Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11/14/2019 in all areas

 1. 4 points
  Νέες φήμες θέλουν την AMD να μας μιλάει για το επόμενο βήμα της στις κάρτες γραφικών τον Ιανουάριο στη CES 2020. Οι πληροφορίες έρχονται από τα forums του Chiphell και από έναν χρήστη που έχει παρουσιάσει σωστά στοιχεία στο παρελθόν για κυκλοφορίες όπως της RX 590 στα τέλη του 2018, της Radeon VII το πρώτο τρίμηνο του 2019 αλλά και των πρώτων GPU με την RDNA αρχιτεκτονική στα μέσα του έτους. Τώρα αναφέρει πως η AMD θα μας παρουσιάσει κατά την έκθεση CES 2020 τη νέα της αρχιτεκτονική RDNA 2 που πιθανόν θα συνοδευτεί και από νέες κάρτες μέχρι τα μέσα του επόμενου έτους. Αυτό που ξεχωρίζει στη φήμη είναι η υποστήριξη ray tracing με αποκλειστικό hardware για αυτή τη δουλειά κάτι που γνωρίζουμε ότι θα έχουν οι επερχόμενες κονσόλες της αγοράς, το PlayStation 5 καθώς και το Xbox Scarlett, δημιουργώντας έτσι έναν αντίπαλο για το ray tracing της NVIDIA που βρίσκεται στις GPUs της εδώ και έναν χρόνο, όμως η υιοθέτησή του από τους developers αποτελεί τη βασικότερη τροχοπέδη για την ώρα. Επιπλέον σε αυτή τη γενιά η AMD ενδέχεται να χτυπήσει και τη high end (αν όχι μόνο αυτή) κατηγορία εκεί όπου η βλέπουμε να κυριαρχούν οι Turing υλοποιήσεις της NVIDIA ιδίως σε μεγαλύτερες αναλύσεις όπως 4K. Κατά τα λοιπά η AMD λέγεται πως ετοιμάζει μια ακόμα GPU για το τωρινό lineup που θα στοχεύσει τις midrange προτάσεις της NVIDIA που ακούνε στο όνομα GTX 16 Series. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 2. 4 points
  Η εταιρία Blur studios μας λέει πολλά από τα θετικά της νέας γενιάς workstation επεξεργαστών της AMD που κυκλοφορούν σε μερικές ημέρες. Μπορεί η μεγάλη μάχη μεταξύ της Intel και της AMD να δίνεται στην mainstream πλατφόρμα, αυτή που υπάρχει στα περισσότερα PCs της αγοράς, όμως αρκετοί είναι και αυτοί που στρέφονται στις μεγάλες πλατφόρμες των δύο εταιριών για διάφορους λόγους. Όταν μιλάμε για ένα επαγγελματικό περιβάλλον όπως της Blur Studios, ειδική στα εφέ ταινιών όπως το επερχόμενο Terminator: Dark Fate τότε η σημασία ενός ισχυρού επεξεργαστή παίρνει άλλο νόημα και αυτό ήθελε να ξεδιπλώσει ο επόπτης της εταιρίας Dan Akers, λέγοντας πως αρκετές εργασίες που απαιτούνται καθημερινά γίνονται πλέον αστραπιαία στους τρίτης γενιάς επεξεργαστές Ryzen Threadripper της AMD. Σημαντικές προσθήκες στη νέα γενιά των επεξεργαστών της AMD είναι σίγουρα το πλατύ I/O μαζί με το πλήθος των πυρήνων που ενσωματώνει το κάθε μοντέλο αλλά και ο τετρακάναλος ελεγκτής μνημών, που ανοίγει νέους δρόμους σε απαιτητικές εργασίες. Για την ανάδειξη μερικών εκ των στοιχείων που συνοδεύουν τους νέους επεξεργαστές της AMD η εταιρία δημιούργησε ένα βίντεο με τη βοήθεια της Blur Studios το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω: Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 3. 4 points
  Τον βίδωσα πάνω στην pcie adapter card και τον εγκατέστησα στην 2η PCIe 3.0 X 8 της asus maximus vii Hero ( z97 - lga 1150 ) .. στην συνέχεια μέσα από τα win 10 με την βοήθεια του Acronis True Image 2020 κλωνοποίησα το περιεχόμενο του υπάρχων δίσκου ( samsung sata 950 pro 256 gb ) στον νέο ( wd nvme sn750 500gb ) ... reboot ( αφού πρώτα έβγαλα τον παλιό .. ) ... και ιδού το σχετικό screenshot .. Τί λέτε ?? ... Να τρέξω και κανένα καλύτερο bench ή δέν χρειάζεται ??
