Βρείτε τα επόμενα έπιπλά σας με τη χρήση Augmented Reality app!

Ο λόγος που το Augmented Reality συνυπάρχει μαζί με το Virtual Reality είναι πως το πρώτο μπορεί να αλλάξει τον κόσμο που ζούμε καθημερινά, ή καλύτερα, να τον εμπλουτίσει με περιεχόμενο!

 

Η αλλαγή στα έπιπλα ενός σπιτιού δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση, τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται το γυναικείο φύλο. Για τον λόγο αυτό, αλλά και για τη διατήρηση του Feng Shui σε νορμάλ επίπεδα (τα οποία δε τα γνωρίζουμε - αφήστε ένα comment να τα βρούμε μαζί), υπάρχει μια ειδική εφαρμογή που προσαρμόζει τα νέα έπιπλα με τη χρήση του smartphone σε 3D προβολή του εκάστοτε δωματίου.

 

Η εφαρμογή όμως απαιτεί την εκτέλεσή της σε ένα τηλέφωνο που υποστηρίζει το Google Tango, με την αγορά να περιλαμβάνει για την ώρα μόλις δύο - αλλά αξιόλογες - συσκευές, τα Lenovo Phab 2 Pro & Asus ZenFone AR. Το Pottery Barn AR δε λειτουργεί σε όλες τις περιοχές, αλλά μόνο στο San Fransisco, όμως αποτελεί την αρχή για να δούμε και άλλες αντίστοιχες εφαρμογές από άλλους developers που εκμεταλλεύονται στο έπακρο το περιβάλλον της επαυξημένης πραγματικότητας στο άμεσο μέλλον.

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

smartphones, virtual reality, Furniture , google tango

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...