Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/22/2018 in all areas

 1. 4 points
  Διαβάστε το review εδώ.
 2. 4 points
 3. 4 points
  Έαν φουτουριστικό case mod με εντυπωσιακό φωτισμό στημένο στο Parvum L1.0. Το κουτί υπέστη εκτεταμένο modding για να μπορέσει να φιλοξενήσει δύο custom watercooling loops καθώς και τρία custom tanks για το ψυκτικό υγρό. Σε κάθε πλευρά του βρίσκουμε και από λίγο plexiglass να καλύπτει τα σημαντικά σημεία του ενώ ο ambient φωτισμός που μπλέκει το τιρκουάζ με το κόκκινο δημιουργεί ένα αισθητικά καθηλωτικό αποτέλεσμα για όποιον απλά το χαζεύει. Το σύστημα είναι βασισμένο στην πλατφόρμα των Threadripper με τον 1950X στο επίκεντρο, τη μητρική ASUS Zenith X399 καθώς και δύο GTX 1080 Ti σε διάταξη SLI. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 4. 4 points
  Η Ταϊβανέζικη εταιρία ανέπτυξε ένα νέο πρότυπο JEDEC το οποίο αναφέρεται σε Double Capacity DRAM που είναι ψηλότερες και φέρουν περισσότερα memory chips. Θέλοντας να ξεπεράσει το σκόπελο των κατασκευαστών μνημών που δεν μπορούν να φτιάξουν εύκολα chips μνήμης άνω του 1GB, η ASUS ανέπτυξε ένα νέο πρότυπο στον τομέα που ονομάζεται Double Capacity ή DC το οποίο θα μαρκετάρει η εταιρία αρκετά με την επόμενη γενιά μητρικών για το Z390 chipset. Ήδη μάλιστα το πρότυπο έχει λάβει την υποστήριξη εταιριών όπως της G.Skill αλλά και της Zadak για να νέα μοντέλα που δείχνουν ψηλότερα αφού στεγάζουν δύο set από 8 chips . Το form factor σίγουρα θα διεγείρει το πρόβλημα του clearence αφού ενδέχεται να υπάρχουν προβλήματα με μεγάλες αερόψυκτρες όμως θα ανοίξει το δρόμο για μητρικές με δύο μόνο slots που θα μπορούν να υποστηρίξουν διπλάσια μνήμη από το παρελθόν. Μένει φυσικά να δούμε εάν το standard θα πλατύνει και εάν θα δούμε και άλλους κατασκευαστές να το υιοθετούν. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 5. 4 points
  Άλλα δύο μοντέλα έρχονται για να ολοκληρώσουν το lineup των νέων καρτών γραφικών της MSI και η μια εκ των δύο είναι έτοιμη για να μπει σε μια custom υδρόψυξη. Ο λόγος για τις Sea Hawk X και Sea Hawk EK X οι οποίες πέρα από την ονομασία έχουν και άλλες σημαντικές διαφορές. Η Sea Hawk X σχεδιάζεται όπως εδώ και αρκετά χρόνια με τη βοήθεια της Corsair και η all in one υδρόψυξη που έχει προεγκατεστημένη βασίζεται στην H55, ωστόσο είναι αρκετή για να αναλάβει μόνο τον πυρήνα της κάρτας. Η κάρτα εφοδιάζεται και με ένα κλασικό dual slot shroud στο οποίο βλέπουμε να υπάρχει ένας radial ανεμιστήρας ο οποίος αναλαμβάνει την ψύξη των VRM και των μνημών της κάρτας. Το ψυγείο της έχει διάμετρο 120mm και έτσι μπορεί να εγκατασταθεί σε πλήθος κουτιών της αγοράς. Η Sea Hawk EK X από την άλλη στοχεύει όσους έχουν μια custom υδρόψυξη ή αποτελεί την αφορμή για κάποιον enthusiast να μεταβεί σε αυτή τη μέθοδο για την ψύξη του συστήματός του. Το full cover waterblock ανήκει στην EK Water Blocks και διαθέτει πλήθος από RGB στην περίμετρό του για ομοιόμορφο φωτισμό. Το RGB είναι από την άλλη πλήρως συμβατό με το λογισμικό της MSI. Όσον αφορά τα clocks και οι δύο έχουν boost clock 1755MHz, που για την 2080 Ti είναι αρκετό για να ωθήσει τις επιδόσεις σε υψηλές αναλύσεις όπως 4K. Τέλος η διαθεσιμότητά τους στην αγορά θα ξεκινήσει άμεσα. MSI Βρείτε μας στα Social:
 6. 3 points
  Το σημαντικότερο είναι πως τα Games του είναι DRM-free.