 4. 3 points
  Η AMD ξεκινά τις πωλήσεις των νέων Ryzen Threadripper 3960X και 3970X με τους 24 και τους 32 πυρήνες αντίστοιχα. Η οικογένεια 'Castle Peak' όπως είναι η κωδική ονομασία τους βγαίνει στην αγορά και εντυπωσιάζει όπως δείχνουν οι πρώτες μετρήσεις. Τα δύο μοντέλα ενσωματώνουν 24 και 32 cores με διπλάσιο αριθμό threads, υποστήριξη υψηλά χρονισμένων μνημών αλλά και PCIe Gen 4 δίαυλο για χρήση με τις νεότερες κάρτες γραφικών όπως τις Radeon RX 5700 Series. Η αρχιτεκτονική τους είναι η Zen 2 που περνάει στην High End πλατφόρμα της AMD και την ίδια στιγμή κατασκευάζεται στη βελτιωμένη μέθοδο ολοκλήρωσης των 7nm της TSMC. Το I/O die όπως μας δείχνουν οι πρώτες πληροφορίες είναι αρκετά μεγαλύτερο από των 'απλών' Ryzen και αυτό γιατί είναι το ίδιο με των server υλοποιήσεων ενσωματώνοντας οκτώ DRAM controllers από τους οποίους οι 4 είναι πραγματικά ενεργοί, κάτι που όμως πρέπει να επιβεβαιωθεί δια στόματος AMD. Ορισμένα Ευρωπαϊκά καταστήματα έχουν ήδη αναρτήσει τις τιμές των δύο CPU που ανέρχονται σε 1599€ και 2249€ για τους 24 και τους 32 πυρήνες αντίστοιχα με ημερομηνία διάθεσης τις 26 Νοεμβρίου, όταν και θα υπάρχουν στις αποθήκες τους. Την ίδια στιγμή μεγάλοι κατασκευαστές μνημών όπως η G.Skill παρουσίασαν μεγάλης χωρητικότητας kit με 256GB, όπως φαίνεται στη τελευταία φωτογραφία, ειδικά για τις δύο νέες πλατφόρμες ενώ υπενθυμίζεται ότι την ίδια στιγμή η Intel κυκλοφόρησε τους δικούς της high end επεξεργαστές για τη HEDT κατηγορία. AMD Βρείτε μας στα Social:
 5. 3 points
  Build από το High Resolution Computer Shop έρχεται ξανά στο προσκήνιο αυτή τη φορά με ένα Thermaltake Core P90. Το μεγάλων διαστάσεων κουτί της Thermaltake ντύθηκε στα χρυσά και ξεπήδησε από το εργαστήριο του HRC, το οποίο μας έχει απασχολήσει αρκετά τελευταία με τα builds που έχει στήσει για πελάτες του και το σημερινό δεν αποτελεί εξαίρεση. Με βάση το χρυσό χρώμα το σύστημα έχει ως βάση μια μητρική ASUS Maximus XI Code παρέα με έναν Core i9 9900K της Intel, μνήμες Trident-Z Royal RGB στα 3000MHz και την RTX 2080 Ti της ZOTAC στην έκδοση Arctic Storm να δεσπόζει στον χώρο της κάρτας γραφικών. Η custom υδρόψυξη που συνοδεύει το PC αποτελείται από κομμάτια της EK Water Blocks αλλά και της Corsair όπως το δικό της waterblock για το CPU αλλά και τα fittings της ίδιας εταιρίας σε χρυσή και μαύρη απόχρωση. Το οπτικό αποτέλεσμα οι ανεμιστήρες LL120 RGB της Corsair με το μαγευτικό χρώμα που δίνουν στο P90 της Thermaltake. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 6. 3 points
 7. 3 points
  Το Level 20 της Thermaltake στο προσκήνιο σε ένα build γεμάτο με τον κόσμο του Star Wars. Με κίνητρο το νέο παιχνίδι της EA Star Wars Fallen Order ο AxiomModding παρουσίασε ένα σύστημα με ισχυρό hardware και αρκετή δουλειά η οποία έχει γίνει στη τροποποίηση του Level 20 της Thermaltake. Τα μεγάλα και πλατιά panels γέμισαν με υλικό από το παιχνίδι ενώ το εσωτερικό στόλισε μια ASUS Rampage VI Extreme Omega μαζί με έναν 18-πύρηνο Intel Core i9 10980XE. Ο συγκεκριμένος ψύχεται από ένα custom κύκλωμα υδρόψυξης με κομμάτια της Thermaltake δημιουργώντας έτσι το αποτέλεσμα των εικόνων που ακολουθεί. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 8. 3 points
