yannissails

Members
  • Posts

    109
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by yannissails

  1. 38 minutes ago, Farkadonitis said:

    για δεν κοιτας το fritzbox 5530 fiber....λεω εγω τωρα.

     

    ΥΓ: Το εχω εγω τωρα αλλα δεν ξερω ποτε θα ειναι ο παροχος μου ετοιμος. Μπορει και αρχες Μαιου μπορει και αρχες Δεκεμβριου..λεει

    Μου πέφτει λίγο ακριβό, είναι πολύ καλό, το έχω δοκιμάσει από έναν φίλο.

    Ευχαριστώ

    • Like 1
  2. Ακριβός το ότι δεν μπορεί να κάνει σχεδόν τίποτα, π.χ time rules σου επιτρέπει να βάλεις τις ώρες που θα είναι ανοιχτό σε κάποια mac address αλλά αν θέλεις 2 διαφορετικές ώρες την ίδια ημέρα μπλοκάρει.

    Το mail sever περνάει μέσα από το το ΟΤΕ οπότε κόβει πολλά mail  αν και σου δείχνει την δυνατότητα να περάσεις ένα ip π.χ της google 8.8.8.8 δεν δουλεύει. Και πολλά ακόμα.

    Το θέμα είναι να έχω εγώ τον έλεγχο για ότι θέλω.

     

    Τιμή:

    Δεν λέω καλό με την έννοια ποιότητας αλλά κάποιο που να έχει προδιαγραφές για να συνδεθεί στην γραμμή fiber του ΟΤΕ .. ΞΕΡΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ 500€...

     

    Πάντος ευχαριστώ ..

     

     

  3. Kαι εμένα για κάποιο λόγο, σε Corsair δεν πάει το χέρι μου @ SSDs, αλλά για να μην μιλάω αβάσιμα: review για τον LE έχουμε δει;

    Απο όσο έψαξα λίγα πράγματα, άπλα παρουσιάσεις και όχι τεστ, μονο για τον LS...

    Τελικά πήρα τον OCZ..

    Thnaks anyway..

  4. Πήρα τον Trion 150, πριν 2 βδομάδες που τον είχε στα 39.90. Συμπαθητικός μπορώ να πω. Δοκίμασα CentOS-Windows 8.1 χωρίς κάποιο παράπονο.

    Μεταξύ των 2, πάλι τον OCZ θα έπαιρνα.

    Και εγώ πήρα τον OCZ Trion 150 στα 240gb με την έκπτωση, άλλα τώρα που δεν έχει έκπτωση η διάφορα είναι 2? και λέω μήπως αξίζει καλύτερα ο Corsair...

  5. Ονόματα κινητών ήταν αυτά? Δεν το κατάλαβα καν..

    Το mann επειδή έχει 1280 x 720 ανάλυση και μεγαλύτερη κατα 1" οθόνη, έχει μεγαλύτερη μπαταρία 2930 vs 3300, νεότερη έκδοση του android αλλά έιναι βαρύτερο 320gr για τηλέφωνό είναι πάρα πολλά. Το note 4 μου με την θήκη φτάνει τα 250 και φαίνονται μια χαρά στο χέρι..

    Το χρειάζεσαι για extreme χρήση απο τι βλέπω ε?

    ΝΑΙ...

    Αλλα προφανώς εννοείς το ΝΟ.1 αυτο έχει 1280 x 720 και μεγαλύτερη κατα 1" οθόνη..

  6. Και εγώ τα έχω φορέσει και ομολογώ είναι πάρα πολύ καλά σε όλους του τομείς....

    μια εξαίρεσε σε συνδυασμό με τις app people-calendar outlook.com ή microsoft acount κ.τ.λ. και συγχρονισμό με το outlook MS 2013 διπλές επαφές κ.τ.λ. για αυτό άλλωστε δεν έχει το app people-calendar στην αναβάθμιση σε 10041

    κατά τα άλλα simble the best ...

  7. 1 με 2 αν και μετα τα W 8,1 δεν εχει χρειαστεί εκτος απο δυο περιπτώσεις λόγο κακού λογισμικού (πειρατικό) και μου ραδιουργούσε μικρά προβλήματα και την αλλη λογο χώρου μικρος SSD 64gb ..

  8. Νομίζω οτι οι περισσότεροι που έχουν λιγο εμπειρία στους Η/Υ έχουν καταλήξει λίγο πολύ στα ίδια συμπεράσματα.

    και για έμενα η σειρά που θα έβαζα στους σκληρούς ειναι η ανάλλαγη βάζοντας και τους Toshiba (αν και εχω την εντύπωση ότι έχει αγοραστεί από άλλη εταιρία, διορθώστεμαι αν κάνω λάθος)

    1. Hitachi

    2. Toshiba

    3.WD

    4 -5.Samsung - Seagate

    Διόρθωση απο το λιγο που εψαξα, η WD αγόρασε την Hitachi

  9. Πάνω στην κάρτα έχει κανένα φουσκωμένο πυκνωτή? Σκασμένο τσιπάκι? Αν έχει κάτι τέτοιο, γράφεις τα χαρακτηριστικά του πυκνωτή ή του τσίπ και για τον μεν πυκνωτη είναι εύκολο να τον αλλάξεις αν έχεις κολλητήρι και πιάνουν τα χέρια σου ενώ για τσίπ το πολύ πολύ την πάς σε έναν ηλεκτρονικό.

    Απο τα πρώτα που έψαξα ηταν αυτά ακριβός όλα είναι καθαρά και δεν διαπίστωσα με πολύ προσεκτικό τρόπο κατι (με μεγεθυντικό φακό) ακόμα και την πλακέτα τσέκαρα για τυχών προβλήματα στο κύκλωμα...

  10. Δυο φορές "ψήσιμο" και τίποτα ... 160-165C στα 20 λεπτά)

    Απλα να αναφέρω ότι από την στιγμή που παρουσίασε το πρόβλημα το fan δουλεύει στο full....

    Πάντως ευχαριστώ πολύ

    υ.γ. αν υπάρχει κάποια άλλη ιδέα ευχαρίστως ακούω και μαθαίνω!!

  11. Από που απαντάς βρε φίλε? Δες το εκεί το βίντεο και κάνε τα απαραίτητα βήματα. Κοινώς ξηλώνεις τα πάντα πάνω από την κάρτα, ανεμιστήρια και ότι άλλο πλαστικό υπάρχει και καθαρίζεις ότι πάστα υπάρχει πάνω της.

    Ζεσταίνεις τον φούρνο για 10 λεπτά στους 160, βάζεις σε ένα ταψάκι 5 μπαλίτσες από αλουμινόχαρτο 4 για τις γωνίες της κάρτας και 1 για το κέντρο και βάζεις την κάρτα να κοιτάνε τα τσιπάκια πάνω, πάνω τους. Ψήστη για περίπου 20 λεπτά στους 160 και μετά άστη να κρυώσει για περίπου 30 λεπτά.

    Βάλε νέα πάστα, ξαναβίδωσε την , κούμπωσε την πάνω και βάλε μπρος το πισί.

    Αν δεν φτιάχτηκε, ξαναδοκίμασε πάλι από την αρχή. Αν φτιάχτηκε, τρέξε κανα furmark για κανα 10λεπτο και αν δεν βγάλει κολλήματα, λογικά θα είσαι οκ για κάποιους μήνες.

    Πες μας τι έγινε οκ?

    ΟΚ Θα σας δώσω reporto

    Any way thanks