AMD Radeon Vega Frontier Edition GPU

Η AMD αποκάλυψε και επίσημα την πρώτη της Vega GPU, όμως μην περιμένετε gaming συγκρίσεις αφού η συγκεκριμένη προορίζεται αυστηρά για επαγγελματίες και για ειδικό περιεχόμενο.

Η Vega Frontier Edition όπως θα ονομάζεται αποκαλύφθηκε επίσημα στο Financial Analyst Day 2017 όπου εκεί η CEO της εταιρίας Lisa Su εμφανίστηκε κάνοντας μάλιστα και αρκετές δηλώσεις σχετικά με επερχόμενα προϊόντα της εταιρίας. Η GPU που ήταν από τις πρώτες αποκαλύψεις και ουσιαστικά εφοδιάζεται με τον κορυφαίο επερχόμενο πυρήνα Vega αρχιτεκτονικής.

Η GPU έρχεται με 4096 stream processors όπως αναφέρουν οι φήμες ενώ οι επίσημες πληροφορίες επιβεβαιώνουν τα 16GB HBM2 μνήμης που θα φέρει. Το συγκεκριμένο μοντέλο θα έχει επιδόσεις κατά 1.5 φορές υψηλότερες από το προηγούμενη κορυφαία κάρτα της AMD σε FP32 σενάρια χρήσης για την αγορά των επαγγελματιών.

Η AMD προχωρά σε μερικά στατιστικά παρμένα από την αγορά, όπου δείχνει πως οι επαγγελματίες θέλουν που και που να παίζουν κάποιο παιχνίδι, κάτι στο οποίο ο Raja Koduri συμφωνεί με τον CEO της NVIDIA. Παρακάτω ακολουθούν τα slides της παρουσίασης.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

amd, gpu, vega

FeelsBadMan

Members
2017-05-17T10:31:52Z

Το μπλέ brushed stock cooler απλά δείχνει υπέροχο.Μπορεί να φταίει που είμαι μεγάλος fan του χρώματος αλλά όπως και να χει φαίνεται αρκετά προσεγμένο και θα ήταν ωραίο να δούμε κάτι αντίστοιχο και στις reference gaming gpus.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...