Νέος Radeon Crimson ReLive 16.12.2 Beta Driver από την AMD!

Λίγες εβδομάδες μόνο πέρασαν από την ημέρα που η AMD πραγματοποίησε το refresh στους graphics drivers της και όπως φαίνεται, μια νέα έκδοση με bug fixes κάνει την εμφάνισή της!

Το changelog αναφέρει αρκετές διορθώσεις ενοχλητικών bugs όπως τη δυνατότητα χρήσης της τεχνολογίας FreeSync όταν σε κάποιο δεύτερο monitor υπάρχει αναπαραγωγή βίντεο. Παράλληλα, το πρόβλημα της μη εγκατάστασης των drivers σε συγκεκριμένα συστήματα φαίνεται πως έχει διορθωθεί, πάλι σύμφωνα με το changelog των νέων 16.2.2 Crimson ReLive

Εκτός από το τμήμα των διορθωμένων προβλημάτων και των γνωστών που υπάρχουν στη παρούσα έκδοση, η AMD προσθέτει και ένα πεδίο με προβλήματα που υπάρχουν μόνο στους Radeon ReLive και αναφέρονται κυρίως στις νέες λειτουργίες που έρχονται μαζί όπως η εγγραφή βίντεο και άλλα σχετικά. 

 

 

209.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

amd, radeon crimson relive, 16.2.2, beta, bug fixes

env0y

Members
2016-12-21T08:52:31Z

Τελευταία έχει κάνει άλματα η AMD πάνω στους οδηγούς. Κάθε release και καλύτερα.

Trabakoulas

Members
2016-12-21T09:53:42Z

Αυτην την εντύπωση δίνει με το νέο interface αλλά εμένα οι τελευταίοι μου δημιούργησαν προβλήματα, αντιμετώπισα και αυτό που αναφέρει το αρθο, να τρέχεις τους drivers και να σου λένε οτι δεν υπάρχει συμβατό ati hardware στο pc!!! Κου κου ρουκου τελειως! :hehe:

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...