Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10/25/2020 in all areas

 1. 5 points
  AMD Ryzen 5000 CPUs Gaming Performance Review Βρείτε μας στα Social:
 2. 4 points
  AMD Radeon RX 6800 XT GPU Review: The Next Gen Βρείτε μας στα Social:
 3. 4 points
  Η εταιρία έχοντας μόλις κυκλοφορήσει την σειρά των Ryzen 5000 ετοιμάζει πυρετωδώς τις επόμενες κινήσεις της. Συγκεκριμένα ο λόγος για την Zen 4 αρχιτεκτονική που έχει βλέψεις να διαθέσει στην αγορά με τη μορφή μιας νέας γενιάς επεξεργαστών το 2021, ενώ ήδη γίνεται λόγος για κάποια σημαντικά στοιχεία τους. Η Zen 3 αρχιτεκτονική που μόλις έφτασε στην αγορά έδειξε σημαντική αύξηση στις καθημερινές εργασίες και το gaming από την ενοποίηση της L3 cache, μαζί με πλήθος άλλων βελτιστοποιήσεων στο εσωτερικό κάθε πυρήνα και κάποιες από αυτές αναμένεται να τις δούμε και στην Zen 4 σχεδίαση από το 2021. Σε συνέντευξή του, ο Αντιπρόεδρος της AMD, Rick Bergman δήλωσε ότι η επερχόμενη σχεδίαση θα περιλαμβάνει μια μακρά λίστα features με στόχο την επίτευξη μεγαλύτερων επιδόσεων. Σε αυτό θα συμβάλλει και η νέα κατασκευαστική μέθοδος των 5nm της TSMC, η οποία έχει φτάσει σε αρκετά ώριμο επίπεδο εδώ και μερικούς μήνες, όπως έχει δηλώσει και η ίδια η TSMC σε σχετικά press releases. Φέτος ήταν η δεύτερη χρονιά των 7nm τα οποία μπορεί να μοιάζουν ίδια με την πρώτη το 2019, όμως ενσωματώνουν βελτιώσεις που γίνονται αισθητές σε ένα καταναλωτικό προϊόν όπως ένας επεξεργαστής. Τα 5nm, είπε συνεχίζοντας "σίγουρα ανοίγουν το δρόμο για περαιτέρω επιδόσεις και θα βοηθήσουν στη βελτίωση και του λόγου απόδοσης ανά Watt, οπότε σίγουρα θα τα εκμεταλλευτούμε (τα 5nm)". Όσον αφορά την RDNA 2, η οποία όσο γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει εμφανιστεί επίσημα στην αγορά, η AMD ανάφερε ότι θα παραμείνει στα 7nm και στην RDNA 3 σχεδίαση και υπόσχεται ήδη από σήμερα ένα 50% αύξηση στον λόγο απόδοσης ανά Watt, όλα αυτά δια στόματος του Αντιπροέδρου της AMD, ο οποίος δεν άφησε πολλά στη φαντασία. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 4. 3 points
  Η AMD προτίθεται να διαθέσει ένα νέο tuning mode στους Ryzen 5000 όπως υποσχέθηκε στο λανσάρισμα των επεξεργαστών στις αρχές του μήνα. Οι δυνατότητες για παραμετροποίηση που έχει η νέα γενιά επεξεργαστών της AMD είναι μετρημένες στη νεότερη γενιά Ryzen 5000 και παρά το γεγονός ότι οι επεξεργαστές έδειξαν να έχουν ενδιαφέρουσες προοπτικές από πλευράς over/underclocking η δυνατότητα αυτή αφέθηκε για μελλοντική κυκλοφορία από την εταιρία. Τώρα η AMD αποκάλυψε τα σχέδιά της σχετικά με την προσθήκη του Curve Optimizer ως μέρος του συστήματος Precision Boost Overdrive 2 (PBO 2) και θα το δούμε στις 400 Series και 500 Series μητρικές με τη μορφή του AGESA code 1.1.8.0. Το βασικό χαρακτηριστικό του curve optimizer είναι η δυνατότητα για undervolting των επεξεργαστών, πράγμα που έλειπε και από την προηγούμενη γενιά των Ryzen 3000 και μπορεί να επιφέρει εμφανή θετικά αποτελέσματα, όπως μειωμένες θερμοκρασίες σε πλήρες φορτίο, ενώ θα μπορούμε να το εφαρμόσουμε και επιλεκτικά σε όποιον πυρήνα θέλουμε και πάλι, μέσα από το BIOS της μητρικής. Σε αντίθεση με μια fixed τιμή, το curve optimizer μπορεί να ρυθμίσει την τάση για όλα τα power states του CPU που σημαίνει ότι θα βλέπουμε χαμηλές τιμές τόσο σε απλές/ελαφριές εργασίες, όσο και σε απαιτητικές με τη προϋπόθεση να βρούμε την ελάχιστη τάση που μπορεί να τρέξει ο επεξεργαστής μας. Το διαθέσιμο voltage που μπορούμε να 'αφαιρέσουμε' στην περίπτωση του undervolting είναι περί τα 90 με 150mV και πλέον θα μετριέται σε 'counts', ή αλλιώς bins που πρακτικά είναι μια τιμή αναφερόμενη στο εύρος της τάσης λειτουργίας και θα τα συναντάμε στα ίσως, δυσπρόσιτα σημεία του BIOS. Σημειώνεται ότι ο κάθε κατασκευαστής αναφέρει διαφορετικά την εκάστοτε επιλογή, οπότε θα πρέπει να ψάξουμε τις τιμές που αναφέρει η AMD στο advanced τμήμα του BIOS, σε υπο-μενού σχετικά με τον CPU. Έτσι το Precision Boost Overdrive 2 λαμβάνει μερικές ενδιαφέρουσες νέες δυνατότητες στη νέα πλατφόρμα επεκτείνοντας τις επιλογές που υπάρχουν μέσα στο BIOS. Στην πράξη, το χαρακτηριστικό αναμένεται να προστεθεί μέσα στον επόμενο μήνα στο AGESA code της AMD και θα ξεκινήσει να αποστέλλεται στους κατασκευαστές μητρικών, ενώ το συνοδευτικό πρόγραμμα Ryzen Master που θα φέρει λειτουργίες σχετικές με το νέο PBO 2 θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2021. Όσον αφορά τις τωρινές εκδόσεις του Ryzen Master, ο πυρήνας που είναι flagged ως ο 'καλύτερος' ενδέχεται να αλλάξει εάν επιλέξουμε χειροκίνητες τιμές (undervolting) για κάθε πυρήνα, κάτι που θα πρέπει να γνωρίζετε όταν προσπαθείτε να εξάγετε τις μέγιστες επιδόσεις σε single και multi threaded workloads. AMD Βρείτε μας στα Social:
 5. 3 points
  Νέα trailers βγαίνουν στον ορίζονται και εμφανίζουν κάποια από τα χαρακτηριστικά του νέου RPG της CD Projekt Red. Μεταξύ άλλων αποκαλύπτουν χαρακτήρες, όπλα και σκηνές από το gameplay που θα φέρει στο προσκήνιο τον πολυ-αναμενόμενο τίτλο της CDPR που έχει ήδη λάβει αρκετές καθυστερήσεις από την αρχική κυκλοφορία του. Οι developers δείχνουν στα νέα trailers τι θα πρέπει να περιμένουμε από το παιχνίδι του Πολωνικού game development studio στις 10 Δεκεμβρίου, όταν και αναμένεται να εμφανιστεί στα καταστήματα. Σημειώνεται ότι για να μείνει πιστό στο χρονοδιάγραμμά του, το game studio είχε ανακοινώσει στους εργαζόμενούς του νωρίτερα μέσα στο έτος, μια σειρά υπερωριών για την διασφάλιση της σταθερότητας του game, εκεί όπου ο Keanu Reeves στο σχετικό trailer παρακάτω, ανάφερε το γεγονός ότι ο χαρακτήρας μας μπορεί να διαμορφωθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, αυξάνοντας έτσι την πολυπλοκότητα του αποτελέσματος. Ο ρεαλισμός των γραφικών σε συνδυασμό με την υποκριτική του γνωστού ηθοποιού Keanu Reeves που υποδύεται τον εκκεντρικό χαρακτήρα Johnny Silverhand, θα είναι κάποια από τα στοιχεία που θα κάνουν τον κόσμο του Cyberpunk 2077, πιο ζοφερό και εντυπωσιακό. Η ίδια έμφαση έχει δοθεί και στο ηχητικό κομμάτι, εκεί όπου το game studio αναφέρει ότι στο παιχνίδι υπάρχουν διαθέσιμα 150 κομμάτια από διάφορους καλλιτέχνες, τα οποία μπορούν να αντικατασταθούν από τα options, κάνοντας έτσι το game stream-friendly, χωρίς το ρίσκο για αυτόματο copyright claim από τις δημοφιλείς streaming υπηρεσίες. Όσο πλησιάζουμε στην επίσημη ημερομηνία διάθεσης στην αγορά, θα μάθουμε περισσότερα για επιπλέον συνοδευτικά items αλλά και gameplay στοιχεία που θα δούμε στον τίτλο που θα εμφανιστούν σε όσους συνδέσουν το account του και στο GOG, μια υπηρεσία-εταιρία που ανήκει στην CD Projekt Red. Βρείτε μας στα Social:
 6. 3 points
  Εταιρίες αποκαλύπτουν τμήματα των καρτών τους, λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία από την AMD. Η PowerColor είναι μεταξύ των εταιριών που ετοιμάζουν τις δικές τους υλοποιήσεις για την κατηγορία με την μορφή των Radeon RX 6800 και Radeon RX 6800 XT. Η Red Devil Limited Edition συνεχίζει την παράδοση που φέρνει υψηλά χρονισμένες AMD κάρτες γραφικών στην αγορά, με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τις μεγάλες ψύκτρες να καταφέρνουν εντυπωσιακούς χρονισμούς σε gaming σενάρια χρήσης. Την ίδια στιγμή η ASUS έχει έτοιμες και τις custom υλοποιήσεις με τις ROG Strix και TUF Gaming να ετοιμάζονται για το επικείμενο λανσάρισμα στις 25 Νοεμβρίου, ημερομηνία που αφορά τις custom υλοποιήσεις με τα νέα AMD GPU chips, μιας και οι reference της εταιρίας μένει να εμφανιστούν στις 18 Νοεμβρίου. Η υδρόψυκτη Strix LC που έχουμε αναφέρει και παλαιότερα αναμένεται με υψηλότερη τιμή, καθώς συνοδεύεται από ένα κλειστού τύπου κύκλωμα υδρόψυξης Η Sapphire πριν από λίγες ημέρες μας έδειξε τουλάχιστον δύο υλοποιήσεις με την 6800 XT Pulse να είναι η ισχυρότερη από αυτές, ενώ πολλές διαθέτουν ψύκτρες με τριπλούς ανεμιστήρες για την αποτελεσματικότερη ψύξη του Navi 21 πυρήνα. Το ζήτημα των τιμών στα καταστήματα σε αυτή την γενιά είναι ακόμη άγνωστο, αφού οι υποτιθέμενες επιδόσεις της 6800 XT στοχεύουν ξεκάθαρα την RTX 3080, επομένως περιμένουμε αντίστοιχη τιμολογιακή πολιτική από πλευράς AMD, με μερικές εξαιρέσεις να προκύπτουν από κάποιες reference υλοποιήσεις. Παράλληλα, η AMD υποσχέθηκε αυξημένη διαθεσιμότητα των reference καρτών σε αντίθεση με τα λιγοστά τεμάχια του ανταγωνισμού αρκετά πρόσφατα, όμως όσον αφορά τις custom υλοποιήσεις υπάρχουν αναφορές με ανάμεικτες απόψεις σχετικά με το πόσα διαθέσιμα κομμάτια θα υπάρξουν στο λανσάρισμα της 25η Νοεμβρίου. Πηγή. Πηγή 2. Πηγή 3. Βρείτε μας στα Social:
 7. 3 points
  έπρεπε μέσα στο δίσκο να εχει και προεγκατεστημένο και το παιχνίδι 200+ γιγα εχει
 8. 3 points
 9. 3 points
  https://twitter.com/CyberpunkGame/status/1321128432370176002?s=20
 10. 2 points
