Διαρρέει ISO των Windows 10 Cloud - Χωρίς Win32 support

Μαζί με το leak επιβεβαιώθηκε πως το εν λόγω λειτουργικό σύστημα που θα βρεθεί σε πολύ ειδικά συστήματα, δε θα υποστηρίζει εφαρμογές τύπου Win32.

Μπορεί τα Windows RT να μη γνώρισαν ιδιαίτερη επιτυχία στον καιρό τους, όμως η Microsoft συνεχίζει την ιδέα με τα Windows 10 Cloud. Όπως δηλώνει και το όνομά τους, τα Windows 10 Cloud θα θα αποτελέσουν το αντίπαλο δέος του Chrome OS όντας δωρεάν ενώ θα βρίσκονται στο εσωτερικό φθηνών υπολογιστών. Επιπλέον, η online σύνδεσή τους με τις υπηρεσίες της Microsoft ίσως το κάνουν και ελαφρώς πιο ελαφρύ για αυτά τα μηχανήματα.

 

Μια build όμως βρέθηκε στα χέρια του NeoWin και στο σχετικό βίντεο παρουσιάζονται μερικά από τα features του. Αρχικά επιβεβαιώνεται το γεγονός πως η build δε μπορεί να εκτελέσει Win32 εφαρμογές, όπως αυτές που εγκαθιστούμε σε ένα κανονικό x86 αρχιτεκτονικής μηχάνημα και έτσι ο χρήστης θα περιορίζεται στις UWP εφαρμογές που βρίσκει στο Windows Store.

 

Ανάμεσα στις επιλογές φαίνεται και μια που αναφέρεται στο σε μια Professional N έκδοση κάτι που σημαίνει πως ίσως υπάρξει κάποια επί πληρωμή έκδοση που προσφέρει επιπλέον δυνατότητες, ή επαγγελματικές εφαρμογές όπως σουίτα γραφείου και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο στο OneDrive. Η συγκεκριμένη build αναμένεται τον Απρίλιο

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

win32, micrsoft

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...