Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/25/2019 in all areas

 1. 5 points
  Θα το εκτιμήσουν οι rappers στην Αμερική.
 2. 3 points
  Η εταιρία ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε την ανάπτυξη της νέας λιθογραφία και θα μεταβεί σχετικά σύντομα στη σχεδίαση των πρώτων chips. Οι βελτιώσεις σε σχέση με τα 7nm θα είναι σημαντικές έχοντας έως και 1.8 φορές μεγαλύτερη πυκνότητα και 15% αύξηση στους χρονισμούς των chip - και αυτά μόνο από τη λιθογραφία. Τα 5nm θα είναι η δεύτερη σχεδίαση με τη τεχνολογία Extreme Ultra Violet και αυτό σημαίνει σημαντικά καλύτερα αποτελέσματα από τη πρώτη ημέρα σχεδίασης των πρώτων chip. Όπως συμβαίνει σχεδόν πάντοτε με την είσοδο μιας νέας λιθογραφίας, η εταιρία θα σχεδιάσει αρχικά χαμηλού TDP επεξεργαστές όπως για παράδειγμα smartphones προτού περάσει στη σχεδίαση μεγαλύτερων και πιο απαιτητικών όπως για παράδειγμα για desktop. Σημειώνεται ότι η περαιτέρω μείωση των επεξεργαστών θα ωθήσει στην τοποθέτηση περισσότερων chip ανά wafer αυξάνοντας έτσι τη παραγωγή. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 3. 3 points
  Αντικατάσταση του iPhone 7 Plus με iPhone Xs Max
 4. 3 points
  Η NVIDIA υποσχέθηκε μια ακόμα Turing GPU και κρατά την υπόσχεσή της με την κυκλοφορία της GeForce GTX 1660 Ti, η οποία πρόκειται να φέρει τη Turing σε ακόμη περισσότερους gamers απ’ ότι η RTX 2060 που κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους... Συνέχεια εδώ... Βρείτε μας στα Social:
 5. 3 points
  Τσίμπησα το Assassin's Creed IV: Black Flag που το είχε προσφορά. Είναι ένα game που ήθελα πάντα να παίξω. http://en.wikipedia.org/wiki/Assassin's_Creed_IV:_Black_Flag
 6. 2 points
  Όταν θα πάει η intel στα 10nm θα δουμε και 5nm cpus από την amd
 7. 2 points
  Ωραίες και αυτές. Υπομονή για Navi λέω συνέχεια στον εαυτό μου.
 8. 2 points
  Κάπου έχω και γω ένα πσ με ένα τέτοιο. Λειτουργεί ακόμα μια χαρά για browsing και μικροδουλειές γραφείου.
 9. 2 points
  Το μικρό compact κουτί της Cooler Master ανανεώνεται και πλέον έχει και μια μεγαλύτερη έκδοση για όσους θέλουν να βάλουν κάποια ATX μητρική στο εσωτερικό. Ο λόγος για το Q500L, μια μεγαλύτερη (midi) έκδοση του Q300L η οποία έχει αρκετό χώρο για να στεγάσει πλέον μητρικές μεγέθους ATX ενώ διαθέτει συνολικά 33 λίτρα όγκου στο εσωτερικό. Διατηρώντας τις ίδιες ευκολίες με το Q300L όπως το front panel που μπορεί να αλλάξει θέση ή τα εύκολα αφαιρούμενα φίλτρα στις δύο πλευρές του, το Q500L με την τοποθέτηση μεγαλύτερων υποσυστημάτων έχει μερικούς περιορισμούς. Για παράδειγμα οι διαστάσεις της κάρτας γραφικών θα πρέπει να είναι τέτοιες ώστε να μην επηρεάζουν το τροφοδοτικό του συστήματος που θα πρέπει να έχει μήκος έως 16 εκατοστά, σε διαφορετική περίπτωση η κάρτα γραφικών θα πρέπει να έχει μήκος μόλις 27 εκατοστά για να εγκατασταθεί. Χώροι για μέσα αποθήκευσης υπάρχουν στο πίσω μέρος και υπάρχουν δύο θέσεις για 2.5" drives ή ένα 3.5" και ένα 2.5". Η ψύξη του πραγματοποιείται από μια θέση στο πίσω μέρος όπου και βρίσκουμε έναν προεγκατεστημένο ανεμιστήρα 120mm, από το πάτωμα όπου έχουμε χώρο για δύο ανεμιστήρες 120mm και τέλος την οροφή όπου έχουμε τη δυνατότητα να εγκαταστήσουμε δύο ανεμιστήρες 120 ή 140mm. Η διάθεσή του στην αγορά θα ξεκινήσει τον Μάιο με προτεινόμενες τιμές 60 περίπου € στην Ευρώπη. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 10. 2 points
  Τι συμβαίνει Intel, γιατί "κολλάμε" cpu σε ενα die ; Δεν ήταν αυτό που έκανε ο κακός ανταγωνιστής σας ;
 11. 2 points