  Τα 4 νέα CPUs της AMD θα μπορούν να αξιοποιήσουν το νέο χαρακτηριστικό και σε μερικές 400 Series μητρικές της αγοράς. Δοκιμές επιβεβαιώνουν ότι η AMD ίσως δώσει τη δυνατότητα στους συνεργάτες να διαθέσουν συμβατά με το πρότυπο BIOS και για παλαιότερες μητρικές. Η τεχνική για αυξημένο VRAM mapping της AMD που ακούει στο όνομα Smart Access Memory λειτουργεί με τον συνδυασμό ενός Zen 3 επεξεργαστή, μιας RDNA 2 κάρτας γραφικών καθώς και κάποια X570 ή B550 μητρική, όμως όπως έδειξε σχετικό media, η ASRock έχει ήδη την λύση για όσους θέλουν να παραμείνουν στην παλιά τους X470 (ή B450). Με 13 υποστηριζόμενα B450 μοντέλα η ASRock φέρει επίσημα την υποστήριξη όχι μόνο κάποιου Ryzen 5000, αλλά και του χαρακτηριστικού Smart Access Memory που υπόσχεται βελτιωμένες επιδόσεις κατά το gaming. Η MSI ετοιμάζει και αυτή αντίστοιχα BIOS για τις δικές της μητρικές με το B450 αλλά και το X470 chipset, ενώ θα διαθέσει και εκδόσεις με το Curve Optimizer (στο νεότερο AGESA v2 1180) για αυτά τα μοντέλα. Όσον αφορά τα διαθέσιμα μοντέλα, η ASRock δίνει την υποστήριξη μέσω stable BIOS για το Smart Access Memory δίνοντας το πλεονέκτημα εάν έχετε στην κατοχή σας κάποιον από τους νεότερους Ryzen 5 5600X, Ryzen 7 5800X, Ryzen 9 5900X ή τον πολύ ισχυρό Ryzen 9 5950X. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το χαρακτηριστικό και στο review της RX 6800 XT μας, εδώ. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 11. 2 points
  Η εναλλακτική του DXR και κατ' επέκταση του NVIDIA RTX έρχεται στο Vulkan framework, το ανοικτό λογισμικό του Khronos Group. Η ανεξάρτητη πλατφόρμα έχει κερδίσει σημαντικό έδαφος τα τελευταία χρόνια επιδεικνύοντας υψηλότερες επιδόσεις, σε όσα games έχει ενσωματωθεί αφήνοντας μόνο θετικές εντυπώσεις σε όποιον το δοκιμάζει, ειδικά έναντι παλαιότερων APIs όπως το DirectX 11. Το αντίπαλο δέος του, DirectX 12 που έλαβε προ δύο ετών υποστήριξη για real time ray tracing και αναπτύσσεται από την Microsoft ενώ βρίσκεται στην πλατφόρμα του PC αλλά και σε αυτή του Xbox, ωστόσο όσον αφορά το ray tracing δε θα είναι το μοναδικό που κυκλοφορεί. Το Khronos Group που αναπτύσσει το πρότυπο Vulkan ανακοίνωσε προ λίγων ωρών την διάθεση του επίσημου ray tracing extention για το API, που σημαίνει ότι οι developers θα μπορούν να το προσθέσουν στα Vulkan based games του προς βελτίωση του οπτικού τομέα. Ο developer αναφέρει πως πρόκειται για ένα 'ορόσημο' στην ανάπτυξη του προτύπου αφού πρόκειται για ένα πολυσυζητημένο feature που υπάρχει όμως σε μερικά μόνο παιχνίδια για το PC, όμως με την έκταση που λαμβάνει λόγω των next gen κονσολών, θα αποκτήσει νέο ενδιαφέρον από φέτος. Το feature εκμεταλλεύεται στο έπακρο τους αποκλειστικούς ray tracing πυρήνες, όπως αυτοί που βρίσκονται στο εσωτερικό των NVIDIA Turing/Ampere και AMD RDNA 2, όμως μπορεί να τρέξει και στους 'κανονικούς' compute cores με ένα hit στις επιδόσεις, μιας και οι συγκεκριμένες μονάδες δεν έχουν δημιουργηθεί για τέτοιου είδους workloads. Τα παιχνίδια που βασίζονται στο Vulkan είναι πλέον αρκετά και περιλαμβάνουν μαζί και AAA τίτλους όπως τα: Red Dead Redemption 2, Ghost Recon Breakpoint, DOOM και Wolfenstein μεταξύ μερικών ακόμη δείχνοντας έτσι το δρόμο για το μέλλον που θέλει το Vulkan παρέα με το DirectX 12 να είναι τα βασικότερα APIs με ευρεία χρήση σε όλες τις πλατφόρμες που κυκλοφορούν. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 12. 2 points
  τα περνουν απο την Nvidia για να προμοταρουν της καρτες της
 13. 2 points
  Το ray tracing ήρθε στις νέες Radeon RX 6800 Series και η AMD δε χάνει την ευκαιρία να μας δείξει τις δυνατότητές του στο PC. Το trailer του νέου demo της εταιρίας ανέβηκε μόλις πριν μερικές ώρες και διαδραματίζεται σε ένα hangar του μέλλοντος, όπου εκεί βλέπουμε αρκετό ambient φωτισμό, μαζί με δεκάδες αντικείμενα να φωτίζουν στα σκοτεινά σημεία, παραδίδοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Με αυτόν τον τρόπο το demo έχει τη δυνατότητα να αναδείξει τις ray tracing δυνατότητες των νέων Radeon RX 6800 και των RX 6900 Series που έπονται με ρεαλιστικές σκιές στα αντικείμενα αλλά και άψογες αντανακλάσεις στα αντικείμενα που γίνονται πράξη χάρη στη σουίτα εφέ AMD FidelityFX. Η συγκεκριμένη συλλογή εφέ λειτουργεί σε συνδυασμό με το νεότερο Microsoft DirectX 12 Ultimate, όπως και το ray tracing που τρέχει χάρη στο DXR και πάλι της Microsoft. Το παρακάτω demo γίνεται δυνατό με τη χρήση της νεότερης RDNA 2 αρχιτεκτονικής που βρίσκεται στο εσωτερικών των Radeon RX 6800 (XT) και της επερχόμενης RX 6900 XT, που αναμένεται την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου. Η ενσωμάτωση τς Infinity Cache στη συγκεκριμένη σειρά καρτών γραφικών για desktops, βοηθάει στις τελικές επιδόσεις αυξάνοντας το ωφέλιμο bandwidth πάνω από τα 1.6TB/s, έναντι της χρήσης αποκλειστικά GDDR6 μνήμης. Οι επιπλέον δυνατότητες της αρχιτεκτονικής και οι σύγχρονες συνδέσεις εικόνα καθιστούν τις RDNA 2 μια λύση που καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες για gaming. Η εν λόγω τεχνολογία θα βρίσκεται και στο εσωτερικό των νέων κονσολών PlayStation 5 και Xbox Series X, όπου η AMD αναφέρει ότι πλέον θα τροφοδοτεί την πλειοψηφία του gaming κοινού που μετράει σήμερα 2.5 δις. ανθρώπους. Δείτε το demo trailer παρακάτω: Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 14. 2 points
