Ultimate Performance Mode έρχεται στα Windows 10

Η Microsoft αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες για το update που διέθεσε στους fast ring users του Insider προγράμματός της.

Οι χρήστες του Microsoft Insider προγράμματος των Windows 10 έχουν ήδη λάβει ένα νέο update το οποίο προσθέτει ακόμη μια επιλογή στα power options του λειτουργικού. Το Ultimate Performance θα τοποθετείται πάνω από το High Performance power plan των Windows και η διαφορά του με το δεύτερο εντοπίζεται στη μείωση των μικρών latencies του λειτουργικού που προέρχονται από την αυτόματη ρύθμιση της συχνότητας και της τάσης του επεξεργαστή και άλλων υποσυστημάτων.

Σύμφωνα με την Microsoft το χαρακτηριστικό είναι ιδανικό για επαγγελματίες που θέλουν άμεση απόκριση από το σύστημά τους κάθε στιγμή. Επειδή όπως αναφέρει στο σχετικό blog post της η εταιρία το feature δεν είναι για όλους, για την ώρα το διαθέτει μόνο στα desktop συστήματα αλλά υπόσχεται να το διαθέσει και στα φορητά κάποια στιγμή.

Το χαρακτηριστικό πρακτικά θα παρεμβαίνει στα συστήματα της Intel (Speed Shift) και της AMD (SenseMI), απενεργοποιώντας τα προς αύξηση της απόκρισης.


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Microsoft Edition , Ultimate Performance , latencies

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...