  Η εταιρία αναφέρει λίγα λόγια για την επόμενη αρχιτεκτονική της που θα έρθει το επόμενο έτος στους υπολογιστές μας. Η Zen 2 έφερε στο προσκήνιο αρκετές αλλαγές στους Ryzen που επέτρεψαν στην AMD να έρθει σε ακόμα πιο καλύτερη θέση απέναντι από την Intel, ίσως στη καλύτερη της τελευταίας δεκαετίας. Οι συνεχείς βελτιώσεις στην αρχιτεκτονική θα φανούν και στην επόμενη αρχιτεκτονική, τη Zen 3 για την οποία έχουμε ήδη ακούσει κάποια πράγματα απευθείας από την AMD όμως ο Forrest Norrod, αντιπρόεδρος της AMD μοιράστηκε με το κοινό μερικά ακόμα στοιχεία για την νέα αρχιτεκτονική της AMD. Το μεγάλο deja vu ήρθε όταν ο Norrod ανέφερε πως στη server κατηγορία η AMD είναι βέβαιη ότι μπορεί να υιοθετήσει ένα tick-tock μοτίβο για κάθε γενιά, κάτι που είδαμε να κάνει η Intel - αποτυχημένα μεν τα τελευταία χρόνια. Η Zen 3 ωστόσο θα κατασκευάζεται σε μια βελτιωμένη λιθογραφία των 7nm+ της TSMC που από μόνη της θα συνεισφέρει ελαφρώς στις τελικές επιδόσεις των chips. Βέβαια οι αλλαγές που θα ενσωματώσει η AMD στη Zen 3 όπως η διαρρύθμιση των cache που ωφελεί το latency μεταξύ των πυρήνων, αλλά και η αυξημένη συχνότητα αυτών είναι μερικά από τα στοιχεία που θα βοηθήσουν την AMD να ξεπεράσει ίσως τον εαυτό της για άλλη μια χρονιά στο κομμάτι των CPU, για τη mainstream αλλά και τη server αγορά. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 9. 3 points
  Ο πυρήνας Navi 10 που βρίσκεται στο εσωτερικό ψύχεται από ένα custom waterblock που σχεδίασε σε συνεργασία με τη σλοβένικη EK Water Blocks. Οι μεγάλοι κατασκευαστές έχουν ήδη δείξει τις custom προτάσεις τους για την Radeon RX 5700 XT, τη μεγαλύτερη Navi που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής η AMD και η PowerColor μπαίνει στη λίστα με την Liquid Devil που είναι φυσικά υδρόψυκτη. Η κάρτα της εταιρίας δεν δίνεται με ένα all in one κύκλωμα υδρόψυξης αλλά αντ' αυτού εφοδιάζεται με ένα custom waterblock για να τη τοποθετήσετε στη δική σας λούπα υδρόψυξης. Το custom waterblock φέρει την υπογραφή της EK Water Blocks ενώ διαθέτει και το εικαστικό κομμάτι της PowerColor ολοκληρώνοντας έτσι την εμφάνιση. Το waterblock ενσωματώνει και RGB φωτισμό για όποιον θέλει να επενδύσει σε αυτό το κομμάτι στο σύστημά του ενώ αν και δε φαίνεται στις φωτογραφίες η GPU φέρει και backplate στο πίσω μέρος που καλύπτει όλο το PCB. Μαζί με όλα αυτά η PowerColor δίνει στη συσκευασία και τρία χρώματα για το ψυκτικό υγρό της EK. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 10. 3 points