  Νέα BIOS updates φέρνουν support στην πλατφόρμα του μακρινού 2018, για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν στη νέα γενιά Ryzen 5000. Οι μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου, Gigabyte και ASRock έχουν ξεκινήσει τη διάθεση beta και stable BIOS για τις B450 και X470 μητρικές τους, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους είναι κάτοχοι των νε λόγω πλατφορμών να αναβαθμίσουν στη οικογένεια των επεξεργαστών Ryzen 5000. Η Zen 3 αρχιτεκτονική αυτών των CPUs έτρεχε αποκλειστικά σε μητρικές με τα A520, B550 και X570 chipsets τα οποία για πολλούς θεωρήθηκαν 'ακριβή αναβάθμιση' έναντι των παλαιότερων υλοποιήσεων. Σημαντικός παράγοντας όπως έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν, αποτέλεσαν τα next gen features όπως το PCI Express 4.0, ωστόσο αρκετοί δε χρειάζονταν ακόμα τη μετάβαση σε αυτό το πρότυπο με τη χρήση νέων M.2 NVMe SSDs και καρτών γραφικών. Με την υπόσχεση της AMD για υποστήριξη της νέας γενιάς σε παλαιότερες μητρικές, αρκετοί φάνηκαν να κάνουν υπομονή και ήδη από τα τέλη Οκτωβρίου οι μεγάλοι κατασκευαστές αναβάθμισαν τις μητρικές τους υποστηρίζοντας τους 4 νέους Zen 3 επεξεργαστές της AMD. Η Gigabyte για παράδειγμα αναφέρει "αυξημένη συμβατότητα με επεξεργαστές" στο νεότερο BIOS και χρήστης δοκίμασε ήδη επιτυχώς τον Ryzen 5 5600X του σε μια X470 AORUS Gaming 7 WiFi με θετικά αποτελέσματα. Για την ώρα, υπάρχουν μερικές μόνο μητρικές που φέρουν το F60c BIOS που ενεργοποιεί αυτή τη δυνατότητα, ενώ σημειώνεται ότι η CPU Support list δεν έχει ενημερωθεί ούτε στο παραπάνω μοντέλο που εξετάσαμε. Η ASRock προσφέρει σε πολλές B450 τη δυνατότητα αναβάθμισης του BIOS σε νεότερη έκδοση με υποστήριξη της νέας γενιάς επεξεργαστών Ryzen 5000 και είναι μέχρι στιγμής διαθέσιμοι στη λίστα υποστήριξης στο επίσημο site της εταιρίας, ενώ δε είναι σε beta μορφή που σημαίνει ότι έχει περάσει τις εργαστηριακές δοκιμές της ASRock. Από τη σχετική έρευνά μας στους υπόλοιπους κατασκευαστές δε βρήκαμε αντίστοιχες κινήσεις, όμως δεδομένου ότι η AMD έχει δώσει το ελεύθερο υποστήριξης των πιο πρόσφατων Ryzen 5000 από τις παλαιότερες μητρικές τους σε βάθος μερικών μηνών, δεν αποκλείεται να δούμε εν τέλει την έλευσή τους με τη μορφή επίσημων BIOS updates. Βρείτε μας στα Social:
 15. 2 points
 16. 2 points
  Νέα barebone PCs αναμένονται σύντομα από τη Gigabyte με Ryzen 4000U επεξεργαστές της AMD. Τα Gigabyte BRIX είναι μια σειρά μικρών Η/Υ (small form-factor desktops) τα οποία συνηθίζονταν να βασίζονται σε επεξεργαστές της Intel, με λίγες εξαιρέσεις στις οποίες χρησιμοποιήθηκαν επεξεργαστές της AMD. Φέτος με τον ανταγωνισμό να έχει φουντώσει για τα καλά, μετά την πρόσφατη παρουσίαση των σχετικών συστημάτων με επεξεργαστές 11ης γενιάς της Intel (Tiger Lake), ήρθε η ώρα της παρουσίασης των αντίστοιχων συστημάτων βασισμένα στους Ryzen 4000U ‘Renoir’ επεξεργαστές της AMD. Τα νέα μοντέλα θα περιλαμβάνουν: Δύο επιλογές μεγέθους: ‘slim’ (μόνο SSD) και ‘HDD’ (SSD + 2.5 inch HDD ή SSD) Επεξεργαστές με μέχρι 8 cores και 16 threads (Ryzen 3, Ryzen 5 & Ryzen 7 - Zen2 αρχιτεκτονικής), εφοδιασμένα με ενσωματωμένη Radeon Vega GPU. Υποστήριξη μέχρι 4K, με εξόδους: 2x TYPE C, HDMI, mDP WiFi 6, BlueTooth 5.1 και Realtek 2.5Gbps RTL8125 Ethernet 5x USB 3.2 Gen1 Type A + 2x USB 3.2 Gen2 Type C (4F,3R) Realtek ALC255 Codec Headphone Jack VESA Mounting Bracket (75 x 75mm + 100 x 100mm) AC-DC adapter : 100-240V input, 19V/135W 1x Kensington Lock slot Για την ‘HDD’ έκδοση υπάρχει και το upgrade kit με το οποίο παρέχεται 2η LAN port και 2η COM θύρα, προσφέροντας ακόμα πιο γρήγορες συνδέσεις. Η νεότερη σειρά των mobile επεξεργαστών της AMD βασίζεται στην λιθογραφία των 7nm και περιλαμβάνει μοντέλα με την Zen 2 αρχιτεκτονική της AMD σε μοντέλα που φτάνουν μέχρι και τους 8 πυρήνες διατηρώντας χαμηλό TDP καθ' όλη τη διάρκεια της λειτουργίας τους. Τα νέα μοντέλα είναι τα παρακάτω και αναμένεται να κυκλοφορήσουν την περίοδο των Χριστουγέννων: GB-BRR3H-4300 (rev. 1.0) GB-BRR5H-4500 (rev. 1.0) GB-BRR7H-4700 (rev. 1.0) GB-BRR7H-4800 (rev. 1.0) GB-BRR3-4300 (rev. 1.0) GB-BRR5-4500 (rev. 1.0) GB-BRR7-4700 (rev. 1.0) GB-BRR7-4800 (rev. 1.0) GIGABYTE Press Release Βρείτε μας στα Social:
 17. 2 points
  Την απλή ή την ultimate Edition θέλεις;
 18. 2 points
  Μετά την εξαγορά της Bethesda από την Microsoft, η τελευταία κάνει λόγο για τις επιδόσεις που θα έχουν κάποιοι από τους τίτλους της. Η ισχύς της Microsoft όσον αφορά το επενδυτικό κομμάτι είναι σημαντική και αυτό φανερώθηκε από την εξαγορά της Bethesda πριν από λίγο καιρό, σε μια κίνηση ενδυνάμωσης της συλλογής παιχνιδιών για την επερχόμενη κονσόλα της, το Xbox Series X. Η συγκεκριμένη κονσόλα χαρακτηρίζεται από τις υψηλές επιδόσεις που ακολουθούν τα πρότυπα της νέας γενιάς, ενώ με τη βοήθεια της Bethesda, η ομάδα των Microsoft Game Studios μεγαλώνει σημαντικά. Αφού η πιθανότητα να δούμε πλέον μόνο exclusives από την Bethesda απορρίφθηκε από την Microsoft, η εταιρία δήλωσε ότι ετοιμάζει πλήθος παιχνιδιών που δε θα είναι κλεισμένα για χρήση μόνο στην πλατφόρμα της, αλλά θα μπορούμε να τα απολαύσουμε και σε άλλα συστήματα ψυχαγωγίας. Ο εκπρόσωπος του τμήματος Xbox Tim Stuart δήλωσε ότι όχι μόνο δε θα υπάρξουν exclusives, αλλά η Microsoft θέλει έντονα τη διάθεση των τίτλων της σε περισσότερες από μια πλατφόρμες, με τη μορφή μιας cross-platform κυκλοφορίας, συμπληρώνοντας πως είναι λογικό μια εταιρία να θέλει να δει τον τίτλο της σε όσο το δυνατόν περισσότερες αγορές είναι δυνατό. Αυτό που όμως δείχνει να διαφέρει από την, κατά τα άλλα άκρως θετική πολιτική, είναι το γεγονός ότι η εμπειρία χρήσης στο Xbox θα διαφέρει και σύμφωνα με τον Stuart "θέλουμε το περιεχόμενό μας να δείχνει καλύτερο στη δική μας πλατφόρμα", έναντι των υπόλοιπων κονσολών όπως το PlayStation 5 της Sony. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 19. 2 points
  NVIDIA GeForce RTX 30 GPUs Review feat. Gigabyte Βρείτε μας στα Social:
 20. 2 points
  Τέρμα γραφικά (εκτός από DXR) και field view 105 (standard = 80). Οι μετρήσεις αφορούν στο campaign, μόνο σε gameplay, όχι cinematics.
 21. 2 points
  Το game είναι όπως το περίμενα από την 3arch και όπως μου αρέσει (υποκειμενικό), fast pace, ολίγον chaos, funny, Ενδεικτικό του fast pace είναι το Team Death Match τελειώνει στα 100, αντί 75 (standard). Δεν έχω κάνει κάποιες μετρήσεις, και τα παρακάτω είναι γενικά σχόλια. Γραφικά: γενικά καλά, με χρώματα από αυτά που συνηθίζει η 3arch, λίγο cartoon/arcade φάση. Στο μενού έχει πολλές επιλογές, για πολλές ρυθμίσεις και φυσικά Ray Tracing. Με την GTX 1070 δε μπορώ να πω και πολλά. Θα το δω στο campaign πιο αναλυτικά. Ωστόσο οι παλέτες που χρησιμοποιεί η 3arch δίνουν μεγαλύτερη ζωντάνια σε σχέση με το κάπως μουντό MW. Το campaign δεν το έχω παίξει ακόμα, είδα όμως λίγο streaming μία μέρα πριν βγει στον δυτικό κόσμο, καθώς στη Νέα Ζηλανδία ήταν νωρίτερα διαθέσιμο. Το story είναι ενδιαφέρον. Αν έχεις και μία καλή GPU να παίξεις με τέρμα τα γραφικά, πιστεύω πως θα είναι απολαυστικό. Ομοίως και για το Zombies το οποίο άρχισε από τώρα τα funny easter eggs. [Campaign & Zombies δεν έχω παίξει ακόμα.] Multiplayer: είναι το mode για το οποίο οι περισσότεροι αγοράζουν το CoD. Όπως προανέφερα είναι όπως μου αρέσει (υποκειμενικό). Gameplay μπορείς να δεις σε live που είχα στο FB https://fb.watch/1K12WYrIZX/. Εκεί φαίνονται και τα settings (29:19). Θετικά: Boots on the ground. Το βάζω στα θετικά γιατί ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω την 3ετία με τα Advanced Warfare, Black Ops 3 & Infinite Warfare, με τα μπαρμπαδάκια (υποκοριστικό του μπάρμπας = character) να πηδάνε σαν κατσίκια και να περπατάνε σε τοίχους και ταβάνια σαν κατσαρίδες Fast pace Επιστροφή στο mini map και dead silence ως perk: ισχυρά "όπλα" κατά των campers Πολύ καλά map designs: κυριαρχεί το κλασσικό 3 lanes με λίγα παράθυρα και δωμάτια και δεν ευνοούν το camping όπως στο MW Επιστροφή του theater mode: καλό για τους video creators και για να επιβεβαιώνεις τυχόν cheaters. Θέλει βελτιώσεις, τουλάχιστον στο pc φαίνεται να μην είναι ολοκληρωμένο. Λείπουν κάποια features σε σχέση με τα προηγούμενα BO. Πολύ καλό menu: με λεπτομέρειες στα χαρακτηριστικά των όπλων (bullet velocity, speed, ammo, etc) με νούμερα, π.χ. ταχύτητα σφαίρας, ταχύτητα επανάληψης, κλπ Πολύ καλή μουσική επένδυση Έγιναν αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με τη Beta (δυσκόλεψαν το sniper, μείωσαν τη ταχύτητα και τη διαδρομή του slide, κ.