 7. 3 points
  Shadow Warrior 2 free on GOG for limited time. Normally 40€. https://www.gog.com/game/shadow_warrior_2
 8. 3 points
  Υπάρχουν αρκετοί που προ-παράγγειλαν τις κάρτες τους αλλά δεν τις έχουν λάβει και όπως φαίνεται η NVIDIA θα καθυστερήσει λίγο ακόμα τη διάθεση. Η αρχική ημερομηνία αναφερόταν στις 20 Σεπτεμβρίου όμως αργότερα εκπρόσωποι της εταιρίας δήλωσαν πως οι χρήστες θα πρέπει να περιμένουν για τις κάρτες τους μέχρι και τις 27 Σεπτεμβρίου. Τώρα, μια νέα ημερομηνία ήρθε στο inbox όσων πραγματοποίησαν τις προ-παραγγελίες λίγες εβδομάδες πριν που λέει πως η διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει από τις 5 Οκτωβρίου. Το email αναφέρεται στην Αμερικανική αγορά, όμως και αυτή της Ευρώπης θα δει αντίστοιχη καθυστέρηση. Στη Γερμανία θα υπάρξει αντίστοιχη καθυστέρηση κάτι που σημαίνει πως και άλλες περιοχές της Ευρώπης θα λάβουν λίγο αργότερα τις κάρτες τους, αφού πολλά καταστήματα προμηθεύονται τις GPUs τους από τις Βόρειες χώρες όπως τη Γερμανία και την Ολλανδία, κυρίως λόγω των συνδέσεων που έχουν με τα λιμάνια. Η 2080 Ti θα είναι η κορυφαία της NVIDIA για την high end αγορά και θα έχει ένα από τα μεγαλύτερα dies του lineup. Σημειώνεται ότι λόγω αυτού η δυσκολία στην παραγωγή και το αυξημένο κόστος του die ίσως θα πρέπει να συνυπολογιστούν στην καθυστέρηση που παρατηρείται. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 9. 3 points
  Ψιλο-απογοήτευση, όχι τόσο ως προς τις επιδόσεις (νομίζω κάπως έτσι είναι οι διαφορές σε κάθε γενιά), αλλά ως προς τη τιμή της. Πολύ ακριβή σήμερα και πολύ περισσότερο σε σχέση με τις 1080ti οι οποίες είναι πολύ κοντά σε performance στους σημερινούς τίτλους παιχνιδιών, εκτός αν υπάρχει απόσβεση μέσω της χαμηλότερης κατανάλωσης. Το μεγάλο στοίχημα είναι η υιοθέτηση της RTX πλατφόρμας από τους developers και πολύ περισσότερο του DLSS, το οποίο αφενός φαίνεται πως είναι ανώτερο από τις προηγούμενες Antialiasing μεθόδους, εφετέρου θα δώσει μεγάλη ώθηση στο gaming performance. Όσον αφορά στο ray tracing στους competitive on line τίτλους, τύπου Battlefield V multiplayer mode θα είναι off, to maximize frames and have any short of advantage I can get in the multiplayer on line video games, you know what I mean Από το καινούργιο έτος θα ανέβουν οι "μετοχές" της. Υ.Γ. Το θέμα είναι μην γίνει πάλι κανένα μπραφ με τα crypto coins. Edit: ωραίο το review και το video.
 10. 3 points
 11. 3 points
  Λευκό build με πλήθος από RGB LED παρουσίασε ο GGF το οποίο σίγουρα αξίζει τη προσοχή σας! Το σύστημα βασίστηκε στο τετραγωνισμένο Lian Li PC-O11 που διαθέτει τόσο άφθονους χώρους για hardware όσο και μεγάλα ανοίγματα για να χαζεύουμε το εσωτερικό. Χωρίς εκπλήξεις ο GGF εκμεταλλεύεται άψογα το κουτί της Lian Li και στήνει μια εντυπωσιακή custom υδρόψυξη με high end hardware που ταιριάζει με το βασικό χρώμα που είναι το λευκό. Η 1080 Ti της GALAX μαζί με τα sleeved καλώδια και τις λευκές σωληνώσεις είναι από τα highlights που εντοπίζουμε στο build του GGF. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 12. 3 points
  Ένα case mod που αναρτήθηκε στα forums της Thermaltake βασίζεται στο κουτί Thermaltake View 91 TG και σε ένα Ryzen σύστημα. Το τροποποιημένο κουτί στεγάζει την μητρική ASUS X470 Crosshair VII μαζί με έναν Ryzen 7 2700 και μια ASUS GTX 1070 STRIX GPU αλλά και άφθονο RGB. Εν τέλει στο σύστημα ο Αμερικανός Calen Saddler τοποθέτησε μια πλήρη υδρόψυξη της Thermaltake και παρουσίασε το αποτέλεσμά τυο στο 2018 Thermaltake CaseMod Invitation Season 1. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 13. 3 points
  Στα χρώματα του νέου Call of Duty που αναμένεται σύντομα στην αγορά θα έρχονται τα νέα περιφερειακά της ASUS. Η Ταϊβανέζικη εταιρία ετοιμάζει ένα νέο πληκτρολόγιο, ένα νέο mousepad και ποντίκι στα χρώματα της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών. Ανάμεσα σε αυτά θα υπάρξουν και μια οθόνη, μια κάρτα γραφικών και μια μητρική ολοκληρώνοντας έτσι ένα ολόκληρο οικοσύστημα βασικών υποσυστημάτων στα χρώματα του game. Η μητρική δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί και οι φήμες λένε πως θα φέρει το Z390 chipset για τους enthusiasts, ενώ η GPU θα είναι μια RTX 2080 με ένα custom σύστημα ψύξης με σημαντικά λογότυπα του παιχνιδιού στους ανεμιστήρες και το πορτοκαλί χρώμα του παιχνιδιού στο shroud με ένα camo φινίρισμα. Αυτή σε συνδυασμό με την Gaming οθόνη ROG Swift PG258Q, Full HD ανάλυσης αλλά 240Hz θα προσφέρουν μια ικανοποιητική εμπειρία χρήσης. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 14. 3 points
  Δε ξέρω για εσάς αλλά εγώ πρώτη φορά είδα γάτες, να πετάνε
 15. 3 points
  Ambilight με 422 leds. Νομίζω είναι το μεγαλύτερο από όσα έχω δει στο internet. Sent from my SM-N960F using Tapatalk
 16. 2 points
  Δεν ήξερα ότι υπάρχει ακόμα αυτό το πρόβλημα. Όταν πρωτοβγήκε το πρόγραμμα το θυμάμαι. Απεγκατάσταση όλων των gigabyte προγραμμάτων, σβήσιμο των φακέλων από το program files και το temp (win + r > %temp% > del). Restart.
 17. 2 points
  Την κάτσαμε... άνετα
 18. 2 points
 19. 2 points
  κρατάμε ὄτι φορτίzουμε τό κινητό ἀπό την type-c
 20. 2 points
  νατξ, απλα αλλο επιπεδο.....
 21. 2 points
 22. 2 points
  Ένα stabilizer κόστους $39 αναρτήθηκε στο Kickstarter και το project ήδη δείχνει πολλά υποσχόμενο. Το project έρχεται για να βοηθήσει όσους θέλουν σταθερά και επαγγελματικά πλάνα στο smartphone τους και δεν θέλουν να προμηθευτούν έξτρα εξοπλισμό για τα βίντεό τους. Το Sirui Pocket είναι ένα μικρό σε μέγεθος και πρακτικό stabilizer. Η οπτική σταθεροποίησή του λειτουργεί όπως και σε άλλα δημοφιλή stabilizers όμως η εταιρία υπόσχεται πανομοιότυπα αποτελέσματα με ένα μέρος του κόστους. Το βασικό στοιχείο του είναι το χαμηλό βάρος του αλλά και οι διαστάσεις του όμως η εταιρία σημειώνει ότι υπάρχουν δεκάδες addons που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, όπως έξτρα LED φως και τρίποδο για όταν θέλουμε σταθερά πλάνα. Για συμβατές συσκευές με $119 η Sirui δίνει μαζί και ένα kit που περιλαμβάνει έναν wide lens, το pocket stabilizer καθώς και ένα μικρό τρίποδο. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
 23. 2 points
  Και Strix GL12 Black Ops 4 Edition https://www.asus.com/Tower-PCs/ROG-Strix-GL12-Call-of-Duty-Black-Ops-4-Edition/
 24. 2 points
  Για τους λάτρεις των μηχανοκίνητων http://www.dirtrally2.com/
 25. 2 points