ASUS Strix Vega 64: Custom παραλλαγή

Η ASUS είναι γνωστή από τη σειρά Strix των καρτών γραφικών της και με την ευκαιρία των Vega ετοιμάζει μια αντίστοιχη κάρτα για τους φίλους της AMD.

Όπως κάθε enthusiast κάρτα της σειράς Strix, έτσι και εδώ θα δούμε custom PCB με το νέο chip της AMD καθώς και μερικά overclocking καλούδια. Αρχικά η εταιρία αναφέρεται στην ποιότητα κατασκευής του PCB όπου χρησιμοποιεί την τεχνολογία Auto Extreme αλλά και τα ποιοτικά υλικά Super Alloy Power II για το κύκλωμα των 12+1 φάσεων τροφοδοσίας, προσφέροντας δηλαδή καθαρό και σταθερό ρεύμα στη κάρτα.

Το σύστημα ψύξης ακολουθεί την πρόσφατη σχεδιαστική γραμμή της ASUS με τρεις ανεμιστήρες και beefy heatpipes που οδηγούν σε μια μεγάλη επινικελωμένη βάση με ειδικό baseplate για ψύξη των επιμέρους τμημάτων της κάρτας. Φυσικά έρχεται και με RGB για όσους αναρωτιούνται.

Η Vega 64 της ASUS θα χρονίζεται υψηλότερα από την αντίστοιχη reference υλοποίηση της AMD όμως η εταιρία δεν θέλησε να προβεί σε αποκαλύψεις για την ώρα. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα τη δούμε επίσημα κάποια στιγμή μέσα στον Σεπτέμβριο.

 

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως υπάρχουν φήμες από την ASUS για μια διπύρηνη GPU βασισμένη σε δύο Vega 64 πυρήνες με 4096 stream processors έκαστος και 16GB HBM2 μνήμη κάτι που υποδεικνύει πως πρόκειται για κάποια ARES.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

ASUS

Farkadonitis

Members
2017-08-08T10:00:21Z

μια Ares ξανα μετα απο 4 χρονια....!!!!!

FeelsBadMan

Members
2017-08-08T11:25:15Z

Πανέμορφη η Strix !! Δεν ξέρω ποιος θα έπαιρνε την διπλή Vega αλλά και πάλι τι τα έχουμε τα 850 +watt psu!!

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...