Smartphone που μετατρέπεται σε Smartwatch εξετάζει η TCL

Το trend που θα δούμε να παίζει αρκετά στο φετινό Mobile World Congress είναι σίγουρα των αναδιπλούμενων τηλεφώνων, όμως η ιδέα της TCL είναι ίσως πιο πρακτική.

Η TCL είναι κυρίως γνωστή για τις τηλεοράσεις της, καθώς είναι και αυτή μια από τους ανερχόμενους κατασκευαστές, τόσο τηλεοράσεων όσο και των panel που τις απαρτίζουν. Βέβαια η TCL είναι και βασική μέτοχος της Blackberry Mobile αλλά και της Alcatel, δύο βαρύγδουπα ονόματα για να καταλάβουμε εν μέρει το μέγεθος της εταιρίας.

Πέρα από τα κλασικά αναδιπλούμενα τηλέφωνα που θα δούμε αυτόν τον μήνα λόγω του MWC 2019 στη Βαρκελώνη, ενδιαφέρουσα δείχνει και η ιδέα της TCL που προωθεί μια πιο πρακτική χρήση της τεχνολογίας αυτής. Μέσα από νέα renders βλέπουμε μια συσκευή της οποίας η οθόνη έχει τη δυνατότητα να διπλώσει σε δύο σημεία μετατρέποντάς τη σε smartwatch, από ένα κλασικό bar phone. Παράλληλα βλέπουμε και άλλη μια εναλλακτική, όμοια με αυτές που έχουμε δει και από άλλες εταιρίες και περιλαμβάνουν μια συσκευή σε μέγεθος tablet η οποία διπλώνει στη μέση δημιουργώντας έτσι το ιδανικό μέγεθος για ένα κινητό τηλέφωνο.

Η ιδέα αυτή της TCL όμως απέχει αρκετά από τη μαζική παραγωγή, οπότε φέτος θα πρέπει αν συμβιβαστούμε με τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα των άλλων μεγάλων κατασκευαστών όπως της Xiaomi, της Samsung και φυσικά της Huawei, καθώς η TCL αναφέρει πως λειτουργικές συσκευές με τη δική της πατέντα θα τις δούμε κάποια στιγμή το 2020.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

smartwatch, foldable smartphone, trend , tcl

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...