  Η πρώτη θέση ήρθε στην overclocking συνάντηση της GALAX, εκεί όπου καταρρίφθηκαν αρκετές πρωτιές με σημαντικότερη ίσως αυτή του 3DMark 11. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης των παιδιών στην ανατολή είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κάποια από τα πιο ισχυρά υποσυστήματα της αγοράς - και κυρίως τις κάρτες γραφικών της GALAX όπου ξεχωρίζουν τόσο για τις extreme δυνατότητες όσο και για την λευκή τους εμφάνιση. Με τη χρήση δύο RTX 2080 Ti της GALAX το δίδυμο Φίλιππος - Σταύρος κατάφερε να τις τρέξει στα 2600MHz για τον πυρήνα ενώ ο πολυπύρηνος 9980XE ήταν η ιδανικότερη επιλογή για το απαιτητικό physics test του benchmark και λειτούργησε στα 6GHz, με ψύξη υγρού αζώτου. Το αποτέλεσμα έδειξε 66989 marks φέρνοντας έτσι τους OGS στη κορυφή της κατάταξης τόσο των καρτών όσο και του benchmark, σημειώνοντας παγκόσμιο ρεκόρ. Εικόνα από άλλο run του OGS. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 12. 2 points
  H οθόνη είναι transflective always on. Όσο πιο πολύ φως πέφτει πάνω της, τόσο καλύτερα δείχνει. Στο ηλιακό φως είναι τέλεια. Σε χαμηλό φωτισμό πιθανόν να μην ικανοποιήσει κάποιους και πρέπει να γίνει η κίνηση με το χέρι για να ανάψει ο οπίσθιος φωτισμός της. Εγώ επίτηδες πήρα το συγκεκριμένο και όχι το pace γιατί ήθελα ακριβώς αυτή τη λειτουργικότητα (always on). Γενικά οι επιλογές είναι 2 σε ό,τι αφορά την οθόνη smartwatch. Ή παίρνεις ρολόι με οθόνη μονίμως σβηστή που ενεργοποιείται με την κίνηση του χεριού (κλασική led οθόνη κινητού) με μειονέκτημα στο ηλιακό φως ή παίρνεις transflective always on με πλεονέκτημα στον ήλιο και μειονέκτημα την ελαφρώς χαμηλότερη ευκρίνεια/οξύτητα σε χαμηλό φωτισμό.
 13. 2 points
  Ένα σύστημα παρακολούθησης του αέρα στον χώρο σας που αποτελείται από ένα Raspberry Pi και έναν ειδικό αισθητήρα. Οι καιρικές συνθήκες είναι απρόβλεπτες τα τελευταία χρόνια και οδηγούν σε περίεργες αλλαγές του αέρα που αναπνέουμε. Συσκευές όπως αυτή είναι παραπάνω από χρήσιμες για να παρακολουθήσουμε την ποιότητα του αέρα και πιο ειδικά των VOCs των Volatile organic compounds ή αλλιώς όσων οργανικών ενώσεων αιωρούνται στον αέρα, μερικά από τα οποία μπορεί να επηρεάσουν την υγεία μας. Τέτοια σωματίδια είναι δεκαπλάσια σε εσωτερικούς χώρους και η συγκεκριμένη συσκευή που αποτελείται από έναν αισθητήρα σε ένα Raspberry Pi μπορεί να τα αναγνωρίσει δίνοντάς μας την ευκαιρία να δράσουμε! Ο συνδυασμός αναρτήθηκε στο Hackster.io και δείχνει πως μπορούμε να σετάρουμε το εν λόγω σύστημα, αλλά και να φτιάξουμε ένα dashboard μέσω του Grafana απ' όπου μπορούμε να βλέπουμε αλλά και να καταγράψουμε μέρες υλικού σε βάση δεδομένων. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 14. 2 points
  Ευρωπαϊκό κατάστημα ρίχνει ελαφρώς τις τιμές των RTX καρτών γραφικών της NVIDIA ενώ συνεχίζονται οι προσφορές με τα παιχνίδια της EA. Πιο ειδικά οι προσφορές έχουν ξεκινήσει από το Αγγλικό Overclockers UK και αναφέρονται σε όλη τη σειρά των RTX GPUs της NVIDIA. Η RTX 2060, η μικρότερη GPU της NVIDIA που φέρει στοιχεία ray tracing θα πωλείται με αρχική τιμή τις 299 αγγλικές λίρες και η προσφορά περιλαμβάνει ένα από τα τρία παιχνίδια, Anthem, Battlefield V και Metro Exodus. Η RTX 2070 ξεκινά με προτεινόμενη τιμή 419 αγγλικές λίρες ενώ 2080 και 2080 Ti πέφτουν ελαφρώς στις 599 και 979 αντίστοιχα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο τελευταίες περιλαμβάνουν και τους τρεις παραπάνω AA τίτλους. Έχοντας συμπληρώσει έξι μήνες στην