Με διπλή κάμερα το νέο Xiaomi Mi 5X

Η νέα συσκευή των 5.5 ιντσών της Xiaomi πραγματοποιεί το ντεμπούτο της στην αγορά και θέλει να κατακτήσει το mainstream κομμάτι της αγοράς!

Σε ειδικό event στην Κίνα, η Xiaomi πραγματοποίησε τα αποκαλυπτήρια της νέας της συσκευής, Mi 5X, ένα smartphone με οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080p με τον Snapdragon 625 και 4GB RAM καθώς και δύο κάμερες στο πίσω μέρος του, ένα setup που συναντάμε και στο εξίσου high end Mi 6 προσφέροντας και portrait mode.

Η Xiaomi φαίνεται πως αλλάζει ελαφρώς και τη σχεδίαση πηγαίνοντας σε πιο λιτά και βατά μονοπάτια που έχουν θέσει άλλα flagship της αγοράς, ενώ μαζί με τη συσκευή, παίρνουμε και μια γεύση από την νέα MIUI που θα έρχεται μαζί με το smartphone. Η μπαταρία μπορεί να μη φτάνει άλλα handsets της εταιρίας, όμως στα 3,080mAh και σε συνδυασμό με τον παραπάνω συνδυασμό οθόνης και SoC δε θα αποτελέσει πρόβλημα, όπως υποστηρίζουν πληροφορίες. Η αρχική τιμή για το μοντέλο των Mi 5X των 4GB με 64GB αποθηκευτικού χώρου θα βρίσκεται στα €190 ενώ θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, χρυσό, μαύρο και rose gold.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

xiaomi, mi 5x, snapdragon 625

asder

Members
2017-07-26T10:38:00Z

nfc??

FeelsBadMan

Members
2017-07-26T22:46:21Z

Όταν χάνεις το 1/4 της μπαταρίας :/

Θα είναι πολύ πιο όμορφο εμφανισιακά και πιθανόν πολύ καλύτερο σε θέματα φωτογραφιών.Αλλα. Θα χάσει σημαντικό κομμάτι της αυτονομίας της μπαταρίας του.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...