Microsoft: "Το παρακάναμε με τα Updates των Windows 10!"

Αρκετά aggressive χαρακτηρίστηκε η προσπάθεια της Microsoft για αναβάθμιση του λειτουργικού Windows 10, κάτι που παραδέχτηκε και εκπρόσωπός της σε πρόσφατη συνέντευξη. 

Μετά από σχεδόν άπειρα popups και δεκάδες εκνευρισμένους χρήστες, η Microsoft παραδέχτηκε πως τα updates των Windows 10 ήταν "υπερβολή" δια στόματος Chief Marketing Officer, Chris Capossela! Πολλοί από εμάς θυμόμαστε το "Get Windows 10" popup σε εγκαταστάσεις Windows 8.1 και 7 όπου πολλοί χρήστες πατούσαν ασυναίσθητα. Βέβαια υπήρχαν περιπτώσεις όπου το update κατέβαινε και χωρίς τη συγκατάθεση του χρήστη κάτι που περιέπλεκε περισσότερο τα πράγματα, δημιουργώντας κακή εντύπωση για τις τακτικές που χρησιμοποιεί η Microsoft.

Επιπλέον ο Capossela ανέφερε πως το παράθυρο Get Windows 10 διέθετε το πλήκτρο "Χ" που παρά την απομάκρυνση, δεν πραγματοποιούσε ακύρωση του Update αλλά συνέχιζε την εγκατάσταση, κάτι που έφερε τη Microsoft σε αρκετά δύσκολη θέση. 

 

 

 

 

Πηγή.

windows 10, Malware , update

Trabakoulas

Members
2016-12-27T13:02:35Z

Τα λέγαμε και τότε, όταν πας με το ζόρι να επιβάλεις κάτι γυρνάει μπούμερανγκ απο τους χρήστες.

Τα ποσοστά που δίνανε οι μετρήσεις για την διείσδυση των windows 10 στην αγορά ήταν εσφαλμένα μιας και πολλοί χρήστες αναβάθμιζαν χωρίς να θέλουν.

Microsoft will never learn, με τέτοιες ηλίθιες τακτικές και τα ηλίθια αυτόματα updates το μόνο σίγουρο είναι οτι Xp και 7ρια θα διατηρήσουν για πολύ ακόμα τα ποσοστά τους ασχέτως αν τα 10ρια είναι καλό λειτουργικό.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...