George_o/c

PowerColor PCS++ HD 6950: Custom cooler & Dual BIOS

Recommended Posts

[NEWS_IMG=PowerColor PCS++ HD 6950: Custom cooler & Dual BIOS]http://reviews.hwbox.gr/news/powercolor.jpg[/NEWS_IMG]Σε λιγότερο από ένα μήνα τα ράφια των καταστημάτων θα φιλοξενήσουν μια νέα Radeon HD 6950 που μας έρχεται από την PowerColor. Πρόκειται για την PCS++ HD 6950 που διαθέτει custom cooler, dual BIOS, 1408 Stream Processors, 256-bit memory interface, 2GB GDDR5 VRAM @ 5000MHz, CrossFireX support και θύρες συνδεσιμότητας dual-DVI, HDIM & dual mini DisplayPort για να συνδέσετε όλο σας τον εξοπλισμό. Αναφορικά με το σύστημα ψύξης, έχει υπό την κατοχή του δύο 92mm ανεμιστήρες, τρία χάλκινα heatpipes και χάλκινη επιφάνεια επαφής.

Ακόμα, όπως προαναφέραμε η PCS++ HD 6950 έχει dual BIOS πράγμα που θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σουτς overclockers. Το ένα BIOS θέτει αυτόματα τον χρονισμό του πυρήνα στα 880MHz και το άλλο τον επαναφέρει σε ασφαλή συχνότητα λειτουργίας 800MHz.

[img_ALT=PowerColor PCS++ HD 6950: Custom cooler & Dual BIOS]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614d38a52d3e120.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=PowerColor PCS++ HD 6950: Custom cooler & Dual BIOS]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614d38a52d545fa.jpg[/img_ALT]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Βρε παίδες αν είχατε την κάρτα πάνω σε ένα benchtable ή οριζόντιο επιτραπέζιο κουτί (HTPC style) να έλεγα εντάξει, θέλουν να βλέπουν την ψύκτρα της και να την θαυμάζουν. Όταν όμως την έχετε στο κουτί μέσα αλήθεια σας ενδιαφέρει τόσο πολύ η εμφάνιση την στιγμή που βλέπετε μόνο την πίσω πλευρά του PCB; Αν αποδίδει καλά, who cares? ;)

Link to comment
Share on other sites

αυτη τελικα θα ξεκλειδωνει ολους τους shaders, εργοστασιακα?

αν ναι τη θελω!!!

ελπιζω βεβαια να εχει και μια νορμαλ τιμη (αν και η δικη μου 4890 επισης απο την ιδια εταιρεια ηταν απο τις πιο φθηνες που κυκλοφορουσαν)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now