All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. όχι με τίποτα χίλιες φόρες αυτό το 50αρικο να το δώσω σε άλλο μέρος του υπολογιστή πάρα στις ram
 3. Με το Thermaltake Level 20 XT το Tekred έφτιαξε ένα μοναδικό build και το λογότυπο των Ryzen ομορφαίνει το πλαϊνό παράθυρο. Το κουτί της Thermaltake έχει άφθονους χώρους και το Tekred Mods τους αξιοποίησε αρκετά αποδοτικά για να στήσει ένα high end PC αποτελούμενο από έναν Ryzen 7 2700X και μια μητρική ASRock Taichi Ultimate μαζί με την Radeon VII της AMD. Το κύκλωμα της υδρόψυξης έρχεται από την Thermaltake και περιλαμβάνει reservoir που στέκεται επιβλητικά στο εσωτερικό μαζί με hard tubes απ' όπου περνάει πορτοκαλί ψυκτικό υγρό. Οι παρακάτω φωτογραφίες όμως περιγράφουν πολύ καλύτερα το τελικό αποτέλεσμα του modder. Specs: – AMD Ryzen 7 2700X– ASRock Taichi Ultimate– Radeon VII– TeamGroup Nighthawk RGB memory– TeamGroup T-Force Delta RGB SSDs– Thermaltake Level 20 XT Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 4. Με τη τελευταία διαρροή της νέας mobile GPU GeForce MX η NVIDIA θα έχει ένα πλήρες lineup από GPU με GDDR6 μνήμες. Ο λόγος για κάποια GeForce MX βασισμένη στη Turing αρχιτεκτονική της NVIDIA η οποία προορίζεται για laptops που χρειάζονται βασική απεικόνιση και πρόκειται να τρέξουν απλά και ελαφριά παιχνίδια. Οι περισσότερες GeForce MX βασίζονταν σε παλιότερες αρχιτεκτονικές και αποτελούσαν την 'εύκολη λύση' για την NVIDIA που ήθελε απλά μια discrete GPU σε ορισμένα μοντέλα της αγοράς. Μόλις πρόσφατα η NVIDIA αποκάλυψε το νεότερο lineup της που φέρνει τις GeForce SUPER στην αγορά των notebooks ενώ από τη λίστα απουσιάζουν κάποια σημαντικά μοντέλα που ίσως κάνουν την εμφάνισή τους αργότερα, όπως η midrange RTX 2060 SUPER. Σχετικά με το GeForce MX leak, η συγκεκριμένη GPU θα τοποθετείται σε ελαφριά και λεπτά laptops εκεί όπου θα βρει 'αντίσταση' μόνο από τις ενσωματωμένες GPUs των AMD/Intel, αν και λέγεται ότι η νεότερη GeForce MX του άρθρου θα κυκλοφορήσει παρέα με τα Intel Tiger Lake. Οι εν λόγω επεξεργαστές θα φέρουν βελτιωμένες επιδόσεις και αναμένεται να κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή προς το τέλος του έτους, ενώ η AMD είναι έτοιμη με τις δικές της υλοποιήσεις στη σειρά των Ryzen 4000 APUs για laptops. Με την ενσωμάτωση των GDDR6 σε αυτή την GeForce MX η NVIDIA θα φέρει όλο της το lineup στη νέα γενιά μνημών και το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η GTX 1650 που θα έρθει στα καταστήματα τις επόμενες εβδομάδες, επίσης με μνήμες GDDR6. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 5. Η caching τεχνολογία της AMD υπάρχει για καιρό όμως η εταιρία θα την αναβαθμίσει και θα την επανακυκλοφορήσει μέσα στο έτος. Για όσους δε γνωρίζουν το χαρακτηριστικό ήρθε με τους Ryzen 2000 το 2018 και έφερε στο προσκήνιο μια ενδιαφέρουσα μέθοδο caching με τη χρήση ενός SSD έως 256GB που θα λειτουργούσε συνδυαστικά με το βασικό storage (HDD) προς αύξηση των επιδόσεων σε αυτόν. Το πρότυπο θυμίζει αυτό τη Intel, το Optane που λειτουργούσε με την αγορά επιπλέον hardware, του σχετικού caching SSD. Ήδη το λογισμικό δεν είναι διαθέσιμο από το website της AMD αλλά η εταιρία δεν αποτρέπει τους χρήστες από το να χρησιμοποιήσουν το πρόγραμμα στα PC τους όμως δε θα προσφέρει τεχνική υποστήριξη από εδώ και στο εξής. Σημειώνεται ότι το StoreMi μετέτρεπε το boot drive για να μπορέσει να λειτουργήσει ωστόσο αρκετές φορές τεχνολογίες όπως αυτή ή το Intel Optane μπορεί να οδηγήσουν σε διάφορα προβλήματα όπως αδυναμία εκκίνησης εάν το ένα από τα δύο μέσα πάψει να λειτουργεί - και γι' αυτό κυριαρχούν οι ταχύτερες προτάσεις όπως τα NVMe drives. Στο επίσημο website του προγράμματος η AMD αναφέρει ότι η νεότερη έκδοση με περισσότερα features θα ανακοινωθεί κάποια στιγμή μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του έτους που διανύουμε οπότε όσοι λάτρεις τέτοιων ιδιαίτερων προτύπων μπορούν να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι για νεότερα! Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 6. Τα 3200MHz C16 είναι ότι πιο προσιτό υπάρχει αυτή τη στιγμή. Όντως τα MHz μετράνε περισσότερο στις επιδόσεις (ανάλογα τη πλατφόρμα κ βλέπω που λες για ryzen 3600) αλλά είσαι πρόθυμος να δώσεις κανένα 50ρικο παραπάνω για λίγα FPS;
 7. Yesterday
 8. Νομίζω είναι το τυπικό νούμερο. Για να πας σε CL14 θα κοστίσει χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Δεν ξέρω τι γίνεται με 3600 CL16.
 9. CAS Latency 16 στα 3200 Mhz ειναι καλα ; Για ένα νορμάλ gaming PC (με Ryzen 3600 που θέλω να φτιάξω)
 10. Μάλλον συχνότητα με λογικό CAS.
 11. Σε ενα build που προορίζεται για gaming πόσο ρόλο παίζει το CAS Latency και ποσο τα πολλα Mhz? τι ειναι προτιμότερο όταν μιλάμε για gaming
 12. Σε όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες ζητήθηκε να γίνει τροποποίηση μέρους των εργοστασίων τους για την παρασκευή αναπνευστήρων και άλλων ιατρικών βοηθημάτων. Η πρώτη που το αποδέχτηκε ήταν η Fiat. Αν θυμάμαι σωστά η Fiat έχει ήδη αρχίσει να παράγει μάσκες από τα τέλη του Μαρτίου. edit : https://www.bbc.com/news/business-51956880
 13. καλησπέρα στην παρέα μετά από πολλά πολλά χρονια απουσίας, το πρόβλημα μου είναι το εξής και δεν ξέρω κατά ποσο είναι εφικτό να λυθεί αν λύνεται με τα υλικά που έχω διαθέσιμα έχω ένα ΝΑS από την NETGEAR το DUO & router LEVEL ONE WBR 6002 , θέλω να συνδεθεί το ΝΑS με καλώδιο στο router και το router με wifi στο router του σπιτιού ,στην ουσία να γίνει το ΝΑS ένα NAS με wifi και να έχω πρόσβαση από pc tablet κλπ.
