RTX 2080 Ti: Σύγχυση μετά την αφαίρεσή της από το eshop

Η NVIDIA αφαίρεσε την RTX 2080 Ti Founders Edition από το online store της κάτι που δημιούργησε σύγχυση, αλλά η εταιρία εξηγεί.

Media του χώρου είδαν πριν από λίγες ώρες πως η RTX 2080 Ti Founders Edition εξαφανίστηκε από το online store της NVIDIA και οι πρώτες φήμες μιλούσαν για πιθανή ανάκληση όσων μονάδων βρίσκονται στην αγορά, και προσωρινή παύση των πωλήσεων μέχρι να διαλευκανθούν τα προβλήματα που ταλαιπωρούν αρκετούς χρήστες μέχρι σήμερα.

Η NVIDIA, ήρθε λίγο αργότερα να διαψεύσει τις φήμες περί ανάκλησης λέγοντας πως απλά η κάρτα τέθηκε out of stock, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να δικαιολογεί την αφαίρεσή της από το κατάστημα αντί για την προσθήκη του κατάλληλου out of stock badge που μπαίνει συνήθως. Όσον αφορά τα προβλήματα, άλλες πηγές δηλώνουν πως οι Founders Edition έχουν πλέον μια πιο σκούρα συσκευασία από πριν, κάτι που ίσως υποδηλώνει νέο revision.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

nvidia, memory, gddr6, out of stock , RTX 2080 Ti Founders Edition , online store , eshop

FeelsBadMan

Members
2018-11-20T08:38:12Z

Λογικό είναι να την αποσύρουν, μιας και πολλές από τις 2080ti, χρειάζονται και ένα πυροσβεστήρα και λογικά θα την ξανανεβάσουν σαν bundle ?

asder

Members
2018-11-20T15:22:32Z

We don't believe what's on TV
Because it's what we want to see  
?

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...