Φήμες για το τετράγωνο σύστημα καμερών των iPhone

Η Apple ετοιμάζει για άλλη μια χρονιά νέα iPhone τα οποία όπως δείχνουν νέες φήμες θα έχουν μια ιδιαίτερης σχεδίασης σύστημα καμερών.

Πιο συγκεκριμένα τα smartphones θα ανακοινωθούν όπως κάθε χρόνο κατά το τρίτο τρίμηνο του έτους ή αλλιώς τον Σεπτέμβριο και ήδη έχουμε μερικές πληροφορίες για την εμφάνισή τους. Στη επόμενη γενιά iPhone περιμένουμε τη χρήση τριών αισθητήρων στο πίσω μέρος που θα ζουν επάνω σε ένα τετράγωνο πλαίσιο το οποίο θα εξέχει από το υπόλοιπο σώμα των συσκευών.

Τώρα ο αριθμός των τριών αισθητήρων στο πίσω μέρος δεν είναι κάτι που θα δούμε για πρώτη φορά στην αγορά, ωστόσο είναι η πρώτη για τα δεδομένα της Apple. Η παρακάτω φωτογραφία πάρθηκε από πηγή του Bloomberg και στην ουσία πρόκειται για καλούπια που χρησιμοποιούνται για τη κατασκευή θηκών για τα δημοφιλή handsets της αμερικανικής εταιρίας. Όσον αφορά τις λεπτομέρειες όπως το διαφορετικό μέγεθος σε έναν από τους φακούς, κάποιοι από τους αισθητήρες θα διαθέτουν ευρυγώνιους φακούς ενώ άλλοι θα βρίσκονται εκεί για τη βελτίωση της εικόνας σε σκοτεινές σκηνές.

Πληροφορίες όμως έχουμε και για τους επεξεργαστές των νέων iPhone, τον Bionic A13 ή όπως θα ονομάζεται η βελτιωμένη έκδοση του A12 των τωρινών flagships με στόχο ακόμα υψηλότερες επιδόσεις και την ενσωμάτωση των 7nm+ στην παραγωγή από την TSMC.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

apple, iphone, tsmc, triple cameras, bionic a13

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...