Πρωτότυπο της next gen NVIDIA GPU διαρρέει

Πρόκειται για το μεγάλο προϊόν της NVIDIA και σύμφωνα με πληροφορίες αποτελεί hardware από τα πρώιμα στάδια της ανάπτυξης.

Πριν από μερικές ώρες διέρρευσε ένα confidential κείμενο το οποίο προορίζεται για δημοσιογράφους έχοντας αρκετά περίεργους όρους. Συγκεκριμένα το Heise.de το έφερε στο φως και ήδη αρκετές πηγές το έχουν αναφέρει.

Το σημαντικότερο όμως που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες είναι μια υποτιθέμενη πρωτότυπη GPU με τη στάμπα της NVIDIA που σύμφωνα με τις πηγές αποτελεί μη λειτουργικό δείγμα της επερχόμενης γενιάς GPU της NVIDIA που θα έρχεται πιθανόν με την ονομασία Turing. Η κάρτα όπως μπορούμε να δούμε από τη συνοδευτική φωτογραφία διαθέτει GDDR6 τύπου μνήμες της Micron και αρκετούς ακροδέκτες από τους οποίους οι μηχανικοί μπορούν να εξάγουν και να κάνουν debug σε πραγματικό χρόνο. Σημειώνεται ότι οι τέσσερις μικροί ανεμιστήρες βρίσκονται εκεί για τη ψύξη του κυκλώματος τροφοδοσίας και άλλων υποσυστημάτων.

Η ενημέρωση που έχουμε είναι πως αυτό είναι μεν το πιο ολοκληρωμένο πρωτότυπο αλλά, δεν είναι το τελευταίο δείγμα της επερχόμενης GPU από την NVIDIA και τα specs της ενδέχεται να αλλάξουν στο τελικό προϊόν.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

nvidia, hardware, gpu, manufacturing, gddr6, next gen

billpeppas

Members
2018-06-27T09:19:53Z

Tesla κάρτα είναι...

MetallicGR

Members
2018-06-28T06:41:35Z

Μπορεί!

billpeppas

Members
2018-06-28T12:33:34Z

Δεν μπορεί.
Είναι.

Δες τα connectors που έχει και τι λείπει επίσης ;)

Τα ίδια connectors βρίσκεις μέσα στα DGX supercomputers καθώς και στο PCB βλέπουμε nVLink connector, που δεν υπάρχει σε GeForce κάρτα ( ούτε έχει λόγο ύπαρξης )

asder

Members
2018-06-28T14:38:55Z

άρχιμήδης είναι έχω inside info ?

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...