Η AMD Radeon Vega FE ενάντια στην NVIDIA Titan Xp!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα σύγκριση μας έδειξε το PC World το οποίο είδε από κοντά μια AMD Radeon Vega Frontier Edition να τίθεται αντιμέτωπη με την κορυφαία NVIDIA Titan Xp σε επαγγελματικής φύσης εφαρμογές.

Αν και όπως επισημαίνουν οι πηγές η έκδοση του driver στις NVIDIA GPUs είναι η consumer και όχι των Quadro, οι επιδόσεις της Vega δείχνουν υψηλές στα μετροπρογράμματα SPECViewPerf 12.1 και το OpenGL test του Cinebench R15 η Vega δείχνει να ξεπερνά την TITAN Xp για μερικά FPS. Βέβαια αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η συγκεκριμένη, Frontier Edition κάρτα γραφικών από την AMD προορίζεται κυρίως για επαγγελματικές εφαρμογές όπως 3D rendering και σχετικό λογισμικό.

Από τις δοκιμές υπάρχει και αναλυτικό βίντεο όπου εκπρόσωπος της AMD λέει και λίγα λόγια για την κάρτα καθώς και το ποιους απευθύνεται.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

amd, nvidia, benchmark , TITAN Xp, PC World , Vega Frontier Edition, SPECViewPerf

FeelsBadMan

Members
2017-06-27T10:26:09Z

Μέχρι να βγούνε και οι consumer Vega δεν μπορούμε να ξέρουμε.Ομως φαίνονται πολλά υποσχόμενες.Αυτό που πραγματικά τους δίνω είναι το blower style cooler design, το οπόιο το βελτίωσαν απίστευτα και επιτέλους χρησιμοποιούνε αλουμίνιο και όχι πλαστικό.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...