thor

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by thor

  1. Αν και το 80+ είναι απλά ένα αυτοκολλητάκι που οι εταιρίες πληρώνουν για να πάρουν κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τα τροφοδοτικά που το έχουν έχουν και κάποια στάνταρ καλή ποιότητα κατασκευής.

    Υπάρχουν αρκετά τροφοδοτικά 80+ που δεν είναι (σχετικά) ακριβά εκτός και αν τα συγκρίνεις με αυτά του 15ευρου που, υπό συνθήκες, είναι εμπρηστικοί μηχανισμοί.

    τα ειπε ολα

  2. αυτό το κομμάτι δεν το κατάφερα όσο και να προσπάθησα :(

    κάποιος που να το έχει κάνει?

    το αιωνιο μπερδεμα... τελικα κανεις δεν το 'χει βρει μου φαινεται! δεν πειραζει, ενα εξτρα καλωδιακι για τον ηχο και λυνονται ολα :'(....

  3. Ναι είναι στριμόκωλα.. Και γενικά δε με έχει ικανοποιήσει σαν κουτί για τα 200? που είχα δώσει..

    ενταξει οταν θελεις το pc σου να ειναι "σαλονατο" κανεις καποιες υποχωρησεις. κατα τ'αλλα μια χαρα το βρισκω

  4. επειδη τυχαινει να εχω στην κατοχη μου εδω και αρκετους μηνες και τις 2 (HP W2448HC-Dell S2409) να πω οτι θεωρω και τα 2 τα καλυτερα tn monitors που κυκλοφορουν... αλλα σε κα8ημερινη βαση αυτο που χρησιμοποιω στο βασικο μου setup ειναι το hp, γιατι κακα τα ψεμματα... το μεγεθος μετραει!

    οποιο και να προτιμησεις επιτυχημενη αγορα θα ειναι

  5. Όντως νομίζω με μια 5850 θα είσαι τέλεια..σίγουρα πολύ καλύτερα από 2 9800gt..

    +1 για την 5850. ουτε να μπλεκεις με το ποια παιχνιδια κανουν καλο scaling με sli ουτε να εχεις μεγαλυτερες καταναλωσεις

  6. την τεταρτη που θανεβω αθηνα θα μου την παρει ο αγιος βασιλης γιατι δεν αντεχεται αλλο αυτη η bloodrage και αν εχω χρονο και μπορει και κανενα αλλο παιδι να βοηθησει μπορουμε να την κανουμε παρουσιαση.. και δεν παιζει να αλλαξω ξανα μαρκα μητρικης απο τις 2 κορυφαιες για κανενα μα κανενα λογο..

    ωραια! θα περιμενουμε εντυπωσεις και σχολια