PCIe Κάρτα για 4 M.2 SSD λανσάρει η ASRock!

Εάν πιστεύετε πως οι M.2 υποδοχές για NVMe SSDs που έχει η μητρική σας δεν φτάνουν για τα drives που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τότε η ASRock έχει τη λύση στο πρόβλημα!

Στην έκθεση CES η εταιρία παρουσίασε εν όποιον όλων την Ultra Quad M.2, μια κάρτα επέκτασης τύπου PCIe η οποία φέρει τέσσερις υποδοχές για M.2 μεγέθους έως 22110 και μελετημένη σχεδίαση για την αποδοτική λειτουργία των drives ακόμα και σε περιπτώσεις πλήρους φορτίου. Η κάρτα τροφοδοτείται από ένα και μόνο 6-pin, το οποίο πρακτικά δίνει όλη την απαραίτητη ισχύ στα συνδεδεμένα drives ενώ στη πλακέτα η ASRock τοποθέτησε και έναν μικρό radial και blower type ανεμιστήρα για την ψύξη των μονάδων.

Η ASRock αναφέρεται και στην λογική πίσω από τις ελαφρώς περιστραμμένες θέσεις για τους M.2, λέγοντας πως φροντίζουν ούτως ώστε τα traces να είναι τα μικρότερα δυνατά προσφέροντας το χαμηλότερο δυνατό latency στην επικοινωνία με την υποδοχή PCIe. Τέλος γίνεται λόγος και για την προτεινόμενη τιμή της, όταν θα κυκλοφορήσει, που ίσως να φτάσει και τα $70.


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

asrock, pcie, m.2, NVMe SSDs , Ultra Quad M.2

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...