TziMmys

Members
  • Posts

    229
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by TziMmys

  1. Άμα ήσουν μέλος στο gamato και παρακολουθούσες αποκλείεται να μην είχες δει torrents με κανέναν seeder...

    Ήμουν emerald member με 1,5 tera upload. Και βέβαια είχα δει torrents χωρίς seeder, αλλά σε έναν tracker με τόσες χιλιάδες uploads, δεν είναι να το κάνουμε θέμα ότι βρισκόταν και κάποια χψρίς seeder.

  2. Δεν ξέρω, πάντως σίγουρα όχι αυτά που προσφέρει. Usb και card readers λεχουν ήδη ένα κάρο συσκευές, με την προσθήκη δικτύωσης για μένα δεν θεωρείται έξυπνη συσκευή.

  3. Στο review είναι η πρώτη προσπάθεια που λες της συγκεκριμενης εταιρείας, δεν θυμάμαι να υπήρχε άλλη πριν από αυτήν που να χρησιμοποιεί υγρό μέταλλο.

    Η νέα ψήκτρα λέγεται LMX Superleggera, ενώ αυτή στο review σκέτο LMX ή LM10! Για την νέα ψήκτρα review υπάρχει εδώ: The LMX Superleggera Cooler Review – New Cooling King? Overclockers Tech

    και τα αποτελέσματα πάλι δείχνουν κάποιο προβάδισμα, αν και δεν είναι αντιπροσωπευτικά μιας και έγιναν μόνο σε ένα σύστημα.

    Άλλη η lmx, άλλη η lm10 και κατάφεραν να εξαφανίσουν κάθε ίχνος review της προυγούμενης, αλλά βρήκα αρκετά σχόλια δικά μας. Κοίτα εδώ, ειδικά δεύτερη σελίδα και εδώ.

  4. Καταρχήν ας δούμε πρώτα review από πουθενά αλλού και δεύτερον, άμα διαβάσεις την πρώτη μου απάντηση θα δεις ότι λέω για το πόσο πατάτα ήταν η πρώτη απόπειρα της εταιρίας. Αυτήν μπορεί να είναι όντως καλή. Απλά λέω, ας κρατάμε μικρό καλάθι γιατί το υγρό μέταλλο απο μόνο του, δε λεει τίποτα.