Sony G-Series SSD: Ίσως οι πιο ανθεκτικοί SSDs!

Μπορεί να προορίζονται αυστηρά για βιντεογράφους που ασχολούνται με δεκάδες Gigabytes καθημερινά, όμως αξίζει να σταθούμε στην ανθεκτικότητα των νέων SSD της Sony, της σειράς G-Series.

Η νέα σειρά μπορεί να μην εντυπωσιάζει τόσο για την εμφάνιση, ή τις τελικές επιδόσεις - που παρά την αγορά στην οποία προορίζονται δεν είναι και κακές - αλλά κυρίως για την αντοχή των NAND flash μνημών τους, αφού σύμφωνα με την Sony μπορούν να γράψουν καθημερινά δεδομένα ίσα με την χωρητικότητα του SSD (480GB) συνεχόμενα για διάστημα 5 ετών! Οι επιδόσεις τους δείχνουν να βρίσκονται στα 550 και 500 MB/s τερματίζοντας το πρότυπο σύνδεσης SATA III κάτι που ευνοεί όσες κάμερες μπορούν να γράψουν 4K περιεχόμενο.

Η Sony θα κυκλοφορήσει τον SSD και σε χωρητικότητες των 960GB ενώ αμφότεροι ενσωματώνουν τεχνολογίες για ασφαλέστερη εγγραφή των δεδομένων με σταθερές ταχύτητες ακόμη και σε 4K video υψηλού bitrate. Τέλος, η διαθεσιμότητά τους θα ξεκινήσει στην αγορά από τον ερχόμενο Μάιο με τιμές 287 και $539 αντίστοιχα.

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

ssd, sony, g-series

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...