  Ένα μοναδικό σύστημα βασισμένο στο κουτί της Caselabs SMA8 και σε φρέσκο hardware με τη τρίτη γενιά Ryzen. Το NGEN-PC έστησε το συγκεκριμένο μηχάνημα με τη X570 AORUS Ultra της GIGABYTE παρέα με τον Ryzen 9 3900X και μνήμες TridentZ RGB της GSkill που φωτίζονται με λευκό χρώμα. Το σκουρόχρωμο κουτί σε συνδυασμό με το ανοικτόχρωμο εσωτερικό κάνουν μια ωραία αντίθεση ενώ η custom υδρόψυξη με κομμάτια της EK Water Blocks έχει πορτοκαλί ψυκτικό υγρό ταιριάζοντας απόλυτα με το artwork της AORUS ενώ από εκεί δανείζεται και την ονομασία του το συγκεκριμένο. Τη θέση της κάρτας γραφικών την παίρνει η Radeon VII ενώ καλύπτεται από ένα full cover waterblock πάλι της EK Water Blocks. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 11. 3 points
  Μπορεί να έχουμε συνηθίσει στις υδροψύξεις όλα αυτά τα χρόνια στα συστήματά μας όμως για όσους μεγάλωσαν μέσα στους υπολογιστές τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια σίγουρα έχουν χρησιμοποιήσει περισσότερο αεροψύξεις στα συστήματά τους. Αν εξαιρέσουμε όσους έχουν συνηθίσει στις αερόψύξεις όλα αυτά τα χρόνια και πιθανόν χρησιμοποιούν ακόμα κάποια, τότε οι περισσότεροι γύρω μας έχουν τουλάχιστον μια all in one υδρόψυξη στο PC τους; Ο λόγος; Συνέχεια... Βρείτε μας στα Social: Βρείτε μας στα Social:
 12. 2 points
  Η AMD έχει στα σκαριά ακόμη ένα Threadripper CPU τον οποίο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους, με μερικές πληροφορίες μας να μιλούν και για λίγο αργότερα. Οι δύο μικρότεροι Ryzen Threadripper 3960X και Ryzen Threadripper 3970X κυκλοφόρησαν επίσημα πριν από μερικές ώρες και προκάλεσαν αρκετά την high end desktop αγορά με τις επιδόσεις τους σε μια μεγάλη λίστα προγραμμάτων, μαζί και παιχνιδιών αφού βασίζονται στη νεότερη Zen 2 αρχιτεκτονική της AMD. Ο επερχόμενος 3990X ενσωματώνει μεταξύ άλλων και άφθονη συνολική cache 288 MByte ενώ και η τιμή του αναμένεται να είναι υψηλότερη από κάθε επεξεργαστή που έχει κυκλοφορήσει η εταιρία στην consumer αγορά μέχρι σήμερα. Στο εσωτερικό θα βρούμε 8 πλήρη chiplets με οκτώ πυρήνες το καθένα καθώς και ένα από τα μεγαλύτερα I/O dies της αγοράς (πρακτικά το uncore ή αλλιώς οτιδήποτε δε βρίσκεται στους πυρήνες) με εμβαδόν μεγαλύτερο και από τον συνδυασμό cores+uncore των desktop Ryzen CPUs. Το slide που διέρρευσε αναφέρει το 2020 ως το έτος που θα δούμε τον εν λόγω CPU χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες. Ανεπίσημες πηγές μας, αναφέρουν ότι η πιθανή αποκάλυψη του chip θα γίνει τους δύο πρώτους μήνες του επόμενου έτους με τη διαθεσιμότητα να ακολουθεί λίγο αργότερα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 13. 2 points
  Η INTEL δεν έχει τίποτα να τους ανταγωνιστεί και κυκλοφόρησαν τους δικούς τους Core i9 χθες για να μην πέσουν πάνω σε αυτά τα θηρία.... Pathetic... Other than that, είναι πραγματικά θηρία όπως λένε και εδώ: και εδώ: https://www.guru3d.com/articles-pages/amd-ryzen-threadripper-3970x-review,1.html Λουκά περιμένουμε και το δικό σου review as always!!!