α.). Δυσκόλεψαν το aim assist στις κονσόλες, από το οποίο είχα απηυδήσει στη Beta. Καινούργια modes (Vip escort, Dirty Bomb - 10 quads = 40 players -, επιστροφή Control) Στα μεγάλα maps υπάρχει μοτοσυκλέτα. Αρνητικά: Λίγα maps (8) για αρχή στο MP. Αν θυμάμαι όμως καλά και στην αρχή του MW τόσα ήταν. Μου έβγαλε ένα error σε 15 matches. Mechanics. Σε κάθε νέο CoD έχουμε και άλλη εταιρεία ανάπτυξης, άρα η κίνηση κάθε χρόνο είναι διαφορετική και χρειάζεσαι λίγο χρόνο μέχρι να τη συνηθίσεις. Θετικά: Το νερό είναι μέρος του παιχνιδιού (βουτάς, κολυμπάς, χρησιμοποιείς θαλάσσια οχήματα - jet ski, ταχύπλοα, κλπ). Γρήγορη κίνηση. Αρνητικά: Δεν είναι τόσο realistic. Προσωπικά το προτιμώ λίγο arcade (υποκειμενικό). Framerate Με 8700Κ και GTX 1070 βγάζω 110-135 frames per second με medium settings, αλλά με Field of View = 105 (80 standard), έχει όμως και drops. Στο 29:19 του live φαίνονται και τα settings. Σημειώνω πως στο live είχα ξεχάσει τη GPU σε eco mode, ενώ σε Gaming mode η κατάσταση βελτιώθηκε. Όταν παίξω το Campaign θα κάνω δοκιμές και μετρήσεις, προς το παρόν πάω να φτιάξω λίγο το level στο MP πριν μείνω πίσω και δυσκολευτώ. Edit 2: Audio: η χροιά είναι και αυτή της 3arch, αλλά το orientation και το implementation είναι πολύ καλά. Με τα Razer Tiamat 7.1 V2 ήταν όλα όπως έπρεπε. Final Thoughts Πρόκειται για ένα κλασσικό Call of Duty, με τις πινελιές της 3arch, το οποίο προσωπικά το ευχαριστήθηκα. Στην κοινότητα του CoD υπάρχουν οι σχετικοί fans των εταιρειών (IW, 3arch SGH) και θα ακούσεις πολλές ακραίες απόψεις. Επίσης, ακραίες απόψεις θα ακούσεις από άτομα που ασχολήθηκαν με το CoD για πρώτη φορά μόλις το 2020, λόγω Warzone. Το game μπορεί να φαίνεται κάπως φτωχό ακόμα (maps, skins, cosmetics, etc.) ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η 3arch άρχισε να ασχολείται με την ανάπτυξή τα τελευταία 1,5 χρόνια, λόγω απόφασης της Activision να απεμπλέξει την SGH η οποία αρχικά ήταν υπεύθυνη για την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Κανονικά η ανάπτυξη του παιχνιδιού διαρκεί 3 χρόνια, με τις 3 εταιρείες (IW, SGH & 3arch) να βγάζουν κάθε χρόνο ένα game, με rotation. Αναμένονται πολλά updates με fixes (υπάρχουν θεματάκια με errors, όπως σε κάθε αρχή στα CoD), προσθήκες (τα DLCs είναι δωρεάν και φέτος, κάτι το οποίο φαίνεται πως καθερώνεται) με maps και cosmetics, καθώς και βελτιώσεις όπως στο Theater mode στο PC (βλ. παραπάνω). Όσον αφορά στα fixes δεν πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός πως είναι το πρώτο Cross Gen CoD. Στα γενικά θετικά περιλαμβάνω και το cheating. Έχοντας διαφορετική game engine από το Warzone το οποίο θα διατηρήσει αυτή που έχει, υποθέτω πως τα cheats του Warzone δεν είναι συμβατά με το Cold War, άρα οι cheaters στο Cold War θα είναι περισμένοι. Βέβαια cheats τύπου Cronus Zen & Apex στις κονσόλες είναι all time. Από το launch του Cold War δίνεται η δυνατότητα να κατεβάσεις όποιο mode θέλεις, ξεχωριστά (campaign, MP, Zombies) προκειμένου να καταλαμβάνεται μικρότερος χώρος στο storage, ενώ υπάρχει και το ξεχωριστό πακέτο "HD Game Textures & Models" ή "High resolution assets" (25Gb) για 4Κ, πράγματα τα οποία η IW άργησε να τα ενσωματώσει στο MW με αποτέλεσμα να δούμε το MW στα 240Gb, χωρίς να μπορείς να κάνεις κάτι. Τέλος, θα έχει ενδιαφέρον η εμπλοκή του Cold War και της 3arch στο Warzone, μία εμπλοκή η οποία υποθέτω ότι θα κάνει το Warzone πιο διασκεδαστικό. Ήδη, φημολογείται / υπάρχουν ενδείξεις για ένα καινούργιο map σε νησί "Rebirth", μικρό map σε σχέση με το υφιστάμενο, μάλλον fast pace όπως ήταν το Alcatraz στο BlackOut της 3arch. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για την αγορά του, αλλά δεν "καίγεται" κιόλας, ίσως να μπορεί να περιμένει λίγο καιρό (1 μήνα περίπου) για να το αγοράσει σε κάποια έκπτωση. Edit: άντε κάνε και εσύ καμιά μέτρηση να βγάλουμε και άρθρο ως review και αν δεν έχεις το game στείλε μου την 3090 του review να κάνω εγώ τις μετρήσεις
 22. 2 points
  Ξεκινήσαμε https://fb.watch/1K12WYrIZX/
 23. 2 points
