Corsair Harpoon Gaming Mouse & MM800 RGB Polaris Mousepad Review

Corsair Harpoon Gaming Mouse & MM800 RGB Polaris Mousepad Review

Σελίδα 1 από 3

Η Corsair έχοντας μια μεγάλη γκάμα μηχανικών πληκτρολογίων, αποφάσισε να λανσάρει ένα «φρέσκο» Gaming ποντίκι στην αγορά, το όνομα αυτού, Harpoon το οποίο το δοκιμάζουμε επάνω στο επίσης νέο της RGB mousepad που ακούει στο όνομα MM800 RGB Polaris!

 intro

 

DSC 0024

 

Οι εφευρετικοί κατασκευαστές δίνουν συχνά πυκνά αρκετά ιδιαίτερα ονόματα στα προϊόντα τους. Η Corsair τη τελευταία περίοδο είναι μια από αυτές και αρκετά gaming προϊόντα της παίρνουν το όνομά τους από ασυνήθιστα πράγματα, όπως ένα κυρτό σπαθί (Scimitar) ή έναν μαχητικό πύραυλο, όπως το σημερινό Harpoon, μια ονομασία που «χάρισε» στο νέο gaming ποντίκι της!

 

DSC 0024

 

DSC 0024

 

                                                       

Μαζί με το Harpoon βέβαια η Corsair μας παραχώρησε ευγενικά και κάτι πρωτοποριακό! Έτσι, στο γραμματοκιβώτιό μας βρέθηκε και το MM800 RGB Polaris, ένα RGB… mousepad και αμφότερα θα τα δούμε στη σημερινή παρουσίαση!

 

 

DSC 0024

 

DSC 0024

Ξεκινώντας με το ποντίκι, το Harpoon είναι ένα από τα νεότερα της Corsair και σύμφωνα με την εταιρία είναι άνετο και ανθεκτικό στις περισσότερες, καθημερινές κακουχίες. Το πλαϊνό του είναι ελαστικό και έτσι επιτρέπει καλύτερη λαβή από τον χρήστη ενώ η ελαφριά του κατασκευή συμβάλλει και αυτή στον σκοπό.

                                                    

DSC 0024

 

DSC 0024

Φυσικά, το RGB είναι και εδώ ένα από τα highlights ενώ είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο μέσα από το παρεχόμενο software, το CUE.

 

DSC 0024

 

DSC 0024

Συνολικά, υπάρχουν έξι προγραμματιζόμενα πλήκτρα, επάνω στο Harpoon, μια ζώνη RGB φωτισμού όπως προείπαμε, ενώ ο αισθητήρας του είναι οπτικός με ανάλυση που κυμαίνεται από 250 έως και τα 6000 dpi.

 

DSC 0024

 

 

 

Η σχεδίασή του δεν είναι ιδιαίτερα ογκώδης και έτσι χωράει άνετα στο χέρι της πλειοψηφίας των χρηστών.

DSC 0024

DSC 0024

DSC 0024

 

 

Η ανάλυση είναι ιδανική για τα περισσότερα παιχνίδια, αν και η Corsair αναφέρει πως θα επωφεληθούν περισσότερο οι FPS gamers.

 

DSC 0024

 Το λογότυπο της εταιρίας στο πίσω μέρος φωτίζεται ενώ μέσα από την εφαρμογή των 150MB μπορούμε να αλλάξουμε τα εφέ του για να το προσαρμόσουμε στα μέτρα μας.

 

 

MM800 RGB Polaris
Σελίδα

corsair, review, harpoon, παρουσίαση, rgb mousepad, mm800, δοκιμή

SerV0rgul

Members
2017-02-06T12:45:03Z

Πολύ ωραίο review μάγκες ! Καλό και φθηνό ποντίκι,ελαφρύ χωρίς πολλά side buttons . Για mousepad ακόμα προτιμώ τα υφασμάτινα.   

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...