 14. 2 points
  Μαύρη Παρασκευή και Gaming είναι δύο αναπόσπαστα πράγματα τα τελευταία χρόνια και ήδη έχουμε αρκετές προσφορές από τις μεγάλες υπηρεσίες/publishers του χώρου. EA Games, PlayStation Store καθώς και η Ubisoft έχουν δεκάδες προσφορές σε παιχνίδια και DLC στα stores τους. Η υπηρεσία Steam για την ώρα δεν έχει κάνει κάποια αντίστοιχη κίνηση πέρα από την ανακοίνωση του νέου VR τίτλου Half Life: Alyx που θα έρθει τελικά τον ερχόμενο Μάρτιο. Όσον αφορά την Ubisoft εδώ βλέπουμε αρκετές εκπτώσεις σε τίτλους όπως το The Crew 2 που δίνεται με 75% έκπτωση αλλά και το Ghost Recon Breakpoint στην Ultimate έκδοση που δίνεται προς 60€ έναντι της αρχικής τιμής των 120€. Όλες οι προσφορές είναι προσβάσιμες και μέσα από τον launcher στο PC εκτός από τις κονσόλες. Έπειτα έχουμε την EA Games που δίνει κάποια από τα παιχνίδια των franchise με γενναίες εκπτώσεις στις δύο πιο δημοφιλείς κονσόλες και όχι στο PC. Παράδειγμα αποτελεί το φρέσκο Need for Speed Heat που δίνεται προς 48,99€ στο PlayStation Store και 52,49€ σε αυτό της Microsoft για το Xbox στην Standard έκδοση με διάρκεια προσφοράς έως και την 3η Δεκεμβρίου. Η Black Friday ήρθε νωρίς και για το PlayStation Store με προσφορές που βγάζει η Sony σε αρκετούς τίτλους, τόσο 'δικούς' της όσο και συνεργατών. Εκεί βλέπουμε το GTA V να δίνεται προς 9.99€ και τη standard έκδοση του Spiderman προς 19.99€. Την ίδια στιγμή το Red Dead Redemption 2 βγαίνει στα 34,99€ ενώ και το Borderlands 3 τιμολογείται αυτές τις ημέρες στα 39.99€ στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Sony. Το God of War βρίσκεται στα 14.99€ μαζί με τίτλους όπως την Deluxe έκδοση του Assassin's Creed Odyssey προς 29.99€ σε προσφορά που θα διαρκέσει μέχρι και την τρίτη Δεκεμβρίου. Βρείτε μας στα Social:
 15. 2 points
  Τα macros με το G Hub application της Logitech είναι παιχνιδάκι Call of Duty - Αλλαγή weapon σε secondary (knife), shot και επιστροφή στο primary weapon
 16. 2 points
  Το AmbiLight ή αλλιώς Ambient Lighting είναι ένα αξεσουάρ το οποίο μέχρι πριν από μερικούς μήνες βρισκόταν στην DIY κατηγορία. Μετά τη φιλότιμη προσπάθεια της NZXT με το HUE 2 Ambient V2, η Corsair έθεσε σε κυκλοφορία ένα σαφώς πιο ποιοτικό, αλλά και πιο ακριβό kit φωτισμού. Πρόκειται για το iCUE LS100 Smart Lighting Strip Starter Kit. Το Starter Kit της Corsair περιλαμβάνει 2 μικρές και 2 μεγάλες ράβδους φωτισμού μήκους 250mm και 450mm, στις οποίες έχουν ενσωματωθεί smart led strips με 15 και 27 LEDs αντίστοιχα. Δηλαδή, περίπου 60 LEDs ανά μέτρο (σχεδόν διπλάσιο του HUE2 Ambient V2), αποδίδοντας ένα αρκετά ικανοποιητικό diffused φωτισμό. Επίσης, περιλαμβάνονται τα mounting εργαλεία τα οποία μας επιτρέπουν την εύκολη εγκατάσταση του συστήματος. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω μετασχηματιστή (περιλαμβάνεται), ενώ την όλη λειτουργία αναλαμβάνει ο two-channel controller και το software της Corsair (iCue) το οποίο πρέπει να εγκαταστήσουμε στο PC μας. Εκτός από τη λειτουργία AmbiLight, φυσικά υπάρχουν και οι απλούστερες λειτουργίες φωτισμού (modes) τις οποίες προσφέρει το iCUE project της Corsair σε συγχρονισμό με τα υπόλοιπα προϊόντα της σε περίπτωση που διαθέτετε (Ram, Keyboard, Mouse, Fans, etc). Το iCUE LS100 Smart Lighting Strip Starter Kit βρίσκεται ήδη στην αγορά στην προτεινόμενη από την Corsair τιμή των 86,90 ευρώ. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 17. 2 points
