Η Colorful iGame GTX1080Ti με την LCD οθόνη κυκλοφορεί

Η κάρτα είναι η πρώτη της Colorful που ενσωματώνει και LCD οθόνη για πιο άμεση παρακολούθηση των χρονισμών αλλά και των θερμοκρασιών της κάρτας κατά τη χρήση.

Το LCD monitor αποτελεί ιδέα τόσο της Colorful όσο και της GALAX με τη τελευταία να το διαθέτει στην HOF κάρτα της. Η Colorful iGame GTX1080Ti Vulcan X OC θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου στην αγορά της Κίνας όμως η εταιρία αναμένεται σύντομα να επεκτείνει τη διαθεσιμότητα και εκτός των Ασιατικών συνόρων, σύμφωνα με πηγές. Το cooler της, που η Colorful ονομάζει Sworizer, αποτελείται από τρεις ανεμιστήρες των 92mm και αρκετά heatpipes ώστε να κρατήσουν τον GP102-350 δροσερό.

Η κάρτα διατίθεται με factory overclock στα 1620 MHz base και τα 1733 MHz σε Boost κατάσταση. Ο πυρήνας συνδέεται όπως σε όλες τις GTX 1080 Ti με 11GB GDDR5X μνήμης με εύρος διαύλου 352-bit και εργοστασιακούς χρονισμούς. Το custom PCB ολοκληρώνεται από τη χρήση της iGame Pure Power σχεδίασης με 16+2 φάσεις τροφοδοσίας και δύο 8-pin PCIe συνδέσεις ρεύματος.

Η LCD, ή αλλιώς το iGame status monitor όπως το αναφέρει η Colorful μπορεί να παρουσιάσει πληροφορίες για τη GPU, όπως το GPU usage, memory usage, core clock, fan speed, temperatures κάτι που ανέπτυξε με το feedback από τη κοινότητα και ειδικά για τη σειρά gaming προϊόντων iGame. Το εάν σας αρέσει ή όχι, μπορείτε να το εκφράσετε παρακάτω:

 

 

 

 

 

 

 


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

gp102, colorful, LCD , iGame GTX1080Ti Vulcan X OC , overclocked, Sworizer

Farkadonitis

Members
2017-05-04T12:56:15Z

ποσα σλοτακια ειπαμε κρύβει; Δεν ειπαμε ε;

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...