Το Razer Phone μπαίνει στην αγορά των smartphones!

Η Razer προσπαθεί να μπει στη πιο δύσκολη "γωνιά" της αγοράς, αυτή των smartphones όπου πρόσφατα εταιρίες όπως η Microsoft έδειξαν να διστάζουν και να τραβούν το δρόμο της επιστροφής.

Παρά το γεγονός ότι είναι ένα ακόμα high end smartphone, η Razer αναφέρεται στο Razer Phone ως μια gaming συσκευή και αυτό διακρίνεται από το high end hardware που ενσωματώνει. Αρχικά η συσκευή βασίζεται σε ένα τετραγωνισμένο σώμα με οθόνη 5.7 ιντσών κατασκευής Sharp και IGZO, ένας τύπος panel που έχει η Ιαπωνική εταιρία για μερικά χρόνια στην αγορά και προσφέρει επίσης ρυθμό ανανέωσης 120Hz και ανάλυση 2560x1440 pixels για ομαλή κύλιση και φυσικά, ευκρινές gaming.

Στο εσωτερικό το υποσύστημα που θα βοηθήσει στο gaming είναι το Snapdragon 835 SoC καθώς και το σύστημα Dolby ATMOS για ποιοτικό ήχο. Το smartphone εφοδιάζεται με 8GB RAM που για την ώρα δεν είναι το standard της αγοράς, ενώ ξεπερνά ακόμη και άλλες ναυαρχίδες όπως το Note 8 της Samsung. Στα της κάμερας, η Razer χρησιμοποιεί έναν διπλό αισθητήρα 12MP στο πίσω μέρος με f/1.75 και f/2.6 ενώ μπροστά υπάρχει μια 8MP selfie camera. Άλλες ενδιαφέρουσες τεχνολογίες που έρχονται με το smartphone είναι το σύστημα ταχείας φόρτισης Quick Charge 4+ της Qualcomm και η Razer υποστηρίζει πως μπορεί να φέρει τη μπαταρία από το 0 στο 85% σε μόλις μια ώρα. Το 85% στη τεράστια μπαταρία των 4000mAh αντιστοιχεί περίπου στα 3400mAh που φαίνεται να διαρκούν για αρκετή ώρα.

Το smartphone έχει βγαίνει στις 17 Νοεμβρίου για προπαραγγελία στην Ευρώπη μέσα από το site της Razer με τιμή $699 ενώ σημειώνεται πως το λειτουργικό του θα είναι το Android 7.1.1 με δυνατότητα αναβάθμισης σε Android 8 Oreo μόλις γίνει διαθέσιμο. Fun fact, δεν έχει headphones jack.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

high end, smartphones, Snapdragon 835, razer

FeelsBadMan

Members
2017-11-02T15:23:12Z

Δεν το περίμενα να είναι τόσο καλό-δουλεμένο όσο αποδείχθηκε ! Η ποιότητα κατασκευής φαίνεται άψογη, τα speakers τα καλύτερα σε οποιδήποτε smartphone αυτή τη στιγμή στην αγορά, και η οθόνη των 120hz κάνει το τηλέφωνο να φαίνεται πιο responsive από τα αντίστοιχα του ανταγωνισμού ! Μπορεί να τα περιφεριακά της εταιρίας να είναι αμφιλεγόμενης ποιότητας, όμως όλες οι συσκευές που έχουν βγάλει, αρχίζουν και θέτουν μεγαλύτερα standards στην αγορά !

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...