BeQuiet Shadow Rock 3 & Pure Loop 240mm Coolers Review

Σελίδα 1 από 6

Στο test bench έρχονται δύο νέες ψύκτρες της BeQuiet τις οποίες δοκιμάζουμε στο κλασικό σύστημά μας με τον Ryzen 7 1800X.

 

 

intro

 

 

 

1a introduction

 

Το ερώτημα «αερόψυξη ή υδρόψυξη» είναι ένα από αυτά που παραμένουν για χρόνια και τροφοδοτείται κυρίως από τις προτιμήσεις του εκάστοτε χρήστη, καθώς και το τι προτείνεται με βάση το κουτί που έχει διαθέσιμο και οι επιλογές γίνονται με βάση μια πολύ απλή λογική. Εάν το κουτί έχει αρκετό airflow στο εσωτερικό (ο αέρας κινείται στο εσωτερικό με άνεση), τότε μια αερόψυκτρα θα λειτουργήσει αποδοτικά και τις πιο πολλές φορές τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή και θετικά. Εάν από την άλλη το κουτί έχει περιορισμένο airflow και ο αέρας που οδηγείται στο κέντρο του είναι λίγος, τότε θα πρέπει με κάποιον τρόπο να οδηγήσουμε τον αέρα στα panels του κουτιού – και εκεί, μια υδρόψυξη (all in one) θα πετύχει καλύτερα αποτελέσματα ‘χαροποιώντας’ τον επεξεργαστή μας. Με βάση αυτό το ερώτημα και τη συμβολή της BeQuiet με δύο νέα προϊόντα, εξερευνούμε τις επιδόσεις τους σε δύο σενάρια χρήσης, για να κάνετε την κατάλληλη επιλογή όταν έρθει η ώρα της αναβάθμισης.

 

 

 

 

Παραδοσιακά, η καλύτερη εποχή για αναβάθμιση του συστήματος ψύξης του επεξεργαστή γίνεται το καλοκαίρι ή λίγο πριν την έλευσή του, όπου οι διαφορές με το προηγούμενο cooler είναι πιο εμφανείς. Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, υπάρχουν και αρκετοί που αναβαθμίζουν τα PCs τους μέσα στο καλοκαίρι μπαίνοντας ταυτόχρονα στην αναζήτηση μιας ψύκτρας που θα καλύψει τις απαιτήσεις του νέου τους CPU. Enter, Shadow Rock 3 και Pure Loop 240, δύο πολύ διαφορετικού τύπου ψύκτρες, που έχουν όμως έναν κοινό στόχο, αυτόν της ψύξης του CPU σας.

 

BEQUIETSHADOWTRIA1

 

 

 

 

 

Shadow Rock 3
Σελίδα

amd, review, am4, cpu cooler, BeQuiet, ryzen, παρουσίαση, liquid cooler , δοκιμή, all in one, charts, 240mm, shadow rock 3, Pure Loop 240mm, water cooler

tasos kats

Members
2020-12-24T14:04:06Z

Ωραίο βίντεο Λουκα!!! πανέμορφη η αεροψυξη το λευκο χρωμα τα σπαει 

lbchX

Members
2020-12-24T22:32:19Z

Well Done once again 💥!

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...