christaras

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by christaras

  1. Κάνε ένα κόπο να φτιάξεις τα link γιατί δεν είναι τα σωστά ;)

    Για πες μου και ένα budget γιατί για να ψύξεις σωστά 2x285 + CPU, φτάνεις σε ένα ποσό που σε συμφέρει περισσότερο στο τέλος να πάρεις κατευθείαν μια ASUS Mars και να "ησυχάσεις".

    ναι συμφωνω απλα το θορυβο δεν θα τον γλυτωσω σιγουρα.και σκεφτομαι 2χ285 για να βαλω νερο αλλα με μπλοκ μονης καρτας ωστε να μπορω να τη βαλω και σε αλλη αργοτερα αλλιως δινω ενα 100 για την 295 για μπλοκ

  2. σκεφτομαι να αγορασω 2χ285 για sli και να βαλω υδροψυξη στις καρτες και στον επεξεγαστη.ο λογος 0 θορυβος και χαμηλες θερμοκρασιες.αν μπορει καποιος να πει τη γνωμη του για τα πραγματα που χρειαζονται κατα προτιμηση απο πλαισιο.επισης θα ηθελα για την υδροψυξη στη καρτα να μπορω στο μελλον να τη βαλω και σε αλλη αν ειναι δυνατον δλδ να μην ειναι για πεταμα.τελος τη συντηρηση χρειαζεται με τον καιρο και τι πρεπει να προσεξω για να μην εχω διαρροες κλπ.οποιος μπορει να δωσει τα φωτα του.

  3. Μπορείς να παίξεις όλα τα 2D-3D benches.....Οι πόντοι θα είναι στην κατηγορία της gtx295(3D) και του i7(2D) στα λέω πολύ περιληπτικά ίσα ίσα να μπεις στο νόημα.....οι πόντοι πάνε αναλόγως την βαθμολογία που έχεις στα benches κοίτα πόσους έχει ο από'πάνω σου και υπολόγισε......

    Μόνο έχε στο νου σου ότι οι πόντοι δεν μετράνε όσο η χαρά του benching.....

    συμφωνω για το τελευταιο.να ρωτησω αυτο ας πουμε βγηκε χαλια αρα δεν βοηθαει η αν δινει ας πουμε ποντους πως το ανεβαζω?

    http://service.futuremark.com/compare?2k1=9494452

  4. Ξεκινα να benchαρεις..

    το συστημα μου το βλεπεις και επειδη δεν εχω καταλαβει πως μετρανε οι ποντοι σε ποια κατηγορια να κανω προσπαθεια?ηδη γραφτηκα στην hot ομαδαρα

  5. 8 έχει. 6 SATA από τον ICH10R (τόσες δίνει έτσι κι αλλιώς, παραπάνω δεν έχει) και άλλες 2 SAS από τον Marvell, οι οποίες λειτουργούν και σαν SATA.

    10000 φορές καλύτερα από τις 4 εξτρά που έχει η GIGABYTE EXTREME κατ' εμέ, μιας και εκείνες είναι πάνω σε 2 διαφορετικούς JMicron Controllers - του τέστειν, απλά αν θες κάτι για αποθήκη.

    Η Ρ7Τ6 είναι καθαρά high-end μητρική, βγαλμένη από τα Workstations.

    μια χαρα τοτε το ειπα σαν παραπονο απο τη δικια μου mb...

  6. 24/7 setup.εχω το εξης προβλημα μεχρι 196 bus speed ανεξαρτητα απο το multiplier(21,20,19,18) μπορω να βαλω, μολις βαζω παραπανω στο lcd poster βλεπω locked.....η μητρικη ειναι η rampage extreme 2 bios 1306 το τελευταιο.oποιος μπορει ας πει

    i7.jpg

    i7.jpg

    i7.jpg

    i7.jpg.6d39e5cba4e64ae7aa683d2d70a08918.

  7. ευχαριστω για την αμεση απαντηση επισης υπαρχει και ενα stock house μονο με samsung μηπως γνωριζεις και αυτο που ειναι??πληροφοριες καταλογου το εκανα το post :$..