Σε έναν μήνα το Samsung Galaxy S9!

Η Samsung επιβεβαίωσε πως θα δούμε το νέο της Galaxy S9 στο επόμενο MWC στα τέλη Φεβρουαρίου και ήδη έχουμε μερικά από τα specs του.

Η επιβεβαίωση της ημερομηνίας ήρθε από την ίδια τη Samsung στα πλαίσια της έκθεσης CES, λέγοντας πως το smartphone θα ανακοινωθεί επίσημα στα τέλη Φεβρουαρίου στο Mobile World Congress που είναι μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις και παράλληλα από τα πρώτα μέρη που οι κατασκευαστές αποκαλύπτουν τις συσκευές με τις οποίες θα πορευθούν στο έτος. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το smartphone, λόγω της επιβολής για ενσωμάτωση FM radio από την Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών των ΗΠΑ (FCC)θα έχει εξ' αρχής το feature που ούτως ή άλλως ενσωματώνει το SoC. Αυτό έρχεται μήνες μετά την επιβολή ενεργοποίησης στην Apple για λόγους ασφαλείας, ειδικά μετά τις καταστροφές των τυφώνων Harvey και Irma τον Σεπτέμβριο. Για να αποφευχθούν αντίστοιχα φαινόμενα στο μέλλον, η Samsung θα έχει εξ' αρχής ενεργοποιημένο το χαρακτηριστικό αλλά πιθανόν μόνο στην αγορά των ΗΠΑ και του Καναδά.

Για την ώρα το hardware του παραμένει μυστήριο εκτός από μερικές νύξεις που έγιναν από την ίδια την εταιρία για ενσωμάτωση AI δυνατοτήτων στον επεξεργαστή ως το αντίπαλο δέος της Apple σε αυτόν τον τομέα. Μετά το Galaxy S9 βέβαια, οι πηγές στρέφονται και προς το foldable smartphone της εταιρίας. Οι μηχανικοί της Samsung φαίνεται πως αντιμετωπίζουν προβλήματα με το user interface με την επίλυση να βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα τους.

Φωτό BGR.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Samsung, smartphones, MWC , Galaxy S9

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...