 14. Ένα high end build στο Cougar Gemini X case και με τους 32 πυρήνες του Threadripper 3970X και μια custom υδρόψυξη με κομμάτια της Barrow δια χειρός Declassified Systems. Στο εσωτερικό βρίσκουμε τη μητρική GIGABYTE TRX40 Aorus Extreme καθώς και μια κάρτα γραφικών RTX 2080 Ti Extreme WB που έρχεται με προεγκατεστημένο water block για εγκατάσταση σε custom κυκλώματα υδρόψυξης όπως του συγκεκριμένου PC. Το hardware περιλαμβάνει επίσης τις μνήμες Trident Z Royale της GSkill όπως και δύο SSDs της AORUS που συμπληρώνουν το αποτέλεσμα, ενώ μαζι αξίζει να προσθέσουμε και το high end τροφοδοτικό Corsair AX των 1500 Watt. Η custom υδρόψυξη γίνεται με προϊόντα τη Barrow και περιλαμβάνει CPU Block για τον επεξεργαστή καθώς και δύο reservoir 240mm για τη ψύξη όλου του hardware. Επιπλέον το κύκλωμα περιλαμβάνει και flow indicators με RGB φωτισμό ενώ τα παράλληλα τοποθετημένα και έντονα πράσινα hard tubes ολοκληρώνουν την εικόνα του συστήματος. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 15. Στο νεότερο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της μας δείχνει πως κατάφερε να χρησιμοποιήσει τμήματα αυτοκινήτων για να φτιάξει αναπνευστήρες. Η κατασκευάστρια αυτοκινήτων Tesla του Elon Musk ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες πως θα ξεκινήσει τη παραγωγή αναπνευστήρων σε κάποια εργοστάσιά της προκειμένου να βοηθήσει στη πλήρωση νοσοκομείων στις ΗΠΑ, μιας και τα συνολικά κρούσματα έχουν ξεπεράσει τις 330.000 άτομα, αριθμός που αναγράφει η υπηρεσία της Microsoft στο bing.com. Στο βίντεο οι εργαζόμενοι της Tesla δείχνουν στους πάγκους τους λειτουργικά πρωτότυπα των αναπνευστήρων που πρόκειται να διαθέσουν σε επιλεγμένα νοσοκομεία και αρκετά κομμάτια τους κατασκευάζονται από τμήματα των Model 3, του πιο προσιτού αυτοκινήτου που έχει θέσει στη παραγωγή εδώ και μερικούς μήνες. Το σύστημα που έχει σχεδιάσει η Tesla είναι συμβατό με τις παροχές οξυγόνου των νοσοκομείων δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους ασθενείς να αναπνεύσουν σωστά τις ώρες που θα βρίσκονται διασωληνωμένοι στις εκεί ΜΕΘ. Ο Elon Musk δήλωσε επίσης, ότι το εργοστάσιο της Νέας Υόρκης η οποία σημειώνεται πως πλήττεται με αρκετά κρούσματα κορονοιού τελευταία, θα επαναλειτουργήσει με μερικό προσωπικό για να κατασκευαστούν περισσότεροι τέτοιοι αναπνευστήρες άμεσα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 16. Το παιχνίδι δείχνει ήδη αρκετά όμορφο από μόνο του όμως ένας modder αποφάσισε αν το απογειώσει προσθέτοντας raytracing. Το remake του Resident Evil 3 κυκλοφορεί ήδη και έχει συγκεντρώσει αρκετά θετικά σχόλια από τη κοινότητα των gamers και αυτό έδωσε το κίνητρο στον Ιταλό 'MassiHancer' να δημιουργήσει αυτό το φωτορεαλιστικό mod για αυτό, δείχνοντας έτσι ότι μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερο, οπτικά. Η προσπάθεια επιτεύχθηκε με τη χρήση των προγραμμάτων Reshare και των Raytraced Global Illumination shaders του Pascal Glitcher που σημειώνεται ότι για την ώρα είναι επί πληρωμή αφού βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Το ray tracing mod παρά την ονομασία του δεν απαιτεί κάποια RTX κάρτα γραφικών της NVIDIA αφού βασίζεται στους Ray Traced Global Illumination shaders και σε Screen space reflections, οπότε μπορεί να τρέξει από όλες τις κάρτες γραφικών που υποστηρίζονται από τα system requirements του παιχνιδιού. Το σύστημα του modder περιλαμβάνει έναν Core i7 8700K και μια RTX 2080 Ti ενώ βελτιώσεις αναμένεται να γίνουν όσο το mod βρίσκεται σε ανάπτυξη από έναν άνθρωπο. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 17. Ο browser στην έκδοση με τη Chromium μηχανή rendering ξεπερνάει σε χρήση τον Firefox και παίρνει τη δεύτερη θέση σύμφωνα με έρευνα του NetMarketShare. Ο browser διατίθεται ήδη για Windows και macOS αλλά βρίσκεται σε beta έκδοση που αυτό μπορεί να σημαίνει διάφορα μικρο-προβλήματα για κάποιους χρήστες. Η Microsoft όμως αναφέρει ότι είναι η πιο σταθερή έκδοση που έχει διαθέσιμη και ακολουθούν οι Dev και Canary εκδόσεις που σε αντίθεση με το Update cycle των 6 εβδομάδων αναβαθμίζονται ανά μια εβδομάδα και κάθε ημέρα αντίστοιχα. Η κυκλοφορία του έγινε πριν από μερικούς μόλις μήνες και όπως δείχνουν τα νεότερα στατιστικά του NetMarketShare ο browser κατέχει τη δεύτερη θέση ρίχνοντας τον Firefox στη τρίτη. Όσον αφορά τα ποσοστά ο Google Chrome κατέχει τη συντριπτική πλειοψηφία της αγοράς με 68,5% ενώ ο Mozilla FireFox βρίσκεται πλέον στο 7,2% και τη τρίτη θέση, αφήνοντας στη δεύτερη τον νεοφερμένο Edge της Microsoft ο οποίος όμως έχει μια σημαντική διαφορά έναντι αυτού που έρχεται μαζί με τα Windows. Οι περισσότεροι γνωρίζετε τον Edge με τη μηχανή της Micorosft όμως η νεότερη, beta έκδοση βασίζεται στην ανοικτού κώδικα Chromium, όπως και αυτή που τρέχει ο δημοφιλέστερος Chrome της Google και έτσι αυτομάτως υπάρχει υποστήριξη για πολλά extensions αλλά και τα πλεονεκτήματα της υψηλότερης ταχύτητας σε αντίθεση με άλλες μηχανές. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 18. Λίγες ημέρες πριν την φημολογούμενη κυκλοφορία τους και υλικό από τη παρουσίαση των νέων επεξεργαστών της Intel έρχεται στο φως. Το υλικό που διέρρευσε αφορά τους ξεκλείδωτους και overclocking friendly επεξεργαστές Core i9-10900K, Core i7-10700K και τον Core i5-10600K που θα ανακοινωθούν όπως όλα δείχνουν τις ερχόμενες εβδομάδες. Τα slides φυσικά επιβεβαιώνουν την ύπαρξη των παραπάνω chips αλλά και μερικών ακόμη χαρακτηριστικών τους, όπως των boost συχνοτήτων μαζί και των πυρήνων. Ο high end και ακριβότερος του lineup Core i9 10900K θα ενσωματώνει 10 πυρήνες και όπως φαίνεται θα είναι ο μόνος με το χαρακτηριστικό Thermal Velocity Boost αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο συγκεκριμένος ίσως και να μην ήταν αρχικά στο lineup της εταιρίας - και προστέθηκε αργότερα μαζί με το έξτρα αυτό feature, αργώντας ουσιαστικά ολόκληρη τη κυκλοφορία της πλατφόρμας. Όπως φαίνεται επίσης, ο Core i5 θα έχει χρονισμούς έως τα 4.8GHz υπενθυμίζοντας πως πρόκειται να φτάσει και να ξεπεράσει σε