Black Flag

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Black Flag

  1. Ο Zen όπως όλα δείχνουν τα πράγματα είναι ο νέος Athlon...

    H ιστορία πάντα επαναλαμβάνεται.

    Να το θυμούνται αυτό κάποιοι...

    Όπως η αγαπημένη μας Alfa Romeo επιστρέφει δριμύτερη και premium (απρόσιτη σε κάποια πορτοφόλια) όπως ήταν πάντοτε, με την νέα Giulia, έτσι γίνεται σιγά, σιγά και πάλι με την AMD...

  2. Μπορεί φέτος να βάλω και 'γω τα χριστούγεννα. Θα πάρω έναν του 1tb και θα τον κάνω κλώνο του ήδη υπάρχοντος με το λειτουργικό έτοιμο.

    Και μην πει πάλι κανείς βάλε σε SSD το λειτουργικό και σε μηχανικό τα αρχεία, γιατί δεν μου αρέσει αυτή η λύση.

  3. Οι Gigabyte για 'μένα είναι οι κορυφαίες. Ποτέ δεν είχα προβλήματα με δαύτες, αντιθέτως με Asus πάντα είχα.

    Μπορεί στον 8350 να έχω την Crosshair V Formula, αλλά δεν έβρισκα πουθενά την GA-990FXA-UD7 εκείνη την περίοδο που πήρα την Asus.

    Με Gigabyte ποτέ δεν είχα RMA...

    Η πρώτη Gigabyte που έβαλα ήταν η GA-7DXR+...

  4. 237 ευρώ ο τελευταίος λογαριασμός. Εκεί έρχεται τον χειμώνα 220 - 240 ευρώ. Εννοείται ότι όλες οι λευκές συσκευές είναι πλέον ενεργειακής κλάσης Α+++. Γι' αυτό λέω κάτι άλλο παίζει! Κάποια συσκευή είναι ενεργοβόρα. Εμάς π.χ. ήταν το παλιό το ψυγείο (Pitsos του 1983) που το αλλάξαμε το καλοκαίρι του 2012 και είδαμε - 45 ευρώ τον μήνα.

  5. 237 ευρώ ο τελευταίος λογαριασμός. Εκεί έρχεται τον χειμώνα 220 - 240 ευρώ. Εννοείται ότι όλες οι λευκές συσκευές είναι πλέον ενεργειακής κλάσης Α+++. Γι' αυτό λέω κάτι άλλο παίζει! Κάποια συσκευή είναι ενεργοβόρα. Εμάς π.χ. ήταν το παλιό το ψυγείο (Pitsos του 1983) που το αλλάξαμε το καλοκαίρι του 2012 και είδαμε - 45 ευρώ τον μήνα.