αγορά, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε πτώση στις τιμές αυτών των καρτών ωστόσο δεν είναι γνωστό εάν η κίνηση προέρχεται από την NVIDIA ή είναι πρωτοβουλία του συνεργάτη λιανικής, στη προκειμένη περίπτωση του Overclockers UK. Πριν από μερικές ημέρες η NVIDIA έσπευσε να τονίσει την επιτυχία των RTX GPUs τις πρώτες εβδομάδες της κυκλοφορίας ενώ ανέφερε πως οι χρήστες είναι πρόθυμοι να κάνουν το 'step up' και να αγοράσουν μια υψηλότερης βαθμίδας GPU για το σύστημά τους. Αυτό όμως είναι η μια πλευρά του νομίσματος αφού στα τελευταία οικονομικά αποτελέσματά της, η NVIDIA έδειξε χαμηλότερα έσοδα για το Q4 του 2018 γεγονός που απέδωσε στην συρρίκνωση της αγοράς του cryptocurrency, κάτι που αντικρούουν αναλυτές που θεωρούν πως οι πωλήσεις καρτών για αυτή την αγορά ήταν υψηλότερες. Στη τελική, η μείωση των τιμών στις RTX GPUs ίσως είναι η αρχή και ωφελεί τους τελικούς χρήστες. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 15. 2 points
  Απλές ζωγραφιές έρχονται στη ζωή από το σύστημα της NVIDIA το οποίο έχει 'εκπαιδευτεί' μέσα από εκατομμύρια φωτογραφίες. Το GauGAN είναι ένα πρόγραμμα από το ερευνητικό τμήμα της NVIDIA το οποίο έχει εκπαιδευτεί για να φέρνει στη ζωή απλές ζωγραφιές μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Το εργαλείο είναι ένα αποτελεσματικός τρόπος για τη δημιουργία εικονικών κόσμων και προορίζεται για όσους ασχολούνται με το αντικείμενο, όπως αρχιτέκτονες, σχεδιαστές τοπίων αλλά και game designers που θέλουν να έχουν γρήγορα αποτελέσματα και δείχνει παράλληλα τις δυνατότητες του AI αυτή τη στιγμή. Διαχωρίζοντας τα χρώματα της ζωγραφιάς μας, το πρόγραμμα είναι σε θέση να αναγνωρίσει την επιφάνεια όπως το χώμα, το νερό και τον ουρανό ενώ αφήνεται να εννοηθεί πως μπορεί να βρει εφαρμογή και σε άλλους τομείς όπως την εσωτερική διακόσμηση, όμως και στη τωρινή του μορφή το πρόγραμμα παραδίδει αρκετά εντυπωσιακά αποτελέσματα παρά τις απλές λειτουργίες που διαθέτει. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 16. 2 points
  Ο modder Ben Q. επέλεξε ένα ιδιαίτερο χρώμα για το custom build του και το έδεσε με αντίστοιχο hardware της Colorful. Το σύστημα έχει σαν βάση το κουτί In Win 909 το οποίο δέχτηκε μερικές τροποποιήσεις στη πρόσοψη και σε άλλα σημεία προτού έρθει σε αυτό το αποτέλεσμα των εικόνων. Τα hardtubes της custom υδρόψυξης δείχνουν εντυπωσιακά και αντανακλούν τα πάντα ενώ το χρώμα τους αναμειγνύεται όμορφα με το υπόλοιπο hardware. Το σύστημα διαθέτει μια Z390 μητρική της Colorful καθώς και μια RTX 2080 με το προσωνύμιο iGame που αναφέρεται στην gaming κατηγορία προϊόντων της κινέζικης εταιρίας. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 17. 1 point
  Ένα custom build από τους SS Mods και οι μικρές του διαστάσεις βασίζονται στο κουτί Cooler Master Q300P. Το σύστημα τρέχει χάρη στη Ζ370 πλατφόρμα αλλά και μια αερόψυκτη GTX 1080 Ti Lightning της MSI μαζί με custom υδρόψυξη στην ITX μητρική της MSI. το εσωτερικό είναι αρκετά προσεγμένο ενώ οι SS Mods πρόσθεσαν και έξτρα κομμάτια στο εξωτερικό του κουτιού όπως τον δράκο-μασκότ της MSI μαζί με ένα κυψελωτό side panel που θυμίζει αυτά που βρίσκουμε στην EK Water Blocks. Τα handles είναι ένας ακόμη λόγους που το κάνουν ιδανικό στις μετακινήσεις, ωστόσο με το βάρος που προστίθεται με τα χάλκινα blocks, η διαδικασία θα εξακολουθεί να είναι δύσκολη. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 18. 1 point
  Άρα θα δουμε την Amd να πέρνει ένα 10% του server market, με μεγαλύτερα νούμερα να έρχονται!
