ZOTAC GTX 1080 Ti PGF με ακρυλικό LED backplate!

Η νέα κάρτα γραφικών της ZOTAC θα κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά και έρχεται με μοναδική σχεδίαση στο backplate της.

 

Η GPU εφοδιάζεται με τον γνωστό GP102 πυρήνα της NVIDIA και τους 3584 CUDA Cores Pascal αρχιτεκτονικής και συνοδεύεται από 11GB GDDR5X μνήμης Video RAM. Σε σχέση με την Founders edition, η GPU έρχεται με 1620 MHz base clock και Boost που ξεπερνά τα 1733MHz, περίπου 10% πάνω από τις προτεινόμενες τιμές της NVIDIA κάτι που αναμφίβολα θα βοηθήσει στις τελικές επιδόσεις.

 

Η ψύκτρα της αποτελείται από τρεις ανεμιστήρες, με τους δύο να καλύπτονται από τμήματα του shroud της ενώ το κάλυμμα φέρει και χρωματικό accent μπλε χρώματος. Εξίσου όμορφο οπτικό αποτέλεσμα προσφέρει και το backplate της το οποίο εκτός των μεταλλικών στοιχείων που προσθέτουν σε ακαμψία του PCB έχει δικό του LED το οποίο δημιουργεί μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του κουτιού. Σημειώνεται ότι η GPU Θα κυκλοφορήσει και χωρίς το LED για όσους επιθυμούν πιο ήπια χρώματα εντός του κουτιού τους.

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

nvidia, zotac, gtx 1080 ti, 3584 CUDA Cores

Spirosssss

Members
2017-04-11T19:45:19Z

Μούν@ροC!                                                                                                                           Α και για να μην ξεχνιόμαστε: ΛΕΥΤΕΡΙΆ ΣΤΟ ΤΑΠΑΤΑΛΚ!!! 

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...