katsikaki

Members
  • Posts

    90
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by katsikaki

  1. https://www.facebook.com/anastasios.giannaros

    ήδη το IOT έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω του. λίγη σωστή προώθηση θέλει και ο καθένας θα θέλει να το βάλει στο σπίτι του για να ανοίγει τον θερμοσίφωνο λίγα λεπτά πριν φτάσει σπίτι από την δουλειά ή για να λαμβάνει ενημέρωση στο κινητό του σχετικά με τα ψώνια που λείπουν από το ψυγείο.

  2. Γυρνα το χρονο πισω στο nForce4 και ψαξε μητρικες να δεις...

    Οσο για τη μητρικη, ομορφη. Ωραιος συνδιασμος το μαυρο με χρυσο (αυτο το λιγο).

    Ωραια χαρακτηριστικα και πληρης για micro-ATX.

    το ξέρω! για αυτό μου έκανε τρομερή εντύπωση...

  3. γιατί σταματάει η σειρά Green? και εγώ τώρα τι θα βάζω στο HTPC μου?

    105$ @ 2 TB είναι πολύ καλή τιμή. Η εγγύηση είναι ένα θεματάκι..., αλλά έτσι και αλλιώς σε 2 χρόνια θα τους αλλάξουμε με μεγαλύτερους.

    σωστός! 105 usd = 77 ευρώ. εμένα δεν με χαλάει να δώσω 77 ευρώ για 2 TB πάντως...

  4. και τώρα γιατί να εμπιστευτούμε εμείς αυτό το Ινστιτούτο Επιδημιολογίας του Καρκίνου? δεν υπάρχει πιθανότητα δλδ οι εταιρίες κινητής να έδωσαν ένα υπέρογκο ποσό για να βγει το αποτέλεσμα που τους συμφέρει?

  5. [NEWS_IMG=Sony: Ανάκληση 1.6 εκατομμυρίων BRAVIA TVs]Η ίδια η εταιρεία δήλωσε ότι θα προβεί στην δωρεάν επιδιόρθωσή τους.

    μπράβο στην Sony! αν και αργά παραδέχτηκε το λάθος της και τώρα θα υποστεί τις συνέπειες. σοβαρή εταιρία, όχι σαν τη Samsung που μου κάηκαν τα πυκνοτάκια στην πλακέτα του τροφοδοτικού επειδή δεν άντεχαν τον φόρτο και έπρεπε να κάνω κολλήσεις μόνος μου με άλλα μεγαλύτερης τάσης.