Το May 2019 Update των Windows 10 είναι διαθέσιμο

Όσοι θέλουν μπορούν να αναβαθμίσουν στη νέα build που φέρνει μεταξύ άλλων και μεγαλύτερο έλεγχο του Windows Update.

Οι χρήστες της Insider έκδοσης του λειτουργικού έχουν πρόσβαση στο May 2019 Update εδώ και ένα μήνα, οπότε τυχόν μικροπροβλήματα ελπίζουμε πως έχουν προληφθεί και δε θα απασχολήσουν το κοινό όπως με τη περίπτωση του October 2018, το οποίο επανακυκλοφόρησε αρκετές φορές. Με την ανακοίνωση η Microsoft αναφέρει πως οι παλιότερες εκδόσεις του λειτουργικού παύουν να υποστηρίζονται και στις 12 Νοεμβρίου 2019 το update του Απριλίου 2018 θα πάψει να υποστηρίζεται στις εκδόσεις Home και Pro.

Η έκδοση φέρει τον αριθμό 1903 και προσφέρει σημαντικές αλλαγές όπως την πιο φωτεινή επιφάνεια εργασίας που θα δούμε πρώτη κατά το πρώτο μας login στο περιβάλλον των Windows. Προσθήκες όπως το Sandbox που επιτρέπει την εγκατάσταση μη έμπιστων προγραμμάτων κάνει και αυτό την εμφάνισή του, ενώ για τυχόν bugs και προβλήματα, η Microsoft λανσάρει και ένα website στο οποίο μπορούμε να δούμε όλα όσα έχουν αναφερθεί για το OS. Μεταξύ των προσθηκών έχουμε και τα Kaomoji's για να μπορούμε να στείλουμε πιο εύκολα αυτό: ¯\_(ツ)_/¯. Μια από τις σημαντικότερες βελτιώσεις είναι και αυτή που υποσχέθηκε η Microsoft, η δυνατότητα δηλαδή για μεγαλύτερο έλεγχο του τι εγκαθίσταται στο μηχάνημα, αλλά και πότε θέλουμε να γίνεται αυτό μέσα από το γνώριμο panel του Windows Update.

Όσοι είστε επιφυλακτικοί για την αναβάθμιση λόγω των πρόσφατων προβλημάτων του λειτουργικού συστήματος, μπορείτε να ρίχνετε μια ματιά στο Windows Release Health Dashboard για όλα τα bugs που έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

build, May 2019 Update , Sandbox

stavros

Members
2019-05-22T08:52:10Z

Αυτό το link "Windows Release Health Dashboard" το έχει ελέγξει κανείς ? Μην το πατήσουμε και βγει κανένα φίδι, windows είσαι :D

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...