Microsoft - The Mojave Experiment

Ελάχιστοι είναι αυτοί που δεν έχουν ακούσει τα παράπονα των χρηστών από τα Windows Vista, τα οποία πολλοί τα θεωρούν το χειρότερο λειτουργικό της Microsoft.
Ελάχιστοι είναι αυτοί που δεν έχουν ακούσει τα παράπονα των χρηστών από τα Windows Vista, τα οποία πολλοί τα θεωρούν το χειρότερο λειτουργικό της Microsoft.

Η εταιρεία λοιπόν θέλησε να κάνει ένα πείραμα - το οποίο δείχνει πως πέτυχε σχεδόν απόλυτα. Το όνομα του πειράματος ήταν The Mojave Experiment και σίγουρα κίνησε το ενδιαφέρον πάρα πολλών στον κόσμο των υπολογιστών.

Πως ξεκίνησε όμως το όλο θέμα? Η Microsoft αποφάσισε να πάρει συνέντευξη από πολλούς χρήστες των ΧΡ οι οποίοι ήταν σκεπτικοί και ίσως και 100% αντίθετοι με τα Windows Vista. Μετά από τη συνέντευξη, τους έδειξαν μια "νέα μυστική έκδοση των Windows", τα Mojave.

Οι χρήστες όμως δεν ήξεραν ότι αυτό που έβλεπαν ήταν μια έκδοση των Windows Vista! Όταν οι χρήστες δοκίμασαν το λειτουργικό έμειναν έκπληκτοι μιας και το θεώρησαν ένα πολύ καλό δείγμα, με τις πρώτες εντυπώσεις να είναι σχεδόν καθολικά θετικές, πράγμα που σίγουρα ικανοποίησε ιδιαίτερα τους υπεύθυνους της Microsoft, ειδικότερα μάλιστα όταν ανακοίνωσαν στους χρήστες ότι αυτό που έβλεπαν ήταν στην ουσία, τα Windows Vista.

Οι συμμετέχοντες δεν έκρυψαν την έκπληξή τους, αρκετοί μάλιστα δεν το πίστεψαν αρχικά. Η εταιρεία θα δείξει το video από την όλη εκδήλωση μέσα στην εβδομάδα.

Σίγουρα ένα θετικό βήμα για τα Windows Vista, που δείχνει την πλέον επιθετική πολιτική που έχει η Microsoft στην προώθησή τους.




Το teaser από το Mojave Project της Microsoft (κάντε κλικ για να μπείτε στο site)