Chris92

Members
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Chris92

  1. Στα περισσοτερα λαπτοπ ο κωδικος στα bios δεν σβηνει με ενα απλο βγαλσιμο της μπαταριας.ΣΥνηθως υπαρχουν 2 επαφες καπου πανω στη πλακετα οπου βραχυκυκλωνοντας τες με ενα κατσαβιδι σβηνει ο κωδικος.Δυστυχως δεν ειναι σε σταθερα σημεια ,και πρεπει να ψαξεις να τα βρεις.Σε ορισμενα που εχω δοκιμασει ηταν κατω απο αυτοκολλητα διπλα ή κοντα στις ραμ.

  2. η Mushkin ζηταει παραστατικο αγοράς οπωσδηποτε, ειδαλως πληρωνεις ενα fee για να αποδειξεις :hehe: οτι δεν τις έχεις κλέψει? :hehe:

    για την αξια που εχουν οι συγκεκριμενες, δεν νομιζω να αξιζει....

    αλλα κανε μια δοκιμη παλι, ισως να αλλαξανε την πολιτικη τους, αυτο ηταν το 2009

    Από eshop γιατί δεν έχουν?

    Ήταν μεταχειρισμένες με 6 μήνες εγγύηση?

    Εδώ δές κάτω κάτω: Support

    εχω κανονικα αποδειξη αγορας,απλα δεν εχουν εγγυηση απο το eshop διοτι αγοραστηκαν μεταχειρισμενες με μειωμενη εγγγυηση αν θυμαμαι καλα

  3. Δεν έχουν εγγύηση?

    απο το e-shop σιγουρα οχι, λογικα θα εχουν εφορου ζωης απο τη Mushkin αλλα δεν εχω ξαναστειλει rma στο εξωτερικο,και δεν ξερω εξοδα αποστολης,ουτε την διαδικασια.

    Περισσοτερο ανοιξα το θεμα,διοτι μου εκανε εντυπωση το γεγονος αυτο,και αν ειχατε ξανακουσει τπτ παρομοιο και καμια λυση επιδιορθωσης.

  4. Το σκεφτηκα και αυτο.Τις δοκιμασα στις εξης μητρικες:

    ,Asus maximus extreme

    Asus p5e64 WS evolution

    Gigabyte 990fxa ud3

    Το εχω αποδεχτει οτι οι μνημες ειναι πλεον αχρηστες αλλα ρε γαμωτο τις ειχα πληρωσει ακριβα,και χαλασαν στα καλα καθουμενα!!!!

  5. Ξεχασα να το αναφερω ,εχω κανει clear cosmos,και παλι τπτ.Και ολες οι μνημες παλιες και καινουργιες παιζουν στα 1,65v.Παρολα αυτα εβαλα χειροκινητα τα volt έχοντας τις νεες πανω,και μετα κουμπωσα τις παλιες.Και παλι τπτ.

    Δοκιμασα 1 στικ καθε φορα,αλλα δεν λειτουργησε κανενα

  6. Λοιπον ειχα αγορασει μεταχειρισμενες απο e-shop πριν απο 2 χρονια καποιες μνημες mushkin 3x2gb ddr3.Με το που αγοραστηκαν ,ετρεξα memtest και λειτουργουσαν αψογα χωρις errors.Ομως μου εκαναν δωρο αλλες μνημες καινουργιες,συνεπως οι mushkin αποθηκευτηκαν στην ντουλαπα και ξεχασα σχεδον την υπαρξη τους.Προχτες σε ενα ξεκαθαρισμα,τις βρηκα και ειπα να τις δοκιμασω.Κανενα ομως στικ δεν λειτουργει,χωρις ομως να χτυπαει το ηχειακι της μητρικης.Απλα δεν ποσταρει.Το διαγνωστικο πανελ της μητρικης κολλαει στο ραμ detection (κατι τετοιο).Καθαρισα τις επαφες τους,δοκιμαστηκαν σε αλλο πσ αλλα τπτ.Πως μπορει να χαλασαν ταυτοχρονα ολες,ενω ειχαν αποθηκευτει στην συσκευασια τους,χωρις υγρασια κλπ.Σας εχει τυχει τπτ παρομοιο?

  7. Ενδιαφέρον ακούγεται..

    Στην ουσία τρέχεις μια "εφαρμογή" σωστά?

    Μιλάμε για αυτήν των 12mb που βρίσκεις εδώ?

    Bitcoin - Open source P2P money

    μπορεί να γίνει ένα νέο θέμα καλύτερα να εξηγηθούν όλα και να λυθούν τυχόν απορίες κτλ? :)

    συμφωνω απολυτα,καποιος γνωστης του θεματος αν μπορει να μας εξηγησει εκτενεστερα

  8. Στη θεση σου,μιας και ειναι αχρηστη η ψυκτρα, θα προσπαθουσα να πειραματιστω και να το μετατρεψω σε waterblock-αεροψυξη(υβριδικο) για τον επεξεργαστη.Δεν φαινεται παρα πολυ δυσκολο ως ιδεα,στην εφαρμογη δεν ξερω

  9. Όχι, θα πήγαινες τη ψύχτρα στο κουτί της και θα σου έδιναν καινούρια, ή πιστωτικό ισάξιο (αν έπεσες σε ανατιμήσεις) για να πάρεις κάποια άλλη. Έτσι έχω κάνει όσες φορές μου χάλασε κάτι. (1 τροφοδοτικό, 1 δίσκος και μια GPU)

    ακριβως το ιδιο θα ελεγα και εγω.Την ιδια διαδικασια εχω κανει για την Η80 και δεν με χρεωσαν τπτ.

