Smart Hub μέσα στον νέο WiFi Router της Samsung!

Η Samsung, συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις νέων προϊόντων, κυκλοφόρησε το Connect Home Smart Wi-Fi System, που σκοπεύει να μειώσει τις smart συσκευές στο σπίτι σας, με την ενσωμάτωση του Hub στο νέο της router.

 

Επίσης μία Pro έκδοση θα είναι διαθέσιμη, ενώ θα πωλούνται κατά μονάδα ή ανά τρεις συσκευές. Η νέα αυτή συσκευή είναι ικανή να επικοινωνεί με τις υπόλοιπες συσκευές σας μέσω Bluetooth 4.1, WiFi, Zigbee και Z-Wave τεχνολογίας ενώ υποστηρίζονται συσκευές όπως Philips Hue φώτα, Netgear Arlo κάμερες ασφαλείας και βέβεαια Samsung συσκευές σπιτιού.

 

Μαζί με την κεντρική συσκευή κυκλοφορεί και ένα app για περαιτέρω έλεγχο των συσκευών. Η εταιρία αποφάσισε να κυκλοφορήσει το Connect Home router σε "τριάδες" ώστε να βοηθήσει τους αγοραστές να επεκτείνουν το δίκτυο τους μέσα σε ολόκληρο το σπίτι τους. Κάθε συσκευή είναι ικανή να διαδώσει σήμα μέσα σε χώρο μέχρι 139 τετραγωνικά μέτρα. Το design θυμίζει πολύ την πρόταση της ανταγωνίστριας Eero, με ένα κυκλικό πλαστικό κουτί με glossy άσπρη βαφή.

 

Το Connect Home έρχεται dual-band 802.11ac σε ταχύτητα AC1300 (866Mbps), 512MB μνήμης RAM και 4GB αποθηκευτικού χώρου. Σε αντίθεση με το Eero, η πρόταση της Samsung έρχεται με έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 710MHz. Το Connect Home Pro όμως, εξοπλίζεται με έναν διπύρηνο επεξεργαστή της ταχύτητας του 1.7GHz καθώς  quad-band 802.11ac σε AC2600 (1.7Gbps) ταχύτητα. Και οι δύο εκδόσεις έχουν δύο RJ-45 Ethernet θύρες καθώς και μία υποδοχή ρεύματος, όλα στο πίσω μέρος. Η τιμή δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη, όμως σίγουρα η συσκευή αποτελεί μία δυνατή πρόταση για όσους θέλουν πολλά σε μία συσκευή. 

 

 

 

Φωτός από το CNET

samsung-connect-home-app-1.jpg

 

 

samsung-connect-home-router-2x2-3.jpg

 

 

samsung-connect-home-router-4x4-2.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Samsung, Bluetooth 5, router, Connect Home Smart Wi-Fi System

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...