Τρία features συναντάμε στην ολοκαίνουρια MIUI 9!

Η ROM της Xiaomi αποκαλύφθηκε σε event που διεξήχθη για το νέο της smartphone Mi 5X και έρχεται με μερικά νέα χαρακτηριστικά.

Η Xiaomi στρέφεται περισσότερο στη λιτότητα και έτσι η νέα της ROM που βρίσκεται προεγκατστημένη σε όλες της τις συσκευές ενσωματώνει μόλις τρία νέα features ενώ έχει ως βάση το Android 7, για μερικές όμως συσκευές. Η αποκάλυψη έγινε με κίνητρο το νέο Mi 5X που έδειξε στο σχετικό event της στη Κίνα και το οποίο άφησε ανάμεικτα συναισθήματα.

Πίσω στη MIUI, υπ αριθμόν 9, τα μεγάλα features είναι η δυνατότητα να κάνουμε search με βάση μια εικόνα, ο νέος smart assistant, καθώς και ο νέος Smart app launcher. Σχετικά με την αναζήτηση βάσει εικόνας, το χαρακτηριστικό το έχουμε δει και στην εφαρμογή Photos της Google, που σύντομα περιμένουμε να πραγματοποιεί και machine learning tasks για ακριβέστερη αναγνώριση.

Ο Smart assistant από την άλλη μπορεί να βρει πληροφορίες τόσο σε εικόνες όσο και σε κείμενο όμως για την ώρα δεν υπάρχουν ενδείξεις για το πως λειτουργεί και εάν μπορεί να συγκριθεί έστω και στο ελάχιστο με την αντίστοιχη εφαρμογή της Google. Η Xiaomi αναφέρθηκε και σε μερικά στατιστικά όπως τους χρήστες που έχει σε όλο τον κόσμο η MIUI που φτάνουν τα 2.8 δις, οι οποίοι μιλούν 55 γλώσσες σε 142 χώρες του κόσμου, που είναι φυσικά αρκετά εντυπωσιακά stats. Το rollout της ROM θα ξεκινήσει μέσα στον Αύγουστο σταδιακά για τις περισσότερες συσκευές της εταιρίας.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

xiaomi, android 7, mi 5x, search

FeelsBadMan

Members
2017-07-26T10:49:40Z

Το note 3 pro τρέχει ακόμα το 7.Αντε να δούμε !

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...