  10. Ελεγχος 10 ευρω....επισκευη 35. Ολοκληρο τον πηγα...ηθελα να σιγουρευτω οτι θα δουλευει κανονικα...με αυτα τα πραγματα ποτε δεν ξερεις..

    το 10ρικο για ελεγχο οκ το καταλαβαινω, γιατι ομως πληρωσες επισκευη?Aφου ειναι υποχρεωμενοι και σου αντικατεστησαν τσαμπα την H60

  11. Ναι κι εμένα,έπειτα από αναζήτηση μέσω google,όταν πάω να μπω σε σελίδα του box με πετάει σε ένα άκυρο link :/

    μου το παρουσιασε και εμενα αυτο χτες βραδυ,κοιταζωντας το ιστορικο μου νομιζω πεταει αυτο MyFilestore.com - Your File Hosting

    ηταν το μοναδικο ακυρο αναμεσα στις ιστοσελιδες hwbox που ειχα επισκεφτει

  12. ετσι οπως τις εχεις βαλεις χανεις το dual channel,τσεκαρε το χρωμα του πρωτου σλοτ(λογικα ειναι το κιτρινο) και βαζεις τηην μια εκει,και την αλλη στο αντιστοιχο σλοτ ιδιου χρωματος

  13. μεγαλος λαθος να την βαλεις στο φουρνο σου.Το υλικο κολλησης των διαφορων εξαρτηματων της καρτα γραφικων και γενικα ολων των εξαρτηματων ειναι τοξικο και καρκινογονο κα σε μεγαλες θερμοκρασιες εκλυει αναθυμιασεις,που επικαθονται στα τοιχωματα του φουρνου οταν πεσει η θερμοκρασια.Συνεπως οταν βαλεις κανα παστιτσιο να ψηθει ολα αυτα θα πεσουν πανω του

  14. Αν καταλαβα καλα,αναφερει οτι με το που ανοιξει τον υπολογιστη κατευθειαν εμφανιζει καθετες γραμμες,οποτε λογικα του το εμφανιζει και μεσα στα Bios πριν φορτωσουν drivers.Αρα δεν νομιζω να ειναι θεμα drivers

  15. για δοκιμασε τα παρακατω:

    Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη (Start)και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο στοιχείο Όλα τα προγράμματα (All Programs).

    Κάντε κλικ στην επιλογή Βοηθήματα (Accessories) και στη συνέχεια στην επιλογή Εκτέλεση (Run).

    Πληκτρολογήστε regedit και κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί OK. Εάν σας ζητηθεί ένας κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης ή κάντε κλικ στο κουμπί Αποδοχή (Allow).

    Στο παράθυρο πλοήγησης, εντοπίστε και κάντε κλικ το ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου:

    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}

    Στο παράθυρο στα δεξιά, κάντε κλικ στο στοιχείο UpperFilters.

    Σημείωση Ενδέχεται να δείτε μια καταχώρηση μητρώου UpperFilters.bak. Δεν χρειάζεται να καταργήσετε αυτήν την καταχώρηση. Κάντε κλικ μόνο στο στοιχείο UpperFilters. Αν δεν βλέπετε την καταχώρηση μητρώου UpperFilters, ίσως να πρέπει να καταργήσετε την καταχώρηση μητρώου LowerFilters. Για να το κάνετε αυτό, προχωρήστε στο βήμα 8.

    Στο μενού Επεξεργασία (Edit), κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή (Delete).

    Όταν σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή, κάντε κλικ στο κουμπί Ναι (Yes).

    Στο παράθυρο στα δεξιά, κάντε κλικ στο στοιχείο LowerFilters.

    Σημείωση Αν δεν βλέπετε την καταχώρηση μητρώου LowerFilters, τότε δυστυχώς αυτό το περιεχόμενο δεν μπορεί να σας βοηθήσει πλέον. Μεταβείτε στην ενότητα "Επόμενα βήματα" για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ανεύρεσης επιπλέον λύσεων ή περαιτέρω βοήθειας στην τοποθεσία της Microsoft στο Web.

    Στο μενού Επεξεργασία (Edit), κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή (Delete).

    Όταν σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή, κάντε κλικ στο κουμπί Ναι (Yes).

    Κλείστε τον "Επεξεργαστή Μητρώου" (Registry Editor).

    Πραγματοποιήστε επανεκκίνηση του υπολογιστή.

    Ειναι μεσα απο το site της microsoft Και κανει για λειτουργικο vista/7