Φρένο ξανά στο Windows 10 Update 1809 σε Intel PCs

Η Microsoft σταματάει και πάλι τη διάθεση του update της επικαλούμενη "μη υποστηριζόμενα features" σε μερικές Intel πλατφόρμες.

Το πρόβλημα δείχνει να επηρεάζει χρήστες με Intel πλατφόρμες που τρέχουν στους υπολογιστές τους τα ενσωματωμένα γραφικά του επεξεργαστή. Αυτά που αντιμετωπίζουν οι χρήστες είναι θέματα με τον ήχο που σταματά να λειτουργεί μετά την αναβάθμιση στην build 1809. Μετά την επαναδιάθεση του update υποστήριξη για παλιό hardware όπως τη σειρά καρτών γραφικών HD 2000 και HD 4000 σταματά ενώ στη πορεία κοιτάζοντας το ιστορικό που είναι διαθέσιμο στο site της Microsoft διαβάζουμε και για ασυμβατότητες με το iCloud της Apple.

Το τωρινό ζήτημα δείχνει να επηρεάζει μόνο χρήστες με Intel πλατφόρμες που έχουν ενεργά και σε χρήση τα ενσωματωμένα γραφικών των επεξεργαστών - ενώ στους υπόλοιπους θα πρέπει να περάσει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Λίγο νωρίτερα, ζητήματα με συστήματα βασισμένα σε Thresdripper έδειχναν να προκαλούνται από το ίδιο update και η επαναφορά στο προηγούμενο 1803 διόρθωνε την κατάσταση, ειδικά όσον αφορά την εγκατάσταση drivers για τη πλατφόρμα.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

intel, update, 1809