  Η Microsoft επιβεβαίωσε ότι το Halo 4 θα κυκλοφορήσει στα PCs στις 17 Νοεμβρίου ως αυτόνομο παιχνίδι και ως μέρος του Halo: The Master Chief Collection. Η έκδοση του Halo 4 για PCs θα διαθέτει περισσότερες επιλογές γραφικών, αυτό θα επιτρέψει την προσαρμογή του παιχνιδιού έτσι ώστε να τρέχει καλύτερα στο εκάστοτε σύστημα, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στο παιχνίδι να προσφέρει ανώτερη ποιότητα από την αρχική έκδοση του Xbox 360, που είχε προτοκυκλοφορήσει. Το παιχνίδι θα βρεθεί στην Halo: The Master Chief Collection την παραπάνω ημερομηνία, ενώ θα μπορείτε να το αγοράσετε και ως αυτόνομο game, όπως συμβαίνει και με τους άλλους τίτλους της συλλογής, ωστόσο θα μπορείτε να το απολαύσει και μέσω του Xbox Game Pass, ή να το προμηθευτείτε μέσα από το Microsoft Store. Σε PCs, το Halo 4 θα υποστηρίζει 60+ FPS, ειδικές ρυθμίσεις γραφικών ειδικά σχεδιασμένες για αυτή την πλατφόρμα και υποστήριξη για ultrawide οθόνες μεταξύ πολλών ακόμη. Σημαντικό στοιχείο είναι ότι θα διαθέτει μαζί με το campaign mode και τα multiplayer modes όπως και το co-op Spartan ops mode. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 24. 2 points
  Η Cooler Master σε συνεργασία με την Intel λανσάρει τη νέα MasterLiquid ML360 Sub-Zero, για ακόμη υψηλότερες επιδόσεις στον 10ης γενιάς Core επεξεργαστή σας. Η Intel Cryo Cooling Technology και η τεχνογνωσία της Cooler Master έφεραν στο φως τη νέα MasterLiquid ML360 Sub-Zero, μια 360mm υδρόψυξη που εκμεταλλεύεται το Peltier effect προσφέροντας ακόμη χαμηλότερες θερμοκρασίες αποκλειστικά σε Intel 10ης γενιάς επεξεργαστές. Αξιοποιώντας μια θερμοηλεκτρική μονάδα στο block (TEC), η υδρόψυξη δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για extreme overclocks άνω των 5GHz στους ξεκλείδωτους επεξεργαστές της Intel με το LGA 1200 socket. Η υδρόψυξη είναι συμβατή μόνο με την πλατφόρμα του LGA 1200 και των ξεκλείδωτων επεξεργαστών της εταιρίας ενώ χάρη στην Intel Cryo Cooling Technology που περιλαμβάνει έναν μοναδικό συνδυασμό από hardware και software δυνατότητες, υπόσχεται να ξεκλειδώσει τις επιδόσεις του Intel επεξεργαστή σου. Το ειδικά σχεδιασμένο waterblock με την ενσωματωμένη μονάδα TEC μεγέθους 52x52mm μεταφέρει άψογα τη θερμότητα, ενώ για την αποτροπή της υγροποίησης χρησιμοποιούνται ασφαλή υλικά στεγανοποίησης, όπως και ειδικοί αισθητήρες μέτρησης της υγρασίας, για την παρακολούθηση του συστήματος σε πραγματικό χρόνο. Η υδρόψυξη υπόσχεται θερμοκρασίες χαμηλότερες από αυτές του περιβάλλοντος διατηρώντας έτσι τον επεξεργαστή δροσερό σε κάθε σενάριο χρήσης. Όπως αντίστοιχες μονάδες, έτσι και αυτή απαιτεί ένα 8 Pin 12V PCI Express για τη λειτουργία του, ενώ η διαθεσιμότητά του αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 25. 2 points
  Εμ, στα λέω εγώ, τα dirty είναι καλύτερα
 26. 2 points
 27. 2 points
  Ένα custom build από τον γνωστό στον κύκλο των modders, Juggapat, ο οποίος άντλησε όλη την έμπνευσή του από μια McLaren 720S To chassis κρύβει άψογα το PC στο εσωτερικό και έτσι μοιάζει απλά σαν μια ρέπλικα μεγάλων διαστάσεων του αυθεντικού οχήματος. Εάν κοιτάξουμε πιο προσεκτικά αρχίζουμε να διακρίνουμε κάποιες λεπτομέρειες, οπως τον RGB φωτισμό στο σημείο όπου κανονικά θα βρίσκαμε τους δίσκους των φρένων, το drain port στο πλάι αλλά και τις σωληνώσεις στο επάνω μέρος του αυτοκινήτου. Ο μηχανισμός στο καπό σηκώνει το κάλυμμα αργά με δραματικό τρόπο δίνοντας πρόσβαση στο εσωτερικό. Το αποκαλυπτικό βίντεο στο κανάλι του, μας δίνει ακριβώς όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για την Intel πλατφόρμα που χρησιμοποιήθηκε και τον τρόπο που αξιοποίησε ένα model car για την επίτευξη αυτού του αποτελέσματος, που ολοκληρώνεται με ένα μεταλλικό και βαθύ κόκκινο χρώμα. Πηγή Βρείτε μας στα Social:
 28. 2 points
  Η MSI αποκάλυψε τα πρώτα renders από μια custom σχεδίασης Raden RX 6800 XT. Η GPU που παρουσίασε η MSI είναι μια υλοποίηση της Raden RX 6800 XT η οποία διαθέτει 4608 Stream Processors και 16GB GDDR6 μνήμη. Η κάρτα που μας δείχνει η MSI φαίνεται πως έχει παρόμοια σχεδίαση με αυτόν των Ampere GPUs που έχει ήδη στο lineup με ορισμένες λεπτομέρειες όπως το χαρακτηριστικό Radeon στο επάνω μέρος της κάρτας. Η υλοποίηση ακούει στο όνομα MSI RX 6800 XT GAMING X Trio και ένα triple PCI slot μοντέλο με σύστημα ψύξης τριών ανεμιστήρων, ενώ όσο για την τροφοδοσία, απαιτεί 2x 8 Pin καλώδια PCI Express. Τα clock speeds είναι άγνωστα καθώς θα αποκαλυφθούν αργότερα από την MSI, δημιουργώντας έτσι σασπένς στους ανταγωνιστές της. Σύμφωνα με το MSI Insider, οι φωτογραφίες της κάρτας δεν είναι πραγματικές αλλά renders, όμως η κάρτα θα βρεθεί στην αγορά κοντά με την επίσημη ημερομηνία που έχει ανακοινώσει η AMD, για τις 18 Νοεμβρίου. Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, όμως η MSI επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει περισσότερες υλοποιήσεις της Radeon RX 6800, στο άμεσο μέλλον. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 29. 2 points
  Πέρα από την πλάκα εαν στο Ray Tracing είναι ο μόνος τομέας που υστερούν, δεν νομίζω να ξινίσει σε πολλούς.
