Pastelidis.n.s.

LG Optimus X2: Το πρώτο Dual-Core Smartphone από αύριο στα ράφια

Recommended Posts

[NEWS_IMG=LG Optimus X2]http://reviews.hwbox.gr/news/lg.jpg[/NEWS_IMG]Αύριο ειναι η πρώτη επίσημη για το νέο Smartphone της LG ερχόμενο με την ονομασία Optimus 2X με ενσωματωμένο NVIDIA Chip Τegra 2. Πρόκειται για το πρώτο διπύρηνο smartphone το οποίο πρόκειται να κυκλοφορησει στην παγκόσμια αγορά. Σε αυτό το σημείο η LG μας τα χαλαει λίγο καθώς το νέο Optimus X2 θα είναι φορμαρισμένο με Android 2.2 και όχι 2.3. Η τιμή του αναμένεται περίπου στα 240$ και απ' ότι φαίνεται θα κάνει "πάταγο" στους λάτρεις των smartphones.

Πιο αναλυτικά στον τομέα των τεχνικών χαρακτηριστικών, το πρώτο διπύρηνο κινήτο της αγοράς θα διαθέτει 4'' οθόνη, 8 megapixel camera, 8GB ενσωματωμένη μνήμη, microSD slot, 1.3 megapixel camera στο μπροστινό μέρος, αξελερόμετρο, DLNA support, HDMI output για αναπαραγωγή 1080p ταινιών ή videoclips σε μεγάλες τηλεοράσεις, micro USB θύρα, 1500 mAh μπαταρία.

Τέλος η πρώτη έκδοση που θα κυκλοφορήσει θα είναι χρώματος μαύρου. Η άσπρη έκδοση αναμένεται στις αρχές Φεβρουαριου.

Link to comment
Share on other sites

240$ αν είναι τιμή αμερικής θα πρέπει να πληρώνεις επι 2 χρόνια τουλάχιστον 80 δολλάρια σε σύνδεση μιλάς δέν μιλάς + 240. Και επίσης εάν είναι 4g σε χρεώνουν παραπάνω γιαυτό έχει δέν έχει κάλυψη η περιοχή σου 4g, χρησημοποιείς δέν χρησιμοποιείς 4g. Καί στην αμερική εάν έρθει απο καμία sprint και τις συναφείς εταιρίες σημαίνει πως δεν θα εχει sim slot στάνταρ, όπως το evo 4g. κοινώς "κάνγκες". -λ@λ@κίες αμερικάνγκες.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now