Deepcool Ark 90 Case & ASRock Z390 Motherboards Review

Deepcool Ark 90 Case & ASRock Z390 Motherboards Review

Σελίδα 1 από 6

Δοκιμάζουμε δύο ASRock μητρικές με το Z390 chipset και το Deepcool Ark 90 της Deepcool το οποίο και στήνουμε με φρέσκο hardware.
 
 
 
 
 

 intro

 

 

 

 

1a introduction

 

 

Η εμφάνιση ενός υπολογιστή είναι αρκετά σημαντική για έναν enthusiast και ένα βασικό κριτήριο για την αγορά ενός κουτιού για το σύστημα. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια εμφανής βελτίωση στην ποιότητα κατασκευής αρκετών mainstream κουτιών από τις εταιρίες που κυκλοφορούν προϊόντα για αυτή τη κατηγορία, και πλέον δε χρειάζεται να σπαταλήσουμε αρκετά χρήματα για να πάρουμε ένα καλαίσθητο και με μελετημένη σχεδίαση κουτί. Τη Premium αγορά κουτιών πολλοί από εμάς τη γνωρίζουμε κυρίως από τα case mods που ανεβάζουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα ενώ άλλοι έχουν τη δυνατότητα να περιεργαστούν κάποιο κατά τη διάρκεια ενός build που στήνουν για τους ίδιους ή και για άλλους ανθρώπους. Η ποιότητα κατασκευής είναι το πρώτο πράγμα που περιμένουμε να ξεχωρίσει σε πρώτη φάση, ειδικά όταν η τιμή του ξεπερνά τα 300€, όπως το ARK90 της Deepcool. Στο εν λόγω review θα δούμε το κουτί της Deepcool καθώς και δύο μητρικές της ASRock με το Z390 chipset για να το στολίσουμε!

 

 

 

 

 

 

 

dpcool2

 

 

 

asrock z390 5801

 

 

asrock z390 5801

 

 

 

 

 

 

 

Deepcool Ark 90 External
Σελίδα

gaming, gigabyte, intel, review, bios, wifi, aorus, coffee lake, Bluetooth 5, παρουσίαση, motherboard, μητρική , δοκιμή, 2018, b360, h370, gaming 3, voltage

asder

Members
2018-11-26T09:52:46Z

9:40  
Alchemy: the science of understanding, deconstructing, and reconstructing matter RAM. However, it is not an all-powerful art. It is impossible to create something out of nothing. If one wishes to obtain MHz, timings of equal value must be given.
This is the law of equivalent exchange; the basis of all RAM alchemy. In accordance to this law, there is a taboo among alchemists.2 Dimms/channel OC is strictly forbidden. For what could equal the value of a human soul?

GregEl

Members
2018-11-26T12:29:52Z

Ενδιαφέρον το κουτάκι και γενικά η ιδέα της ενσωμάτωσης ψύξης. Αναρωτιέμαι γιατί δεν το δοκιμάζουν και άλλες εταιρίες όπως Cooler Master, έστω bundle-kits με case+cooler+psu. Τώρα για τις μητρικές η Taichi αν και πιο όμορφη, δεν ξέρω ποιος θα έδινε τόσα λεφτά στις μέρες μας για την εμφάνιση. Με την extreme 4 μόνο τη φάση με την απουσία wifi δεν κατάλαβα, ενώ έχει τρύπες στο io shield και έχει wi-fi και dual lan η φθηνότερη itx asrock z390. Κατά τα άλλα πολύ καλή η extreme 4 και από την z97 asrock που έχω χρόνια τώρα η asrock σαν εταιρία δεν με έχει απογοητεύσει με utilities και stability.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...