AORUS CV27F 165Hz Gaming Monitor Review

AORUS CV27F 165Hz Gaming Monitor Review

Σελίδα 1 από 4

165Hz στο νέο monitor CV27F της AORUS μας βάζουν για τα καλά στο gaming υψηλών επιδόσεων!
aorus kd25f intro

intro

 

 

 

 

 

 

Βρείτε μας και στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

 

AORUS και gaming πάνε μαζί. Είναι άλλωστε το μεγαλύτερο sub brand της GIGABYTE που περιλαμβάνει κυρίως gaming προϊόντα, από μητρικές και περιφερειακά μέχρι και οθόνες, ως το πιο πρόσφατο επίτευγμά της. Οι οθόνες είναι ο κοινός παρονομαστής αρκετών εταιριών του χώρου που χτίζουν παράλληλα το δικό τους οικοσύστημα hardware και περιφερειακών. Η AORUS πρόσθεσε στη λίστα της τον τελευταίο χρόνο πέντε νέα μοντέλα στην AD27QD που πρακτικά έθεσε γερά θεμέλια στο ξεκίνημα της εταιρίας με ανάλυση QHD και 144Hz σε ένα ποιοτικό IPS panel.

Ανάμεσα στα monitors συναντήσαμε και το πρώτο 240Hz μοντέλο της το οποίο φέρνει στο προσκήνιο ανάλυση Full HD και TN Panel και το είδαμε σε ξεχωριστό review πριν από μερικές εβδομάδες, ωστόσο είναι μια οθόνη για ειδικές περιπτώσεις αφού κυρίως η πιστότητα των χρωμάτων του panel είναι ο βασικότερος παράγοντας που θα μας αποτρέψει από το να χρησιμοποιήσουμε την οθόνη και για άλλους σκοπούς, όπως για παράδειγμα επεξεργασία βίντεο και φωτογραφίας.

 

Enter CV27F, ένα μοντέλο που θυμίζει την AD27QD που είδαμε ένθετη σε παλιότερο review της GIGABYTE αλλά ενσωματώνει κυρτή οθόνη με ανάλυση 1920 x 1080 pixels και ρυθμό ανανέωσης 165Hz. Ο ‘πραγματικός’ αντικαταστάτης της AD27QD είναι ουσιαστικά η CV27Q που διατηρεί ίδια εμφάνιση και τα ίδια βασικά specs με τη πρώτη όπως το VA panel και την ανάλυση των 2560 x 1440 pixels.

 

 AORUS CV27F1

Close Look
Σελίδα

amd, nvidia, gigabyte, aorus, gsync, 1080p, gaming monitor, Full HD, competitive, 2019, freesync, CV27F, 165Hz

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...