Αυτή είναι η νέα MSI RTX 2080 Ti Lightning Z

Η MSI ανακοίνωσε μια ακόμη κάρτα γραφικών η οποία φέρει το Lightning Z branding και τον πυρήνα TU102 της RTX 2080 Ti.

Έχοντας ένα 'γνωστό ιστορικό' στις Lightning Z κάρτες γραφικών της, η MSI κυκλοφορεί και επίσημα το νεότερο μέλος της σειράς που βασίζεται στην RTX 2080 Ti, με τον πυρήνα TU102 της NVIDIA. Η κάρτα φέρει όλα τα μοντέρνα καλούδια που συναντάμε και σε άλλες κάρτες της εταιρίας όπως RGB φωτισμό και OLED οθόνη μαζί με ένα πλήρους κάλυψης carbon backplate δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που στέκεται όμορφα μέσα στο case. Αν και δε μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τον χρωματικό συνδυασμό του μαύρου χρυσού που επέλεξε η εταιρία, είναι μια κάρτα που θα εντυπωσιάσει κυρίως τους extreme overclockers με τα features της.

Η ψύξη της με τους τριπλούς ανεμιστήρες εφοδιάζεται με τρεις ανεμιστήρες, δύο 10 και έναν 9 εκατοστών TORX 3.0 συνδυάζοντας τα στοιχεία δύο διαφορετικών τύπων ανεμιστήρων για μέγιστο airflow. Το σημαντικότερο στοιχείο είναι και τα 8 συνολικά heatpipres που εκτείνονται διαμέσου του fin stack και έχουν μέγεθος 8mm (2) και 6mm (6). Ο τομέας της ψύξης λοιπόν θα κρατήσει την custom αυτή κάρτα σε χαμηλές θερμοκρασίες ακόμη και σε συνθήκες αέρα.

Εκεί που ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες 2080 Ti's της είναι τα extras όπως τα readout points που μας δείχνουν με απόλυτη ακρίβεια τις κρίσιμες τάσεις της GPU, αλλά και το διπλό BIOS που εναλλάσσει τη λειτουργία της από το original στο ξεκλείδωτο, LN2 BIOS που κατά την MSI απενεργοποιεί ορισμένες προστασίες της κάρτας, σίγουρα κάποιο over current και over voltage protection για 'ξέγνοιαστες' επιδόσεις με ψύξη υγρού αζώτου. Το PCB από την άλλη φέρει 16 φάσεις τροφοδοσίας για τον πυρήνα και τρεις φάσεις για τις GDDR6 μνήμες και για αυτόν τον λόγο βλέπουμε την ύπαρξη τριών 8-pin PCIe connectors, καθώς θα μπορεί να χρησιμοποιήσει άφθονο ρεύμα από το τροφοδοτικό μας. Μέσα από το παρεχόμενο software επίσης υπάρχει η δυνατότητα για ρύθμιση των βασικών στοιχείων όπως: συχνότητα πυρήνα/μνήμης, τάση πυρήνα και PLL που χρειάζεται σε subzero συνθήκες λειτουργίας. Τέλος η προγραμματισμένη κυκλοφορία της GPU αναμένεται μέσα στον Ιανουάριο σε άγνωστη ακόμη τιμή.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

rgb, msi, RTX 2080 Ti, tu102, Lightning Z , TORX 3.0

MetallicGR

Members
2019-01-23T12:19:53Z

1500€ λέγεται στην Ευρώπη.

asder

Members
2019-01-23T13:56:04Z
1 hour ago, MetallicGR said:

1500€ λέγεται στην Ευρώπη.

 δυσκολο αν και δεν ξερω ποσο κανει η πιο φτηνη της τωρα

MetallicGR

Members
2019-01-24T09:18:04Z

1550€ mindfactory.

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...