All Activity

This stream auto-updates

  1. Earlier
  2. [URL=https://matchnow.life]Real-life Girls[/URL]
  3. Λίγο υπομονή γιατί είχαμε ένα θέμα με τα καλώδια! Θα ενημερώσω όταν δουλέψει το πρώτο!
  4. Τι έγινε τελικά; Έτοιμο το πρώτο batch;
  5. Είπα να μπώ να ευχηθώ Ευτυχισμένο το 2024 για όλους, χρόνια πολλά Βασίλη για την γιορτή σου και όντως έχει ερημώσει το forum και έχει γεμίσει με bots. Ευχή μου να αναβιώσει κάπως , να ξαναθυμηθούμε τα παλιά. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους!
  6. Βάζω μέσα και το starletάκι του '99, σκόνη θα φάτε
  7. Σε 1 εξάμηνο άμα θέλεις να χάσω μερικά κιλά γιατί σε έχει πάρει το μάτι μου ότι έχεις μείνει μισός
  8. Σε πάω μια κοντρούλα με σμαρτάκι 75αλογα
  9. Έχουν βγεί και 14900Κ πάντως. Απλά λέω. Δεν ξέρω εάν ασχολείσαι ακόμα 3080Ti λέει! AUDI A1 86 άλογα σε 1 μήνα κλείνει 10ετία και είμαι καλά!
  10. Άλλο αυτό Θα με κάνεις να κλέψω ατάκα από άλλο fora, που λέει, τα μεγάλα παιδιά δεν σταματούν κτλπ κτλπ
  11. Εγώ μια χαρά σε βλέπω και εσένα και το PC της υπογραφής σου!
  12. 2 χρόνια μετά το είπε και το Πλαίσιο!
  13. Ρε συ αφού όλοι οι παλιοί μεγαλώσαμε και τρέχουμε με την καθημερινότητα, οι νέοι βλ΄έπουν ινστα και τικ τοκ κλπ
  14. Hello, Θα αγορασω αυτο το πακετο απο εδω Autodesk PACK 2023 με τα 1900ευρω και θα κατεβασω τα μισα προγραμματα. Αν δεν το εχει βαλει στο συνδεσμο εδω θα το βρειτε https://emake.gr/product/autodesk-pack Το θεμα ειναι οτι θα χρειαστω υπολογιστη γιατι το μπρικι που εχω απλα ΔΕΝ. Μεχρι 1000-1200 φτανει το μπατζετ αυτη την στιγμη οποτε το ερωτημα για αρχη ειναι, αγοραζω κομματι κομματι η κοιταω για ετοιμο, και αν ετοιμο κοιταω για μεταχειρησμενο μηπως με τα ιδια λεφτα βρω κατι πιο δυνατο η κοιταζω για καινουργιο ?
  15. Για να μην παρεξηγηθώ όταν λέω ότι κάτι πήγε πολύ λάθος δεν εννοώ απ την πλευρά της διαχείρισης αλλά το πως έχουν καταλήξει τα φορά γενικώς να ειναι σα βομβαρδισμένα τοπία εκτός από συγκεκριμένες εξαιρέσεις.
  16. Λάθη γίνονται παντού. Απλά νομίζω πως όταν γίνεται από χόμπι και έρχεται η στιγμή που πρέπει να ιεραρχήσεις ξανά τις προτεραιότητές σου, αυτή η κατάσταση είναι πιθανή Επίσης, μην ξεχνάμε πως γενικά έχουν αλλάξει οι καταστάσεις, οι enthusiasts είναι πλέον είδος προς εξαφάνισει, ενώ έχουν εμφανιστεί ένα σωρό άλλα media σχετικά με τα pc ίσως πιο ελκυστικά λόγω του διαφορετικού περιεχομένου τους.
  17. εγκαταλελειμμένα όλα από περσι τα βλέπω. Κατι πηγε πολυ λάθος
  18. Άλλος για Χιο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη. Να σου πω, ψιλο σκιάζομαι με όλους αυτούς τους περίεργους που κυκλοφορούν εδώ μέσα Όλα καλά ?
  1. Load more activity