Το DirectX 12 υποστηρίζεται μερικώς στα Windows 7!

Η υποστήριξη του API στα Windows 7 δεν ήταν στα σχέδια της Microsoft και η κίνηση δε σημαίνει τίποτα για την διάρκεια ζωής του παλιού αυτού λειτουργικού συστήματος.

Το DirectX 12 ήρθε από τους προγραμματιστές της Microsoft ως ένας τρόπος για την καταπολέμηση του CPU bottleneck και την βελτίωση των επιδόσεων μιλώντας πιο άμεσα με το μέταλλο και εκμεταλλεύοντας πάνω από 4 πυρήνες που πλέον βρίσκονται σε αρκετά desktop συστήματα. Η ανάπτυξη και η διάθεση αυτού του προτύπου ήταν αποκλειστικά για τα Windows 10 με το WDDM 2.0 και η εμφάνισή του δεν έγινε ούτε στα προγενέστερα Windows 8.1, πόσο μάλλον στα 7.

Η Blizzard όμως σε συνεργασία με την Microsoft φέρνουν για το World of Warcraft support για DirectX 12 εντός των Windows 7, ωστόσο αναμένονται και άλλοι developers να μπουν στο χορό δημοσιεύοντας DX12 ports για το λειτουργικό της Microsoft που μετράει ήδη 10 χρόνια στην αγορά! Η κίνηση είναι για μερικούς λόγους περίεργη αλλά αρκετά σημαντική, ειδικά εάν αναλογιστούμε ότι η προγραμματισμένη παύση της υποστήριξης από την Microsoft θα γίνει σε έναν περίπου χρόνο. Η NVIDIA αναφέρει πως για την υποστήριξη, οι gamers με GeForce κάρτες γραφικών θα χρειαστούν μόνο τον τελευταίο Game Ready driver.

WoW.jpg.0852ed99dec59a78ad9e27b1fc8dc4f3.jpg

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

windows 8.1, DirectX 12 , blizzard, World of Warcraft , WDDM 2.0

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...