GIGABYTE G34WQC 144Hz Gaming Monitor Review

Σελίδα 1 από 3

Gaming οθόνες από τη Gigabyte υπάρχουν πολλές, όμως η G34WQC είναι η μόνη ultra wide και θα τη δούμε στο σχετικό ‘UltraWide’ Gaming build μας.
 
 
 
2intro

 

 

 

intro

 

 

 

 

 

Τη συγκεκριμένη την είδαμε να κάνει την εμφάνισή της στο lineup της Gigabyte μέσα στο καλοκαίρι και γρήγορα καταλάβαμε πως πρόκειται για τη συνέχεια της επέλασης στην gaming αγορά, με ένα προϊόν που αυτή τη φορά καλείται να ικανοποιήσει τους πολύ απαιτητικούς, αλλά και να επεκταθεί πέρα από την gaming αγορά. Ο λόγος πλευρών 21:9 έχει κερδίσει αρκετούς, όμως κάποιοι παραμένουν διστακτικοί στην αγορά ενός τέτοιου monitor, αφού παρά τις αυξημένες διαστάσεις του στον οριζόντιο μόνο άξονα, απαιτεί περισσότερο χώρο στο γραφείο μας και προορίζεται για συγκεκριμένα είδη παιχνιδιών. Χωρίς να είναι απαραίτητο για μερικούς, ένα τέτοιο monitor συνήθως μας βάζει στη διαδικασία να αυξήσουμε και την απόσταση από την οποία παρακολουθούμε το περιεχόμενό μας.

 

 

 DSC0021 copy

 

 

Η αγορά που κέρδισε κοινό το 21:9 ήταν αυτή των σινεφίλ, που κατάφεραν επιτέλους να δουν χωρίς τις μαύρες γραμμές τις ταινίες τους με άνεση. Σε σχέση με τις τυπικές οθόνες με λόγο πλευρών 16:9, όσες έχουν 21:9 έχουν βρει το κοινό τους και στην επαγγελματική αγορά, ιδίως σε όσους ασχολούνται με επεξεργασία βίντεο έχοντας την timeline στο κάτω σημείο, ή ασχολούνται με πάνω από 2 κείμενα ταυτόχρονα στο Word. Δε θα πρέπει ξεχάσουμε ότι αντίστοιχοι λόγοι πλευρών είναι η φυσική προέκταση όσων δουλεύουν με δύο οθόνες στα PCs τους, με τη μόνη διαφορά, ότι εδώ δε θα έχουν κάποιο ενοχλητικό κενό μεταξύ των οθονών, αλλά πρόκειται για ένα ενιαίο κομμάτι panel.

 

Πέρα από τα άφθονα 144Hz, το monitor προσφέρει μια από τις μεγαλύτερες αναλύσεις αυτή τη περίοδο για καθηλωτικό gaming, τα 3440 x 1440 pixels – και στη διαγώνιο των 34 ιντσών το αποτέλεσμα είναι ευκρινέστατο χάρη στο μικρό μέγεθος του κάθε pixel. Την ίδια στιγμή, η οθόνη έχει και ενσωματωμένα ηχεία 2W που αρκούν για βασικό audio output. Stop όμως, μιας και θα πρέπει να δούμε τα βασικά χαρακτηριστικά της G34WQC, πριν μπούμε στα στοιχεία που την ξεχώρισαν στο gaming setup μας.

 

specs

 

 

 

Πρώτη επαφή
Σελίδα

amd, nvidia, gigabyte, Monitor, gsync, va panel, 144Hz , DisplayHDR 400 , 2020 gaming monitor, amd freesync premium, Gigabyte G34WQC

tasos kats

Members
2020-10-16T11:25:36Z

πολύ ωραία η παρουσίαση 

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...