  Ήδη πριν την επίσημη διάθεση του επεξεργαστή στην αγορά οι overclockers δοκιμάζουν τις δυνατότητες του CPU σε υγρό άζωτο με ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Πιο ειδικά βλέπουμε ήδη τα πρώτα scores να ανεβαίνουν στο HwBot και αυτά που κεντρίζουν το ενδιαφέρον είναι αυτό της μέγιστης συχνότητας λειτουργίας που κατάφερε το εν λόγω chip. Με μητρική MSI X570 Godlike ο χρήστης Tsaik κατάφερε 6041MHz στον Ryzen 9 3950X του με ψύξη υγρού αζώτου ενώ ακριβώς πίσω από αυτό το αποτέλεσμα βρίσκεται η ASUS με την ROG Crosshair VIII Impact. Το σύστημα του δεύτερου στη λίστα χρήστη Safedisk έδειξε 6003MHz με τον ίδιο επεξεργαστή στις ίδιες συνθήκες ψύξης με υγρό άζωτο δείχνοντας έτσι μέρος των δυνατοτήτων της μητρικής. Σημειώνεται ότι στη πρόσφατη ειδησεογραφία η AMD ήρθε και πάλι στο προσκήνιο με τους δικούς μας OGS όταν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα 6GHz (effective) στις μνήμες τους με τη βοήθεια και πάλι της ASUS ROG Crosshair VIII Impact, κάτι που αναφέρει και η ASUS στη σχετική φωτογραφία παρακάτω. Η τρίτη γενιά των Ryzen δείχνει να τρέχει σε ελαφρώς υψηλότερες συχνότητες από τη προηγούμενη σε extreme συνθήκες ψύξης και τα παραπάνω αποτελέσματα θέτουν νέα ρεκόρ για τη νεότερη αρχιτεκτονική της AMD. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 18. 2 points
  Κάτι της Philips θυμάμαι που ήταν 'μπροστά' για την εποχή του. Κατά τα άλλα damn, 87€!
 19. 2 points
  Black Friday σε server cpus;
 20. 2 points
  Το κουτί Antec Striker μπορεί να μη το έχουμε δει ακόμα σε πολλά συστήματα λόγω της νεότητάς του, όμως ο Ταϊβανέζος Karens Xu το φέρνει με τον καλύτερο τρόπο στο προσκήνιο. Το σύστημα είναι ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα με custom υδρόψυξη, δυνατό hardware και μια ειδική πινελιά στο εξωτερικό του κουτιού. Το Striker μεταφέρει τη GPU από τη κλασική θέση της στο front panel έτσι ώστε να μπορούμε να τη θαυμάσουμε καλύτερα στο σύστημα. Το κύκλωμα της υδρόψυξης κατασκευάζεται από την Bitspower και διαθέτει σκληρούς σωλήνες με μαύρα fittings. Στα panels του κουτιού βλέπουμε χαραγμένα καλαίσθητα σχέδια με κύματα, δέντρα, βουνά και ψάρια για ένα πιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 21. 2 points
  Διαρροή αναφέρει πως η Activision θα διαθέσει σύντομα ένα νέο game mode στο φρέσκο Call of Duty Modern Warfare. Το σημαντικό σε αυτό το game mode είναι οι 200 παίκτες που θα ξεχυθούν στον χάρτη στον οποίο θα υπάρχει άφθονο loot, perks και διάφορα άλλα στοιχεία που συναντάμε στο multiplayer κομμάτι του τίτλου. Οι πληροφορίες έρχονται από το Reddit και εκτός από το free for all mode θα υπάρχουν και solo, duos και squad modes. Το mode θα διαφέρει και σε άλλους τομείς όπως των μικρο-αποστολών που θα υπάρχουν δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους παίκτες να συλλέξουν περισσότερα εφόδια για να αντιμετωπίσουν τους πραγματικούς παίκτες σε κάθε χάρτη του παιχνιδιού. Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα έρθει το συγκεκριμένο patch σε PC και πλατφόρμες όμως το reddit post λέει πως θα υπάρξει cross-platform και στο συγκεκριμένο game mode. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 22. 2 points