 30. 2 points
  Όταν καταλαβαίνεις ότι το όνομα δεν είναι τυχαίο...
 31. 2 points
  Τις πήρα τις μήνες τις έβαλα και όλα κομπλέ και ούτε μπλε και πράσινες οθόνες Στο Α-xmp profile 2 κατευθείαν στα 3200.
 32. 1 point
  Το ενδιαφέρον νέο case της Barrow μπαίνει στο προσκήνιο και αποτελεί μια limited edition έκδοση. Η στρογγυλή εμφάνιση και το ενσωματωμένο reservoir στο δεξί μέρος του case δημιουργούν ένα ωραίο οπτικό αποτέλεσμα που πλαισιώνει όμορφα το hardware στη μία πλευρά του chassis. Η απλή ιδέα της χρήσης του κουτιού ως το δοχείο του ψυκτικού υγρού δεν είναι εντελώς νέα, αφού υπάρχουν και άλλοι κατασκευαστές με αντίστοιχες ιδέες και συμβατά distro plates που προσφέρουν επιπλέον επιφάνεια για την ψύξη του συστήματος. Τα demo's που μας δείχνει ο Barrow όμως είναι αξιοσημείωτα και περιλαμβάνουν ένα open air σασί με μεγάλη βάση και δυνατότητα τοποθέτησης της αντλίας στο κάτω μέρος, ενώ από την πίσω πλευρά έχουμε τον απαραίτητο χώρο για έως και έξι ανεμιστήρες 140mm. Τα 7 PCI slots προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα τοποθέτησης της κάρτας γραφικών κάθετα με ένα έξτρα riser, όπως ακριβώς μας δείχνει σε κάποια από τις φωτογραφίες, ενώ τα συστήματα συναρμολογήθηκαν με water blocks εξίσου της Barrow, όπως και σωληνώσεις ενώ όλα τα αξεσουάρ είναι διαθέσιμα και για online αγορά. Ολόκληρο το setup που στήθηκε με τη βοήθεια μιας μητρικής ASUS Z390 Strix F-Gaming καθώς και μιας NVIDIA κάρτας γραφικών. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 33. 1 point
 34. 1 point
  Των custom τα reviews έρχονται στις 25 του μήνα. Αν κρίνω από το λανσάρισμα μέχρι στιγμής, μάλλον σκούρα τα πράγματα και για την AMD.
 35. 1 point
 36. 1 point
  Τουλάχιστον δεν επαναπαύονται και αυτό είναι πολύ θετικό! Ελπίζω να δουμε κάποια στιγμή μια ανταγωνιστική Intel, μέχρι τότε.
 37. 1 point
 38. 1 point
 39. 1 point
  Θα έχουμε review για τους νέους Ryzen από το HWbox?
 40. 1 point
  Δεν ειναι ροζ το χρώμα....Μπροντοροδοκόκκινο βατομουρί ειναι... Περιττό να πούμε ότι ειναι αθόρυβο....
 41. 1 point
  Πολυ ενδιαφέρον επιλογή, η ενσωμάτωση όλου του συστήματος κάτω από ένα πληκτρολόγιο. Πολύ καλή επιλογή για ιδρύματα όπως δημοτικά σχολεία που χρειάζονται υπολογιστές αλλά δεν τους ενδιαφέρουν οι τρελές επιδόσεις.
 42. 1 point
  με γεια καλο λιώσιμο
 43. 1 point
  Blair Witch και Ghost Busters the video game remastered είναι τα νέα παιχνίδια που δίνει η Epic game store και θα είναι διαθέσιμα μέχρι και τις 11 Νοεμβρίου
 44. 1 point
  Δεν είναι κακό, απλά τέτοια cpus θα τα βρίσκεις ίσως πιο ακριβά. Ποιος ξέρει από που θα έχουν παρθεί και τι εγγύηση θα έχουν. Όσο για τη μητρική. Χμ, μάλλον κάποια 500άρα είναι η φάση για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή. Δεν έχω δει καμία παλιότερη μητρική με υποστήριξη είναι η αλήθεια.
 45. 1 point
 46. 1 point
  Call of Duty: Black Ops - Cold War PC system requirements MINIMUM REQUIREMENTS Operating System: Windows® 7 64-bit (SP1) or Windows® 10 64-bit (v.1803 or higher) Processor: Intel® Core™ i3-4340 or AMD FX-6300 Video: NVIDIA® GeForce® GTX 670 / NVIDIA® GeForce® GTX 1650 or AMD Radeon™ HD 7950 - DirectX 12.0 compatible system Memory: 8 GB RAM Storage: MP Only 50GB, 175GB for all game modes Internet: Broadband Internet connection RECOMMENDED SPECIFICATIONS Operating System: Windows® 10 64-bit (latest update) Processor: Intel® Core™ i5-2500K or AMD Ryzen™ R5 1600X Processor Video: NVIDIA® GeForce® GTX 970 / NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Super or AMD Radeon™ R9 390 / AMD Radeon™ RX 580 - DirectX 12.0 compatible system Memory: 12 GB RAM Storage: 175 GB available hard drive space Internet: Broadband Internet connection
 47. 1 point
 48. 1 point
  Ενα καλό τροφοδοτικό στα 550 καλύπτει το 99.97% της παγκόσμιας οικιακής ανάγκης. Ακόμα κλαίω για το 750ρι που τσάμπα πήρα.
 49. 1 point
  Με γεια! Θα κάνεις Crossfire, γι' αυτό τόσο μεγάλο psu?
 50. 1 point
  Αν οι γνωστοί reviewers ακολουθήσουν την ίδια τακτική με τις Ampere, φοβάμαι πως δεν θα δούμε τίποτα.