Nokia 8: Μετά από καιρό ένα νέο Flagship!

Η HMD που έχει τα δικαιώματα για το Nokia brand αποκάλυψε και επίσημα το νέο της flagship smartphone που ακούει στον αριθμό Οκτώ (8).

Η αποκάλυψη έγινε στο Λονδίνο σε μια ειδική παρουσίαση που επί της ουσίας επιβεβαίωσε τα όσα ήδη είχαν ακουστεί για τα specs του όπως την οθόνη των 5.3 ιντσών και ανάλυσης 2560x1440 pixels μέχρι και τον Snapdragon 835 της Qualcomm που ζει στο εσωτερικό προσφέροντας έτσι επιδόσεις που κυνηγούν αυτές των κορυφαίων smartphones της αγοράς αυτή τη στιγμή.

Κατά τα άλλα το smartphone ενσωματώνει 4GB RAM , 64GB αποθηκευτικού χώρου (με microSD) και όλα τα specs που το κατατάσσουν στην αγορά των flagship τηλεφώνων. Η μπαταρία των 3,090 mAh αποτελεί σίγουρα θετικό στοιχείο ενώ φαίνεται πως υποστηρίζει και τη τεχνολογία γρήγορη φόρτισης Quick Charge 3.0. Το highlight είναι οι δύο αισθητήρες των 13MP στο πίσω μέρος με optics της Zeiss. Τέλος αν και το smartphone θα το δούμε σύντομα διαθέσιμο προς πώληση στα καταστήματα η προτεινόμενη τιμή του θα βρίσκεται κοντά στα 599€.

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Snapdragon 835, nokia 8

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...