  Καλησπέρα σε όλους Έμεινα ξύπνιος όλο το βράδυ για να δουλέψω....νυχτοπύλι βλέπετε....χιχιχιχι Ας ξεκινήσουμε! Η πρόσοψη τώρα είναι τρία μέρη, οπότε τα αφαίρεσα και τα έτριψα για να τα ετοιμάσω για βαφή. Όσο στέγνωνε το χρώμα, προετοίμασα τις λεπίδες για σκούριασμα βάφοντάς τες. Χρησιμοποίησα το κιτ της Metal masters για την σκουριά. Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες απο την διαδικασία. Ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Μετά σκούριασα και το πρώτο πλαϊνό κάλυμα και έκανα μια τεστ συναρμολόγηση για να δω πως θα φαίνεται. Όπως έβγαινα απο το δωμάτιο, σκέφτηκα να ρίξω λίγες κόκκινες πιτσιλιές! Όσο η πρόσοψη ήταν χωρίς σκουριά, κάτι με χαλούσε, και έτσι αποφάσισα να μην την αφήσω και αυτήν! Σκέφτηκα οτι θα ήταν καλό αποτέλεσμα να έβαζα καρφιά στο πάνω μέρος και έτσι έκανα. Μετά απο λίγη ώρα όμως, τα έβγαλα γιατί τελικά δεν μου άρεσαν και έκανα κάτι άλλο σε αυτή την θέση! Το επόμενο βήμα είναι να βαφτούν τα εσωτερικά μέρη! Μέχρι τότε, εις υγείαν!
 23. 2 points
  Η Noctua μιας και το έκανε πρώτη.
 24. 2 points
  Πάει και το μικρό lead που είχαν σε single core και αυτοί!
 25. 2 points
  Ένα από αυτά μάλιστα φαίνεται πως έχει τη μεγαλύτερη επίπτωση στις επιδόσεις, δείχνουν μετρήσεις. Η Intel αναγνώρισε ακόμα περισσότερα θέματα ασφαλείας στους επεξεργαστές της και στο μηνιαίο report της αυτόν τον μήνα έδωσε στη δημοσιότητα 77 νέες ευπάθειες, όχι μόνο στα CPU, αλλά και σε άλλα υποσυστήματα όπως στα Intel graphics και στους ethernet controllers της. Τα 67 από αυτά τα εντόπισε με τις εσωτερικές δοκιμές της η Intel ενώ τα υπόλοιπα 10 προέρχονται από εξωτερικές πηγές που επικοινώνησαν με την εταιρία για την επίλυσή τους, κάτι που γίνεται αρκετά συχνά και 'ήσυχα' με πολλές ακόμη εταιρίες του χώρου. Μπορεί ο όγκος των πιθανών exploits να είναι μεγάλος, όμως ένα από αυτά δείχνει να κεντρίζει το ενδιαφέρον όσων ενδιφέρονται για τις επιδόσεις των συστημάτων τους. Το JCC Erratum επηρεάζει όλες τις πρόσφατες γενιές επεξεργαστών της εταιρίας Coffee Lake, Amber Lake, Cascade Lake, Skylake, Whiskey lake, Comet Lake, Kaby Lake και έχει να κάνει με τις κοντινές cache του CPU και μπορεί να περιοριστεί μέσω firmware update. Οι μετρήσεις του Phoronix σε περιβάλλον Linux έδειξαν πως σε ορισμένα workloads η πτώση των επιδόσεων είναι υπαρκτή και μεγαλύτερη από το 'έως 4%' που ισχυρίζεται η εταιρία. Για να αντισταθμίσει την πτώση των επιδόσεων η Intel έχει διαθέσει στη πλατφόρμα του Linux ένα εργαλείο που φροντίζει να περιορίσει τα 'jump' εντολές έως ότου το software αναβαθμιστεί κατάλληλα. Σε gaming εφαρμογές η πτώση εξακολουθεί και είναι εμφανής σε μερικούς από τους τίτλους που δοκιμάστηκαν, ενώ σε άλλους είναι μηδενική με απώλειες της τάξης του 1 με 3 frames κατά μέσο όρο. Πηγή. Βρείτε μας στα Social: