Tovala: Ο Έξυπνος Φούρνος που κάνει το μαγείρεμα εύκολο!

Με το πάτημα ενός πλήκτρου, ο έξυπνος φούρνος Tovala μπορεί να κάνει διάφορες λειτουργίες όπως να ψήσει, να βράσει και πολλά ακόμα ενώ έρχεται προαιρετικά και μια μια υπηρεσία εύκολου μαγειρέματος.

 

Μπορεί η υπηρεσία να μην είναι διαθέσιμη σε απόμακρα μέρη όπως η Ευρώπη, όμως ο φούρνος είναι πέρα για πέρα λειτουργικός και χωρίς αυτή. Το Tovala μαζί με την παρεχόμενη εφαρμογή ξεκλειδώνει τις δυνατότητες της συσκευής και έτσι από ένα απλό φουρνάκι, μετατρέπεται σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον εργαλείο για το έξυπνο σπίτι. Η καμπάνια της εταιρίας στο Kickstarter είναι άκρως επιτυχημένη - συγκεντρώνοντας 379 δολάρια - και πλέον οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

 

Μέσα από την εφαρμογή υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης μιας ειδικής ακολουθίας στο μαγείρεμα ή πιο απλές, όπως ζέσταμα, ψήσιμο σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία, μεταξύ άλλων. Έτσι γίνεται σωστό ψήσιμο ανάλογα το υλικό φτάνοντας τη τελειότητα, ενώ η παρεμβολή του χρήστη είναι σχετικά μηδαμινή, αν και καλό είναι να ρίχνετε που και που μια ματιά για ευνόητους λόγους. Επιπλέον μπορείτε να μοιραστείτε τις ακολουθίες με τη κοινότητα και να φτιάξετε ακόμη πιο εύκολα, ποιοτικά πιάτα. Η εταιρία παρέχει και ένα συγκριτικό του Tovala με έναν απλό φούρνο μικροκυμάτων ώστε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png 

smart home, kickstarter, Tovala , app

GoriLLakoS

Founder
2017-01-31T18:35:48Z
3 hours ago, MetallicGR said:

 - συγκεντρώνοντας 379 δολάρια -

 

:hehe:$255,603

venisk

Members
2017-02-01T07:11:46Z

tovala tokapsa :hehe:

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...