Η "Αδρεναλίνη" της AMD έρχεται τον Δεκέμβριο

Η AMD τις πρώτες ώρες του Δεκεμβρίου μας έδειξε ένα teaser από τον νέο της driver ονόματι Adrenaline που θα κυκλοφορήσει μέσα στον μήνα.

Ο επόμενος display driver της AMD θα ονομάζεται Adrenaline και θα γίνει διαθέσιμος μέσα στον μήνα, σύμφωνα με το reveal trailer που δημοσίευσε στο YouTube. Για την ώρα οι πληροφορίες σχετικά με τον driver είναι αρκετά λίγες, όμως είναι σχεδόν σίγουρο πως πρόκειται για οδηγό που θα βελτιώσει τις επιδόσεις τουλάχιστον στις πρόσφατες κάρτες γραφικών της εταιρίας με την Polaris και την Vega αρχιτεκτονική. Όσον αφορά την τελευταία, γίνεται λόγος για "ξεκλείδωμα" ορισμένων δυνατοτήτων, κάτι που θα αυξήσει τις τελικές επιδόσεις.

Μιας και το λανσάρισμα θα είναι μεγάλης σημασίας, η AMD θα ανανεώσει και το user interface του software της, ως ενός είδους "φρεσκάρισμα" για τους λάτρεις των προϊόντων της εταιρίας. Παράλληλα η AMD έδωσε στη δημοσιότητα και μερικές πληροφορίες για τα συνολικά downloads που είχε το Radeon Software σε διάστημα τριών ετών, λέγοντας πως οι 70 κυκλοφορίες έχουν κατέβει πάνω από 250 φορές από το site της, υποστηρίζοντας πάνω από 75 παιχνίδια και προσθέτοντας πάνω από 50 χαρακτηριστικά.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

amd, vega 10, polaris, driver, Adrenaline , radeon software

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...