GeorgeMan

Roccat Kulo: Νέο gaming headset από τη γνωστή εταιρεία

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Roccat Kulo: Νέο gaming headset από τη γνωστή εταιρεία]http://reviews.hwbox.gr/news/pc_gaming.jpg[/NEWS_IMG]Η Roccat ετοιμάζεται να λανσάρει τον επόμενο μήνα ένα πολύ ελαφρύ (ζυγίζει μόλις 178 γραμμάρια), gaming heatset, με το -ομολογουμένως περίεργο για τα ελληνικά δεδομένα- όνομα, Kulo!

Το συγκεκριμένο σετ ακουστικών-μικροφώνου, θα προσφέρει ταυτόχρονα κορυφαίο στερεοφωνικό ήχο και άνετη χρήση μακράς διάρκειας. Ο ήχος προσφέρεται από δύο μεγάφωνα των 40mm που έχουν ισχυρούς μαγνήτες νεοδύμιου και μεμβράνες από mylar, αποδίδοντας 80mW με αντίσταση 50ohms.

Το... Kulo επίσης προσφέρει pads αφτιών για απομάκρυνση των εξωτερικών ήχων, καθώς και ένα μικρόφωνο με αυτόματη λειτουργία σίγασης.

Το headset συνδέεται στον υπολογιστή σας με δύο βίσματα τύπου jack (3,5 mm). Το μήκος του καλωδίου είναι 2,5 μέτρα, και η τιμή του θα αγγίζει τα 59,99?.

Η Roccat προετοιμάζει επίσης τη κυκλοφορία του Kulo, μαζί με μία κάρτα ήχου USB 7.1 τον Απρίλιο.

[img_ALT=Roccat Kulo: Νέο gaming headset από τη γνωστή εταιρεία]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/7784d55c31f55f77.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Roccat Kulo: Νέο gaming headset από τη γνωστή εταιρεία]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/7784d55c31f6dab0.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Roccat Kulo: Νέο gaming headset από τη γνωστή εταιρεία]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/7784d55c31f8231b.jpg[/img_ALT]

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now