MSI & EK δημιουργούν την GTX 1080 Ti Sea Hawk EK X

Ο δράκος της MSI επιστρέφει και πάλι στην high end αγορά με τη μορφή της GTX 1080 Ti Sea Hawk η οποία φέρει ένα full cover waterblock της EK Water Blocks μαζί με καλαίσθητο backplate.

Το PCB της νέας GeForce GTX 1080 Ti Sea Hawk EK X παραμένει το ίδιο με την GAMING X υλοποίηση που είδαμε μάλιστα πρόσφατα, οπότε έχουμε να κάνουμε με τα αρκετά ποιοτικά military class components και το μεγάλο πλάτος του που κάνει τη κάρτα να ξεχωρίζει. Σε συνεργασία με την EK, η MSI δημιουργεί μια διαφορετική κάρτα με ενσωματωμένο waterblock που καλύπτει ολόκληρο το PCB, αλλά και όμορφο backplate, παρόμοιο με αυτό που βρίσκουμε στην GAMING X παραλλαγή.

Φυσικά για να τη χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να έχετε κάποιο custom κύκλωμα υδρόψυξης στο PC σας, όμως το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει και με το παραπάνω. Αρχικά, οι χρονισμοί της σε base και boost αντίστοιχα βρίσκονται στα 1569/1683 MHz με τις μνήμες να τρέχουν στα 11120 MHz, μόλις 1% πάνω από τις προτεινόμενες τιμές της NVIDIA. Όσον αφορά το ίδιο το waterblock, επάνω του βλέπουμε τα λογότυπα τόσο της MSI όσο και της EK Water Blocks αλλά και τον δράκο χαραγμένο επάνω στο επινικελωμένο κάλυμμά του. Τέλος, το waterblock έχει τα κλασικού τύπου fittings G1/4 κάτι που το κάνει συμβατό με πλήθος κομματιών υδρόψυξης από διάφορους κατασκευαστές της αγοράς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

msi, ek water blocks, custom, PCB , backplate, GTX 1080 Ti Sea Hawk

FeelsBadMan

Members
2017-05-04T16:13:47Z

Από τις λίγες color neutral κάρτες της.Αλλα πάρα πολύ όμορφη και μαζεμένη !!!

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...