Της Nokia το επόμενο Android One smartphone

Η Nokia σχεδίασε ένα νέο smartphone με λόγω πλευρών οθόνης 18:9 και θα προορίζεται για το πρόγραμμα της Google, Android One.

Ακόμη ένα smartphone αναμένεται να προστεθεί στην οικογένεια του Android One, των συσκευών που φέρουν μια όσο το δυνατόν πιο καθαρή έκδοση του Android λειτουργικού συστήματος της Google. Αυτό θα είναι από την Nokia και πιο ειδικά το Nokia 7 Plus. Σύμφωνα με διαρροή από τον Evan Blass, το smartphone θα ανακοινωθεί πιθανόν στο MWC 2018 στη Βαρκελώνη προς το τέλος του μήνα.

Στο leak διακρίνεται η παρακάτω φωτογραφία στην οποία βλέπουμε πως στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει το χαρακτηριστικό Android One, ενώ το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς είναι η αναλογία της οθόνης του που βλέπουμε σε όλο και περισσότερα smartphones, κυρίως high end. Για την ώρα δε γνωρίζουμε ούτε τα specs που θα τοποθετήσει η Nokia στο smartphone αλλά ούτε και την προτεινόμενη τιμή που μπορεί να έχει, κάτι που μένει να το μάθουμε όταν το δούμε στη Βαρκελώνη στις 26 Φεβρουαρίου.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

android, nokia, Nokia 7 Plus, Android One

FeelsBadMan

Members
2018-02-17T02:14:32Z

Προσωπικά ως χρήστης του Mi A1 έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος με τα τακτικά patches από την google κάθε αρχή του μήνα! Ελπίζω κάτι τέτοιο να δούμε και στο επόμενο android one τηλέφωνο(Νοκια 7 plus).

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...