επιδόσεις τον πρώτο Coffee Lake του 2018, Core i7 8700Κ που διέθετε και αυτός 6 'ξεκλείδωτους' πυρήνες με 12 threads. Για την ώρα η ανακοίνωση και κυκλοφορία των chips πιθανόν θα γίνει στις 30 Απριλίου και ήδη κάποιοι reviewers έχουν παραλάβει μητρικές, ή θα παραλάβουν μέσα στην εβδομάδα. Από φίλους στον χώρο των media γνωρίζουμε ότι αρκετοί έχουν παραλάβει μητρικές από τις μεγάλες εταιρίες του χώρου ενώ κάποιοι έχουν πρόσβαση και στους επεξεργαστές, κυρίως από την Ασία. Πληροφορίες για ολόκληρο το lineup μπορείτε να διαβάσετε στο προηγούμενο άρθρο μας, εδώ. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 19. Last week
 20. όχι το τροφοδοτικό είναι σχετικά καινουργιο δεν είχα πότε θέμα με το τροφοδοτικό είναι και πολύ ήσυχο και ειναι κατασκευή Seasonic άλλα με brand XFX
 21. έχω παρόμοιο σύστημα με αυτό που αναφέρεις. Αν θες κάποια πληροφορία, στείλε μου pm. *m2 adata xpg 6000 lite και μνήμες hyperX 3200 cl16 **Όλα τρέχουν στοκ
 22. Μια χαρά, κάνεις και μια αναβάθμιση σε 3700Χ στο μέλλον που θα πέσουν οι τιμές και μια σύγχρονη gpu. Το τροφοδοτικό δεν ξέρω αν το έχεις από το 2013, αλλά αν βρεις πρόβλημα το αλλάζεις και αυτό.
 23. Αν περιμένεις μέχρι τότε, μετά θα πρέπει να περιμένεις για το επόμενο μεγάλο upgrade σε άλλο hw, κ.ο.κ.
 24. Ωραίοι. Σε βάζουν να κατεβάσεις το Warzone για να δοκιμάσεις το MP. Αυξάνουμε τους παίχτες που έχουν κατεβάσει το Warzone (στατιστικό στοιχείο) και μια που το κατέβασαν τόσα Gb δεν θα το παίξουν κιόλας ?
 25. Για Windows και Mac κυκλοφορεί ήδη η νέα εφαρμογή του Messenger φέρνοντας τους ανθρώπους κοντά χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν τον browser τους. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη άμεσα για Windows 10 (Microsoft Store) αλλά και macOS (App Store)και μεταξύ άλλων διαθέτει αρκετά features από αυτά που βρίσκουμε στην mobile εφαρμογή της εταιρίας. Έτσι έχουμε πλήρη πρόσβασητόσο στα μηνύματα όσο και στις κλήσεις ή και τις βίντεο κλήσεις που μπορού να πραγματοποιούνται κανονικά μέσα από το interface του. Η ύπαρξη της εφαρμογής ακουγόταν ήδη από το 2016 όπου τότε είδαμε την είσοδο του Workplace app, ενός εργαλείου που βοηθούσε στη σύνδεση συναδέλφων μεταξύ τους για εργασιακούς σκοπούς, χωρίς να γίνεται λόγος για αυτή του Messenger. Με αυτόν τον τρόπο η εφαρμογή μπαίνει στη μεγάλη συλλογή των video conferencing εφαρμογών που τελευταία χρησιμοποιούνται από χιλιάδες ανθρώπους ανά τον κόσμο ούτως ώστε να συνεχίσουν να εργάζονται αποδοτικά, όσο βρίσκονται σε αυτο-καραντίνα λόγω της επέλασης του COVID-19. Την εφαρμογή μπορείτε να τη κατεβάσετε από το Microsoft Store και από το App Store δωρεάν. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 26. Agelos

  RX 5600 XT

  Κάτοχος Gigabyte Radeon RX 5600 XT Gaming OC. Όχι μόνο είναι αρκετά για 1080p άλλα υπό προϋποθέσεις και αναλόγως τις απαιτήσεις σου, θα σε καλύψει και για 1440p. *Aν η αγορά γίνει από site του εξωτερικού, πιστεύω όμως ότι συμφέρει καλύτερα η αγορά της 5700 xt.
 1. Load more activity