Νέο CAM Software από την NZXT

Η εταιρία λανσάρει τη νέα έκδοση του CAM software της το οποίο υπόσχεται ανανεωμένο περιβάλλον και μεγαλύτερη ευχρηστία!

Το CAM, το δημοφιλές software παρακολούθησης και ρύθμισης συγκεκριμένων παραμέτρων κυκλοφορεί και επίσημα από την ΝΖΧΤ, λίγο πάνω από έναν χρόνο μετά τη κυκλοφορία της τρίτης έκδοσης. Η νέα έκδοση v3.5 έχει στόχο να μειώσει τις απαιτήσεις από το PC και έτσι δε θα απαιτεί αρκετό CPU και RAM. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου το πρόγραμμα θα απασχολεί λιγότερο από 1% τον επεξεργαστή και θα καταλαμβάνει περίπου 120MB κατά τη χρήση στα περισσότερα σενάρια χρήσης.

Η αλλαγή στην οποία θα σταθούν οι περισσότεροι είναι και η εμφάνιση, κάτι που η NZXT δίνει ιδιαίτερη έμφαση από τότε που κυκλοφόρησε το πρόγραμμα και δείχνει αρκετά πιο εύκολο στη χρήση. Στο UI του παρέχεται και η σελίδα των Games όπου μπορούμε να δούμε τόσο τις θερμοκρασίες των κρίσιμων υποσυστημάτων όσο και τα FPS που καταφέρνει το PC σε έναν συγκεκριμένο τίτλο.

Στα βασικά features η NZXT σκοπεύει να προσθέσει και μερικά ακόμα στο μέλλον, μιας και θεωρεί ότι το CAM είναι ένα work in progress πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, στο άμεσο μέλλον η εταιρία θέλει να προσθέσει και CPU overclocking αλλά και βελτιωμένο overlay εντός των παιχνιδιών με πλήρη υποστήριξη των anticheat συστημάτων για απρόσκοπτη λειτουργία ακόμα και σε δημοφιλή online games (λέγε με PUBG). Παράλληλα θα διατεθούν ανανεωμένα mobile προγράμαμτα και 0dB PWM mode όπου θα κλείνει εντελώς όσους PWM ανεμιστήρες στο PC δε χρειάζονται άμεσα από τον χρήστη.

Τη Νέα έκδοση μπορείτε να τη βρείτε από το επίσημο site της εταιρίας παρακάτω: https://camwebapp.com/

 

 

 

 

 


NZXT Press Release

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

overclocking, nzxt, CAM software , monitoring

FeelsBadMan

Members
2017-10-03T15:05:36Z

Άντε να δούμε γιατί οι προηγούμενες εκδόσεις είχαν αρκετά bugs!

Hellfire

Members
2017-10-04T13:41:08Z

Από εχτές το βράδυ που το έβαλα μια χαρά κανένα θέμα . Καλό το καινούργιο Interface μινιμαλιστικό κάπως και έχει τα πάντα στο επίπεδο χρήσεως του.

Nick_GR12

Members
2017-10-04T15:00:29Z

Ελπίζω να μην έχει τα crashes των προηγούμενων εκδόσεων.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...