 19. 1 point
  Χρειαζόμαστε ανταγωνιστικές κάρτες , γιατί μήνες τώρα η Nvidia είναι μονοπώλειο.
 20. 1 point
  Το νεότερο μέλος της οικογένειας Cosmos πάρθηκε από το HRC και με λίγες αισθητικές αλλαγές έγινε αρκετά πιο εντυπωσιακό. Το μεγάλο κουτί της Cooler Master συνοδεύεται από την εξίσου μεγάλη πλατφόρμα της Intel και αποτελείται από μια ASUS Rampage VI Extreme, μια GTX 1080 Ti για κάρτα γραφικών καθώς και έναν 16-πύρηνο Core i9 7960X. Η custom υδρόψυξη στο εσωτερικό ψύχει τόσο τον επεξεργαστή όσο και την κάρτα γραφικών της GIGABYTE ενώ αποτελείται από κομμάτια της EK Water Blocks στα blocks με fittings της Bitspower που ολοκληρώνουν αυτό το σημείο. Τέλος, ο φωτισμός πηγάζει κυρίως από τους ανεμιστήρες της Corsair, από το waterblock της κάρτας γραφικών αλλά και από τις μνήμες της G.Skill. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 21. 1 point
  Μια μεγάλη 34 ιντσών ultrawide οθόνη τοποθετεί στο lineup της η ASUS η οποία τρέχει στα 120Hz και έχει ανάλυση 3440 x 1440 pixels. Το monitor προορίζεται για την premium gaming αγορά και ενδεχομένως θα κοστίζει περί τα 1000 δολάρια μόλις εμφανιστεί στα πρώτα καταστήματα. Η κυρτότητα μετράται στα 1900R, ελαφρώς πιο κυρτή δηλαδή από τα 'τυπικά' 1800R των περισσότερων. Το IPS panel συνεργάζεται παράλληλα και με το G-Sync module της NVIDIA που υπόσχεται ομαλότερη εικόνα σε fast paced gaming. Όσον αφορά στα specs του panel αυτό προσφέρει χρόνο απόκρισης 4ms από γκρι σε γκρι καθώς και 300cd/m2 φωτεινότητας. Κατά τα λοιπά το PG349Q εφοδιάζεται και με μερικά άλλα καλούδια όπως USB 3 hub αλλά και πλούσιο φωτισμό ελεγχόμενο μέσα από το software της ASUS, υποστηρίζοντας το Aura Sync. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 22. 1 point
  Ένα Lian Li PC-O11 ντύνεται στα λευκά και φέρει την επωνυμία Golden Dragon με χρυσές λεπτομέρειες και custom υδρόψυξη. Το σύστημα δείχνει μοναδικό αφού το χρυσό χρώμα είναι έντονο και βαθύ ενώ το λευκό κυριαρχεί στο εσωτερικό του Lian Li O11. Η ASUS PRIME Z390-A είναι η μητρική του συστήματος και πλαισιώνεται από έναν Core i9 9900K μαζί με τις χρυσές ADATA XPG μνήμες και custom backplate για την RTX 2080 Ti. Το κύκλωμα της υδρόψυξης κατασκευάστηκε με κομμάτια της κινέζικης Barrow και συνοδεύεται από hardtubes με compression fittings της ίδιας εταιρίας σε χρυσό χρώμα. Τέλος σημαντικό στοιχείο είναι ο τόνος του χρυσού χρώματος που παραμένει ίδιος στα υποσυστήματα βοηθώντας έτσι σε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 23. 1 point
  Με τον Nvidia GeForce Graphics Driver 419.67 προστέθηκαν άλλα 2 monitors (Asus VG258QR & VG278QR) στη λίστα και έφτασαν τα 17. Παράλληλα βγαίνουν νέα "compatible" monitors.
 24. 1 point
  Grab for free: The Elder Scrolls III: Morrowind All you have to do in order to acquire your free copy is use the TES25TH-MORROWIND code in order to redeem the game on Bethesda's launcher. https://bethesda.net/en/game/bethesda-launcher
 25. 1 point
  Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk